Dodaj do ulubionych

kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą

01.11.14, 03:20
Witam serdecznie w szczególności wszystkie kobiety które pomogą rozwiązać, przybliżyć mi słowa które dziś usłyszałem od dziewczyny na której mi bardzo zależy mianowicie powiedziała mi że bardzo lubi spędzać ze mną czas ale potrzebuje czuć bata nad sobą dodam że jet to dziewczyna z klasą i zasadami a nie jakaś patolo..... i z góry dziękuje za odpowiedzi typu "uderz ją itd."

Mam nadzieje że któraś z Pań przybliży mi ten temat, chodzi zapewne o to bym był stanowczy itd. ale to nie jedyna kwestia.
Obserwuj wątek
    • piataziuta Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 01.11.14, 10:24
      > Mam nadzieje że któraś z Pań przybliży mi ten temat

Ja przybliżę.
      Twoja wybranka jest po prostu głupia.
      I to tyle.
      • paco_lopez Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 01.11.14, 10:49
        Ziuta , no i dlaczego to zrobilas. Na cmentarzu tez lapie internet ? On ci nie uwierzy, bedzie myslal ze chcialas mu przylozyc, bo lubisz.
        • piataziuta Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 01.11.14, 15:00
          wiadomo, jak większość
          a ja się tak staram :P

omijam dziś cmentarze
    • ursyda Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 01.11.14, 12:40
      Spoko, zacznij się martwić jak zacznie coś mówić o dwóch batach.
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 02.11.14, 21:47

ursyda napisała:

> Spoko, zacznij się martwić jak zacznie coś mówić o dwóch batach.

nice one :D
    • moje_najnowsze_konto Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 01.11.14, 12:46
      To nie jej wina - od wczesnego dzieciństwa została tak wytresowana w domu rodzinnym. Nie masz szans, żeby z tym wygrać, a im bardziej będziesz odbiegał od wzorca, tym prędzej zostaniesz zdyskredytowany. Zapewne wzorcem jest ojciec, a dodatkowo sumują się normy obowiązujące w jej klanie. Jeżeli nawet stać ją na krytycyzm, to i tak pozostanie niewolnicą, czyli ma nieodwracalnie zryty beret. Terapia niczego tu nie załatwi.
    • six_a Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 01.11.14, 13:39
      >dziewczyna z klasą i zasadami
      są różne klasy. np. klasa rynsztok.
      • alpepe Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 01.11.14, 13:43
        jest jeszcze klasa głupich pińdź, które walą takie głodne kawałki, jak ta zaobrazkowana.
        • sl-14 Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 01.11.14, 19:00
          Może się upiła i to ją trochę tłumaczy.
    • straszny.upal Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 01.11.14, 14:23
      Może trzeba było ją zapytać, bo każdy rozumie pewne rzeczy inaczej.
      Ja "bat" zawsze rozumiałam bardziej w sprawach edukacyjnych, np. musialam miec termin sprawdzianu, zeby się uczyć, zwłaszcza tych przedmiotów, które mnie nie interesowały same z siebie :D
      A bat w związku? Serio, zapytaj ją, bo może ona ma coś na myśli ale źle to nazywa.
      • berta-death Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 01.11.14, 16:53
        Badania pokazują, że bat edukacyjny to służy wyłącznie produkcji półgłówków, bo robi się z niego klasyka ZZZ.
        m.wyborcza.pl/wyborcza/1,132748,16883764,Niszczarka_marzen.html
        • leptosom Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 01.11.14, 17:27
          wydaje mi się, że rzeczownik bata został użyty w zastępstwie kutasa
      • sundry Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 01.11.14, 17:28
        Mnie bat w związku kojarzy się z kimś, kto lubi być zdominowany przez drugą osobę, ale w tym wypadku najlepiej zapytać u źródła.
    • obrotowy wiekszosc lubi czuć bata nad sobą 01.11.14, 16:41
      szczegolnie 80 % tych - ktorzy spokojnie daja sie Dymac przez Urzad Skarbowy.

- to jakas novina ?
    • berta-death Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 01.11.14, 16:54
      Jakaś domowa dyscyplina się jej marzy? :D
      Swojego czasu pełno było wątków o tej tematyce i chyba coś nie chwyciło, bo temat ucichł.
    • soulshuntr Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 01.11.14, 17:37
      moze o to jej chodzilo?
      https://www.pagog.com/pics/2008/01/28/only_in_russia_01.jpg
    • dark_muffin Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 01.11.14, 18:07
      Pewnie popłynęła, bo chciała Cię czymś zaskoczyć - jak widać wyszło jej nieźle ;)
    • altz Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 01.11.14, 18:15
      anonimowykolega83 napisał(a):
      > potrzebuje czuć bata nad sobą dodam że jet to dziewczyna z klasą i zasadami

Gdyby miała klasę, to by mówiła poprawnie po polsku, czyli potrzebuje czuć bat(!) nad sobą!
      Gimnazjum się bawi. ;-)
    • thelma333.3 Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 01.11.14, 18:34
      wydaje mi sie, ze chodzi jej o to, ze musi czuc, ze nie moze sobie pozwolic na 'poniewieranie' toba;
      co w praktyce oznacza, ze juz czuje, ze moze toba poniewierac, czytaj : nie bardzo cie szanuje i mozliwe, ze ma cie za frajera;
    • mendigo Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 01.11.14, 19:25
      Hm, to znaczy, że nie dopytałeś, co przez to rozumie? Zaraz, czekaj, gadasz z laską, ona oświadcza, że potrzebuje bata nad sobą, a ty co? Zmieniasz temat? Jak to wyglądało? Jak mogłeś nie pociągnąć jej za język? Nieśmiały?
    • nstemi No nie wiem :-) 01.11.14, 20:12
      Nie wiem, co Twoja koleżanka miała na myśli, bo w kontekście miłych spotkań jakieś bliskie związki z batem nie pasują. No dobra, są takie które mogłyby pasować, ale chyba na takim etapie przyjaźni, to ciut za wcześnie na takie komentarze :-)
      Stawiam na to, że albo panna nie do końca rozumie, co oznacza takie określenie. A mogło jej chodzić o to, że preferuje panów, którzy nie dają po sobie jeździć, jak po łysej kobyle. I decyzję potrafią podjąć, i swoje zdanie mają-o takie sprawy. Co nie ma nic wspólnego z przemocowym macho.
      Ale to mi się tylko może wydawać
    • babciajadzienka Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 02.11.14, 16:20
      Bat batowi nierowny. Jak zwal tak zwal. Rzeczywiscie zawsze bylam "pod rygorem". Dobrze sie z tym czuje. Jestem taka bezpieczna. Kiedy mam nieograniczona wolnosc przychodza mi do glowy nie najlepsze pomysly :). Fachowcy od wychowania, spece nad specami mowia, ze dziecko kiedy w domu ma jasno postawione zasady czuje sie bardzo bezpieczne. Wie ile moze. Nie zeby nie probowalo przeciagnac struny. Ale wlasnie wie ile moze. To jest dobry sposob na wychowanie.
    • armittesek Polska języka być bardzo trudna. 02.11.14, 21:32
      Dlaczego używasz dopełniacza zamiast biernika?!
      Masakra w temacie.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 02.11.14, 21:50
      Takie preferencje to nic nadzwyczajnego.

Panna po prostu lubi zdecydowanego dominującego partnera.

Pozostaje tylko odczuwać żal jeśli nie sposób się w taki model wpasować i bliższa znajomość nas omija...

Trzeba dodać że preferencje życiowe zasadniczo nie mają przełożenia na pościelowe...
      • akle2 Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 05.11.14, 15:06
        Niekoniecznie może chodzić o dominującego partnera. Niektórzy już tak maja, że się nie niczego nie potrafią zmobilizować, zadać sobie jakiejś systematyczności i potrzebują kogoś, kto by ich non stop mobilizował, pozytywnie nakręcał, motywował do działania. Niekoniecznie musi to być lenistwo czy patologia, po prostu niektórzy tak mają i już, a w szczególności osoby z (takie modne słowo ale prawdziwe) prokrastynacją.
        • mazgalis Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 10.11.14, 23:22

akle2 napisała:

> niektórzy tak mają i już, a w szczególności osoby z (takie modne słowo ale pra
          > wdziwe) prokrastynacją.

I to boleśnie prawdziwe! Już piątego listopada miałem się wpisać w tym miejscu. :/
      • mendigo Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 05.11.14, 15:15
        A może autor wątku to ciamajda do kwadratu (fakt, że nie zapytał dziewczęcia, o co mu chodzi, silnie wskazuje na taką możliwość), a panna troszkę przerysowała i udramatyzowała swoje wyznanie, żeby nie skłamać, ale i nie robić mu nadziei.
    • anna_sla Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 03.11.14, 08:51
      ja to rozumiem tak, że facet musi być stanowczy, chyba nawet bardziej niż na ogół ;). Widocznie dziewczyna mniej zaradna psychicznie. Potrzebuje kogoś kto będzie nią "kierował" i podejmował decyzje... chyba :)
    • slottka.ja Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 03.11.14, 14:55
      Kolejna fruzia poddająca się patriarchalnemu schematowi wyniesionemu z domu i utrwalonemu przez popkulturę, żal. Dla Ciebie do poczytania "paradoks macho", tam jest wyjaśnione.
    • tonik777 Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 05.11.14, 08:15
      Jak kolejny raz ona Ci się przyśni to po prostu zapytaj o co jej konkretnie chodzi.
      • babciajadzienka Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 05.11.14, 15:19
        Einsteiny i Freudy. Nie macie o czym pisac? Proza zycia? :) Zkupy, rachunki, dzieci same nudne sprawy. A tu mozna blysnac wyobraznia.
        • six_a Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 05.11.14, 18:52
          zkupy?
          oesu.

a babcia co ciekawego porabia, jak tam adorator wirtualny? jakieś wieści? oświadczyny? cokolwiek poza prozą zkupy?
    • wiarusik Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 05.11.14, 16:36
      tzn. że lubi dostawać siarczyste klapsy. he he he chrumk!
    • liisa.valo Re: kobiety które potrzebują czuć bata nad sobą 11.11.14, 00:03
      Mnie się to jakoś sprośnie kojarzy...
      • mazgalis and the winner is... 12.11.14, 23:18
        ÓLA!!! klik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka