Gość: Gosc portalu IP: *.master.pl / *.master.pl 30.08.04, 13:04 dzisiaj kobiety sa psychicznie spokrewnione z wojownicza ksiezniczka Xena totez my mezczyzni musimy uwazac na raczki nozki i przede wszystkim glowke... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obierzyna Re: ho ho ho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:07 tak wiec najbezpieczniej sie dzisiaj czuja faceci, ktorzy maja zakuty łeb, ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc portalu Re: ho ho ho IP: *.master.pl / *.master.pl 30.08.04, 13:15 powinna Pani wziasc udzial w konkursie na najbardziej feministyczne wypowiedzi a ja oczywiscie Pani winszuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: ho ho ho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:23 o, dziekuje za uznanie. natomiast ja panu nie radze brac udzialu w ogolnopolskim dyktandzie, ktore juz za rok.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc portalu Re: ho ho ho IP: *.master.pl / *.master.pl 30.08.04, 13:34 ho ho ho jak sie mezczyzni dowiedza ze sa nieglupie kobiety to sie rozczula :) i dziekuje za zainteresowanie moim watkiem bo to bardzo dobrze jak sie kobieta interesuje mezczyzna jezeli o to chodzi i jezeli to cos znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: ho ho ho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:42 jezeli kobieta sie interesuje mezczyznami to bardzo dobrze o niej swiadczy i vice versa.:)))) a poniewaz na tym forum mezczyzn niczym borowikow w lesie, czyli jak na lekarstwo, dlatego tez wszystkie kobiety chuchaja i dmuchaja na nich (oprocz mnie, bo nie lubie chuchac i dmuchac). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc portalu Re: ho ho ho IP: *.master.pl / *.master.pl 30.08.04, 13:56 jak tak to jest Pani dla mnie nader laskawa i rowniez bardzo dobrze swiadczy o kobietach fakt ze tylko chuchaja i dmuchaja na mezczyzn bo sa takie ktore robia brzydsze rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: ho ho ho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 14:19 slyszalam o przypadkach pogryzien mezczyzn przez kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc portalu Re: ho ho ho IP: *.master.pl / *.master.pl 30.08.04, 15:07 kobiety sobie na wiecej pozwalaja tak mysle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: ho ho ho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:18 Dobre, dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpepe Re: ho ho ho IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:49 co się martwić główinkami mężczyzn, one i tak za wiele mądrego nie wymyślą :) No, rączk i nóżki się przydają do dźwigania zakupów, przyznaję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc portalu Re: Główkę?Którą?Powiedz,którą myślisz?n/t IP: *.master.pl / *.master.pl 30.08.04, 17:01 Prosze sobie wyobrazic ze mam jedna glowke a jezeli Pani widzi dwie to prosze pokazac reka Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Główkę?Którą?Powiedz,którą myślisz?n/t 30.08.04, 17:06 Gość portalu: Gosc portalu napisał(a): > Prosze sobie wyobrazic ze mam jedna glowke a jezeli Pani widzi dwie to prosze > pokazac reka To wiem,że na szyi jest jedna,i w środku ma mózg,a na końcu penisa też jest jedna,i nie ma w środku mózgu,a mimo to niektórzy nią myślą - razem dwie. Pokazać?Przez net? voyage, voyage - vole dans les hauteurs... Soy la sonadora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc portalu Re: Główkę?Którą?Powiedz,którą myślisz?n/t IP: *.master.pl / *.master.pl 30.08.04, 17:17 ja cie krece... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Główkę?Którą?Powiedz,którą myślisz?n/t 30.08.04, 22:36 Gość portalu: Gosc portalu napisał(a): > ja cie krece... hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś