IP: *.master.pl / *.master.pl 30.08.04, 13:04
dzisiaj kobiety sa psychicznie spokrewnione z wojownicza ksiezniczka Xena
totez my mezczyzni musimy uwazac na raczki nozki i przede wszystkim glowke...
Obserwuj wątek
    • Gość: obierzyna Re: ho ho ho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:07
      tak wiec najbezpieczniej sie dzisiaj czuja faceci, ktorzy maja zakuty łeb, ha
      ha ha
      • Gość: Gosc portalu Re: ho ho ho IP: *.master.pl / *.master.pl 30.08.04, 13:15
        powinna Pani wziasc udzial w konkursie na najbardziej feministyczne wypowiedzi
        a ja oczywiscie Pani winszuje :)
        • Gość: obierzyna Re: ho ho ho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:23
          o, dziekuje za uznanie. natomiast ja panu nie radze brac udzialu w
          ogolnopolskim dyktandzie, ktore juz za rok....
          • Gość: Gosc portalu Re: ho ho ho IP: *.master.pl / *.master.pl 30.08.04, 13:34
            ho ho ho jak sie mezczyzni dowiedza ze sa nieglupie kobiety to sie rozczula :)
            i dziekuje za zainteresowanie moim watkiem bo to bardzo dobrze jak sie kobieta
            interesuje mezczyzna jezeli o to chodzi i jezeli to cos znaczy
            • Gość: obierzyna Re: ho ho ho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:42
              jezeli kobieta sie interesuje mezczyznami to bardzo dobrze o niej swiadczy i
              vice versa.:)))) a poniewaz na tym forum mezczyzn niczym borowikow w lesie,
              czyli jak na lekarstwo, dlatego tez wszystkie kobiety chuchaja i dmuchaja na
              nich (oprocz mnie, bo nie lubie chuchac i dmuchac).
              • Gość: Gosc portalu Re: ho ho ho IP: *.master.pl / *.master.pl 30.08.04, 13:56
                jak tak to jest Pani dla mnie nader laskawa i rowniez bardzo dobrze swiadczy o
                kobietach fakt ze tylko chuchaja i dmuchaja na mezczyzn bo sa takie ktore robia
                brzydsze rzeczy...
                • Gość: obierzyna Re: ho ho ho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 14:19
                  slyszalam o przypadkach pogryzien mezczyzn przez kobiety.
                  • Gość: Gosc portalu Re: ho ho ho IP: *.master.pl / *.master.pl 30.08.04, 15:07
                    kobiety sobie na wiecej pozwalaja tak mysle :)
    • Gość: Alla Re: ho ho ho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:18
      Dobre, dobre:)
    • Gość: alpepe Re: ho ho ho IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:49
      co się martwić główinkami mężczyzn, one i tak za wiele mądrego nie wymyślą :)
      No, rączk i nóżki się przydają do dźwigania zakupów, przyznaję :)
    • kochanica.francuza Główkę?Którą?Powiedz,którą myślisz?n/t 30.08.04, 15:21

• Gość: Gosc portalu Re: Główkę?Którą?Powiedz,którą myślisz?n/t IP: *.master.pl / *.master.pl 30.08.04, 17:01
        Prosze sobie wyobrazic ze mam jedna glowke a jezeli Pani widzi dwie to prosze
        pokazac reka
        • kochanica.francuza Re: Główkę?Którą?Powiedz,którą myślisz?n/t 30.08.04, 17:06
          Gość portalu: Gosc portalu napisał(a):

> Prosze sobie wyobrazic ze mam jedna glowke a jezeli Pani widzi dwie to prosze
          > pokazac reka

To wiem,że na szyi jest jedna,i w środku ma mózg,a na końcu penisa też jest
          jedna,i nie ma w środku mózgu,a mimo to niektórzy nią myślą - razem dwie.
          Pokazać?Przez net?

voyage, voyage -
          vole dans les hauteurs...
          Soy la sonadora!
          • Gość: Gosc portalu Re: Główkę?Którą?Powiedz,którą myślisz?n/t IP: *.master.pl / *.master.pl 30.08.04, 17:17
            ja cie krece...
            • kochanica.francuza Re: Główkę?Którą?Powiedz,którą myślisz?n/t 30.08.04, 22:36
              Gość portalu: Gosc portalu napisał(a):

> ja cie krece...

hehehehehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka