wez_sie 20.08.14, 15:38 jak poznac czy kobiece pierwsi sa naturalne czy sztuczne? da sie to jakos sprawdzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soulshuntr Re: jak poznac 20.08.14, 21:36 czeba poczekac do pierwszej rozbieranej randki. Wtedy wyjdzie szydlo z wora Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: jak poznac 20.08.14, 22:08 Suchaj stary, ja ci cos poradze. Wez pogadaj z babcia, zeby ci pokazala i dala podotykac swoj. Wtedy bedziesz mial jakis punkt odniesienia. Ostatecznie mozesz pogadac z kolezankami z klasy, czy ci dadza podotykac swoj za bigmilka lub mcszejka truskawkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: jak poznac 20.08.14, 22:22 Tutaj może coś ciekawego się znajdzie: www.banzaj.pl/Prawdziwe-czy-sztuczne-Rozpoznaj-jej-piersi-47728.html Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: jak poznac 20.08.14, 22:25 ty, no, co drugi obrazek "picture removed" i to ma byc tutorial? Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: jak poznac 20.08.14, 22:33 no, jest opis, a obrazki i tak pewnie nie są na temat. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: jak poznac 20.08.14, 22:38 skoro weź_sie pisze, to raczej czytać tez potrafi. no chyba że... czegoś nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: jak poznac 20.08.14, 22:39 Babcia mu czyta na dobranoc. Nie wiedzialas? Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: jak poznac 20.08.14, 22:44 Aha. Niestety nie, nie wiedziałam. Babcię użytkownik weź_się ma jaką? W miarę filuterną? Bo jeśli tak, to może mu to przeczytać i wyszukać fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: jak poznac 20.08.14, 22:46 a nie znam babci, nie chwalil sie ale babcia jak to babcia pewnie juz spi. Odpowiedz Link Zgłoś
katalonja Re: jak poznac 20.08.14, 22:51 Naturalne ładnie się trzęsą/falują, czasem każdy w inną stronę, w zależności od wielkości :). Sztuczne gapią się na ciebie jak wybałuszone oczyska jakiegoś robota albo chorego na hashimoto. A fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: jak poznac 20.08.14, 22:58 no zaraz, jak to czasem kazdy w inna strone? Przeciez to powinna byc praca zespolowa a nie tak, kazden w swoja strone? To co to ma byc sie pytam? Poza tem, mowi sie, ze stoja jak ryje do koryta a nie tam jakies bajki o robotach opowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
katalonja Re: jak poznac 21.08.14, 00:32 Ale które stoją jak ryje do koryta, te przez naturę stworzone czy plastiki? Na moje oko te sztuczne raczej jak ryje do cmokania uniesione w geście samozadowolenia. A te naturalne, no cóż, żołnierskiego marszu nie przypominają - nie ma tu na raz na lewo patrz, na dwa do przodu marsz. Każdy cycuś żyje niejako własnym życiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: jak poznac 21.08.14, 14:15 Przepraszam, że się wtrącam ale Twoje uwagi i porównania są chamskie i idiotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
straszny.upal Re: jak poznac 21.08.14, 15:53 to chyba bylo do katalonii i ja sie zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
katalonja Re: jak poznac 22.08.14, 00:35 Sztuczne piersi porażają mnie swą sztucznością, a kobiety emanujące tym plastikiem na plażach (mówię o paniach w strojach topless) przyrównuję do tych nienaturalnych gumowych lal vel robotów, które chętnie doczepiają jeszcze tipsy i tandetne sztuczne rzęsy. Oczywiście można mieć odrębne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie a wstydzilybyscie sie 21.08.14, 10:44 a wstydzilybyscie sie przyznac ze macie sztuczne jakbscie mialy sztuczne? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: a wstydzilybyscie sie 21.08.14, 14:04 sa takie, ktore sie nie wstydza i mowia o tym otwarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: a wstydzilybyscie sie 21.08.14, 16:46 > sa takie, ktore sie nie wstydza i mowia o tym otwarcie. głupio by było gdyby to ukrywały, bo przy pierwszym lepszym bezpośrednim kontakcie z nimi jest to jasne jak słońce aczkolwiek są też kretynki, które maja sztuczne, ale trzepocząc rzęsami marudzą: "ach jak ja bym chciała mieć mniejsze..!" to jest dopiero żal Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: a wstydzilybyscie sie 22.08.14, 11:04 ty to naprawde zapodajesz takie przypadki ze sie zastanawiam skad mieszkasz i w jakim towarzystwie sie obracasz Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: a wstydzilybyscie sie 23.08.14, 16:24 ja też się czasem nad tym zastanawiam ach, jak ty mnie rozumiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
dioskorides Re: jak poznac 21.08.14, 14:19 gdy spojrzysz z profilu to linia od sutka do dekoltu w naturalnych piersiach nigdy nie będzie wypukła, a w sztucznych balonach i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: jak poznac 21.08.14, 16:09 jak bym ci wytłumaczyła, ale podobno jestem wybrykiem natury więc zmilczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: jak poznac 21.08.14, 16:11 ty to akurad chyba powinnas sobie pomniejszyc Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: jak poznac 21.08.14, 16:13 ale rozmowa jest o naturalnych vs sztucznych, tak? a nie rozmiarach i w ogóle to mówisz, jakbyś je widział;) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: jak poznac 21.08.14, 17:17 no na szczęście jeszcze nie bo wez_sie by zawnioskował o usunięcie mnie z forum jako wybryk natury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: jak poznac 22.08.14, 11:15 tracisz pazur wez_sie;) ciężko się z tobą podroczyć, a lubię:D Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: jak poznac 22.08.14, 12:55 nie chcę się stać twoim nocnym koszmarem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: jak poznac 22.08.14, 16:16 nie mogę, demoralizowanie młodzieży jest zabronione Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: jak poznac 21.08.14, 16:26 Różnica jest tak duża, że nie ma opcji żebyś się pomylił. O ile oczywiście ktoś kiedyś da ci dotknąć. Sztuczne są twarde jak piłki i nie da się ich za bardzo przesunąć ręką. Chyba że są włożone pod mięsień, wtedy są trochę przyjemniejsze w dotyku, ale też nie do przesunięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
facet_on_line Re: jak poznac 21.08.14, 18:21 na pewnym portalu dla +18 lat pewna Pani tańczy z czerwoną chustą i uwierz mi one nie są naturalne choć są cudne Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: jak poznac 21.08.14, 23:52 Trzeba włożyć palec tak, żeby powstało zagłębienie, i jeśli odskoczy, znaczy sztuczne. Tylko nie można od razu po tym ubrać się i wyjść, bo to niegrzecznie i dyskryminacja silikonów. Jak się zabrnęło do tego momentu, trzeba już ciągnąć do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: jak poznac 22.08.14, 15:13 i o to chodzi, jeśli to jest Gucci, czy Lewis. Odpowiedz Link Zgłoś
thorngorn Re: jak poznac 22.08.14, 18:27 To proste - test ołówka. Przy czym znaczenie ma w jakim wieku jest nosicielka. Tzn. - właścicielka. Odpowiedz Link Zgłoś