wiarusik 26.09.14, 14:16 za moim oknem budują kościół. jestem dorosłym mężczyzną ale autentycznie płakać mi się chce i nie piszę tego dla żartów. a mówią że mam wolną wolę-teraz będę widział tego grzmota non stop chociaż gardzę tym jak tylko mogę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: nieeeee!!! 26.09.14, 15:05 Idzie się przyzwyczaić. Też mam. Za oknem. Wieczorami ładnie świeci. Dzwonienia już nie zauważamy. Chyba, że dzyndzolą jakoś tak tragicznie co się czasem zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: nieeeee!!! 26.09.14, 15:16 nie przejmuj się, konkurencja jest silna, więc długo nie wytrzyma, a potem przerobią go na biedronkę. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: nieeeee!!! 26.09.14, 15:25 Facet chce płakać na forum kobieta z powodu Kościoła. Piękne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: nieeeee!!! 26.09.14, 15:34 to oni ci będą puszczać anielskie hury, a ty im slpknota i będzie remis. w każdym razie podzielam odczucia. ja tez bym nie wyrobił jakby mi coś takiego przed oknami postawili. a w ogóle to dziwne , że coraz mniej ludzi chodzi do kościoła a ci następny stawiają. Ciężkie miliony to kosztuje i zamiast rozdać je biednym jak im doktryna nakazuje, to chałupe budują. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: nieeeee!!! 26.09.14, 15:39 paco_lopez napisał: > to oni ci będą puszczać anielskie hury Hury w znaczeniu whory? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: nieeeee!!! 26.09.14, 15:53 beny hury a on im może puszczać beny hille. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: nieeeee!!! 26.09.14, 19:40 six_a napisała: > beny hury > a on im może puszczać beny hille. Som inne beny; Ben Laden, Big Ben, Ben Tley... Odpowiedz Link Zgłoś
mazgalis Re: nieeeee!!! 04.11.14, 23:01 eat.clitoristwood napisał: > six_a napisała: > > beny hury > > a on im może puszczać beny hille. > > Som inne beny; Ben Laden, Big Ben, Ben Tley... Oraz Ben, Chos i Dżo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: nieeeee!!! 26.09.14, 16:31 jeśli to ma być kolejna maszkarka, to tym bardziej współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka34 Re: nieeeee!!! 26.09.14, 18:27 spoko u mnie za oknem rzut beretem normalnie ale o dziwno niedzielnej mszy nigdy jakos nie słyszę ani na tarasie ani w ogrodzie hm ? dziwne swoją drogą przyzwyczaisz się Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: nieeeee!!! 26.09.14, 23:15 Meczety bywają ładniejsze: potap.blox.pl/resource/grajewol.jpg Tak, to żyje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
saraisa Re: nieeeee!!! 21.11.14, 22:49 O przenajświętszy Panie :O ale przecież to nie meczet, tylko Grajewie :> Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: nieeeee!!! 26.09.14, 23:22 Za moim też :/ choć miał być tam park... co tam, tylko 4 świątynie w okolicy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: nieeeee!!! 26.09.14, 23:33 Nie daj się tylko zwabić landrynką na zakrystie i zawsze stawaj plecami przy ścianie i może uda Ci się jakoś zachować wianek Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: nieeeee!!! 26.09.14, 23:38 Tylko za prawde powiadam Ci, nie wpadaj mój synu na ostatnią chwile, bo wszystkie miejscówki przy ścianie są klepnięte dobre pół h wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
mm969696 Re: nieeeee!!! 29.09.14, 10:52 dobrze ci tak! tak się zastawiam czy można by sobie było tak napisać o np:klubie gejowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: nieeeee!!! 29.09.14, 11:58 A o czym to innym Wiarusik napisał ? Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: nieeeee!!! 29.09.14, 12:05 Było pójść na zebranie do gminy, jak wykładali do wglądu warunki zagospodarowania, a nie teraz płakać Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: nieeeee!!! 30.09.14, 23:56 Ja byłam. W planach jak wol byl park - teren zielony. A teraz nagle kościółek w tym parku stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: nieeeee!!! 01.10.14, 00:38 No tak, lepiej byloby gdyby tam byla np agencja towarzyska - byloby cicho i spokojnie....bron boze przedszkole czy szkola bo to glosne caly tydzien albo park - to by dopiero byl halas a juz nie wspomne ze jakis sklep monopolowy otwarty cala dobe...bo przeciez tam sie rozni ludzie kreca A ze kosciol to tak denerwuje? - w koncu sami dobrzy ludzie tam beda i to tylko w niedziele rano. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: nieeeee!!! 01.10.14, 12:06 engine8 napisał(a): > A ze kosciol to tak denerwuje? - w koncu sami dobrzy ludzie tam beda i to tylko > w niedziele rano. Tę wypowiedź nominuję do tytułu "dowcip miesiąca". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: nieeeee!!! 01.10.14, 00:18 Ty masz wolna wole ale i deweloper czy wlasciciele posesji na ktorej buduja takze?. Ty jak nie sprawdziles przed wprowadzniem sie jakie sa plany na przyszlosc mozesz sie przeprowadzic tam gdzie juz niec nie beda budowac i nie ma obawy ze czyms cie zaskocza... Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: nieeeee!!! 01.10.14, 11:58 non stop podziwiasz widoki z okna? zazdroszczę wolnego czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kino.mockba Re: nieeeee!!! 02.11.14, 21:29 Proszę cię varia... Kościół to jest mniej lub bardziej uciążliwe sąsiedztwo. Wiem, bo pierwszych ~20 lat mojego życia naku...ali mi całą niedzielę z głośników wystawionych na zewnątrz, a to wszystko 200 m od okna. Zresztą ostatniego lata jak spałam w domu, to też o 6 rano robili to, co na Ursynowie. Nie wiem jakie kościelne rozrywki dzieją się o tej porze. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: nieeeee!!! 01.10.14, 13:55 Akurat to, że będziesz widział, to mały pikuś. Ty go będziesz słyszał i to o różnych, niekoniecznie pożądanych porach. Znam z autopsji. I tez gardzę. Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: nieeeee!!! 03.10.14, 04:11 po co sobie w beznadziejnym miejscu chalupe kupiles, teraz to juz nic tylko sie nawrocic, traktuj to jak przeznaczenie I zbawienie dla twojej zblakanej duszy!!! Powinienies sie cieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
mazgalis Re: nieeeee!!! 05.10.14, 23:51 mamba30 napisała: > Ty go będziesz słyszał i to o różnych, niekoniecznie pożądanych porach. Wtedy kiedy dłużej dzwonią (procesje etc.) albo przynajmniej pieją przez głośniki, można urządzać solidne bzykańsko. Kto wie, może to sposób na boskie orgazmy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: nieeeee!!! 31.10.14, 22:26 dzięki za dobre słowo. plan zagospodarowania przestrzennego to takie yeti-każdy o nim słyszał, nikt nie widział. oto polska, a nie elegancja-francja <skrecz skrecz>. inni mogą wyznawać swojego pana, a ja muszę się ze swoim ukrywać, choć to on włada tym łez padołem (o wielki wielki! tyś nasz pan, my twe ścierwo). Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: nieeeee!!! 31.10.14, 22:42 buduja specjlaniezeby Cie nawrocic, zatwardzialy grzeszniku:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: nieeeee!!! 31.10.14, 22:49 nie dam na tacę choćby mieli mi wsadzić dzwon do pokoju. tego potwora będą budować latami. zamiast skweru, będę miał błoto i cegły oraz chwasty i płot. Odpowiedz Link Zgłoś
dark_muffin Re: nieeeee!!! 31.10.14, 23:03 Spoko, zanim zbiorą na tacę tyle, żeby wybudować, to już zdążysz umrzeć. Pamiętaj, że pierwej stanie plebanienka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: nieeeee!!! 31.10.14, 23:09 zrobię im allah akbar i stanie się krater... Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy to ciesz sie, ze... 31.10.14, 23:30 nie masz za oknem budujacego sie meczetu - jak ja... z MINARETEM. Na raze jeszcze Mulla nie ma zgody na modly z minaretu 5 razy dziennie -a le zobaczymy - jak dlugo... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: to ciesz sie, ze... 31.10.14, 23:33 wszyscy zabijają się za różnych bogów, a za szatana nikt-chodź do naszego stadka, proszem :D <ząbków pełen pysk> Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: to ciesz sie, ze... 01.11.14, 09:03 Nie wszyscy. Bardzo wielu ludzi nie ma najmniejszej potrzeby czczenia jakiegokolwiek bóstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: to ciesz sie, ze... 01.11.14, 21:29 Jakieś bóstwo zawsze czczone jest moim zdaniem. Najczęściej jest to ego (miłość własna przechodząca w narcyzm - nikt z piszących na forum nie jest pod tym względem bezbożnikiem). Potem status społeczny. A na końcu bożki historyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
anus-hka Re: nieeeee!!! 02.11.14, 00:06 Przebierz sie za organistę....przeleć z koszykiem i kasa jak znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: nieeeee!!! 02.11.14, 16:36 szczesciarz!!! co ja bym dal aby miec kosciolek zaraz obok domu. musze tyle isc z buta. w jedna strone musze isc jakies 500 metrow a jak chce isc do innej parafi to w druga strone prawie 1000 metrow. Odpowiedz Link Zgłoś
mazgalis noooo... 04.11.14, 22:57 lled napisał: > szczesciarz!!! co ja bym dal aby miec kosciolek zaraz obok domu. A ja Biedrąkę. > musze tyle isc z buta. w jedna strone musze isc jakies 500 metrow a jak chce isc do innej > parafi to w druga strone prawie 1000 metrow. A ja to do jednej Biedrąki mam prawie 1000 metrów, a do drugiej w drugą stronę to nawet z 1100. :( Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: nieeeee!!! 02.11.14, 21:12 otwórz metę, pokrzepienie serca na kieliszki, wiesz ilu będzie wyskakiwać 'na papierosa' z mszy?? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina24059 Re: nieeeee!!! 10.11.14, 22:11 Daj spokój przynajmniej będziesz miał blisko kościół i Boga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: nieeeee!!! 10.11.14, 22:16 Też mam. Zasłonięty innym blokiem, więc nie widzę, ale słyszę dzwony :) Za to widzę krzyż z kuchennego okna. Odpowiedz Link Zgłoś
ninek04 Re: nieeeee!!! 10.11.14, 22:37 budują bez przerwy, wszędzie i bez opamiętania, za moje pieniądze między innymi, a ja nie korzystam i korzystać nie zamierzam z tego przybytku ułudy i narzędzia trzymania nieświadomych (lub udających) nieświadomych w pewnych ryzach.Jestem na nie, nie i jeszcze raz nie! Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: nieeeee!!! 10.11.14, 23:00 popatrz na to z tej strony, jest dobrze, to mógłby być meczet, puszczaliby ci modły z głośnika kilka razy dziennie, a tak jest tylko kościół. Odpowiedz Link Zgłoś