02.02.15, 23:41
Jak plotek, jak nazwa wskazuje, służy do pieprzenia głupot.
Też czasami zaglądam i jakiś mniej lub bardziej efektowny biust obejrzę.
Nie wymagam od tego działu publikacji roztrzącających egzystencjalne problemy naszych czasów.
Dlatego nie rozumiem większości komentatorów i komentatorek, którzy wykrzykują swoje święte oburzenie pod opisami wystających spod spódnicy majtek, czy ich braku. Tym bardziej, że trzeba sobie założyć osobne konto, coby żółć wylewać móc.
No po co?
Obserwuj wątek
    • fuzja_jadrowa Re: Plotek 02.02.15, 23:53
      No ale tu wszyscy i tak mamy konta, więc równie dobrze jakąś fotkę wystających majtek mogłeś przy okazji wrzucić.

Mogą być kalesony ostatecznie.
      • eat.clitoristwood Re: Plotek 03.02.15, 00:04
        fuzja_jadrowa napisał(a):
        > No ale tu wszyscy i tak mamy konta, więc równie dobrze jakąś fotkę wystających
        > majtek mogłeś przy okazji wrzucić.
        > Mogą być kalesony ostatecznie.

Powinienem raczaj napisać "wyhywających", może "wyhynianych"(?).

Do oglądania konta nie trzeba, do komentowania.
        Wiem, bo chciałem kiedyś też się dopisać i pod moją ksywką nie mogłem.
    • six_a Re: Plotek 03.02.15, 07:40
      chlewa naszego powszedniego...

ja na plotku mogę, ale nie mogę na czymś innym już nie pamiętam, na fochu czy jakichś groszkach? to musi być jakiś błąd, bo teoretycznie kontem gazetowym można wszędzie się zalogować.
      • alpepe Re: Plotek 03.02.15, 09:15
        na plotku nie możesz, na luli nie możesz, na fochu, groszkach itp. nie możesz. Możesz na deserze i chyba logo24
        • eat.clitoristwood Re: Plotek 03.02.15, 09:21
          alpepe napisała:
          > na plotku nie możesz, na luli nie możesz, na fochu, groszkach itp. nie możesz.
          > Możesz na deserze i chyba logo24

A propos deseru, tam codziennie wkleja dyżurny zestawy "śmiesznych" fotek z internetu. Oczywiście i tam przeważa święty gniew w komentarzach, tudzież wyrafinowane szyderstwo, jakby owi nieszczęśnicy byli zmuszani do oglądania i to oczywiście odpłatnego.
        • six_a Re: Plotek 03.02.15, 09:25
          no jak nie mogę, jak kurdę piszę, przynajmniej na plotku:
          www.plotek.pl/plotek/1,78649,16753483,Koniec_mody_na_selfie__Teraz_wrzuca_sie_takie_zdjecia_.html
          • alpepe Re: Plotek 03.02.15, 09:34
            no to w takim razie ja jestem zabanowana, ja nie mogę tam się zalogować gazetą.
          • alpepe Re: Plotek 03.02.15, 09:36
            cztery miesiące temu, teraz możesz twarzą lub okularami się tylko zalogować.
            • six_a Re: Plotek 03.02.15, 10:10
              dzisiejszy:)
              www.plotek.pl/plotek/56,78649,17347115,_Cofnelam_feminizm_o_40_lat___Po_reklamie_na_Super.html?v=1&pId=32893483&send-a=1#opinion32893483
              tylko tam enter nie działa, trzeba ten przycisk nacisnąć.
              • alpepe Re: Plotek 03.02.15, 10:22
                ja cię, a ja nie mogę, niby mi pokazuje gazetę, ale nie mogę się zalogować.
                • six_a Re: Plotek 03.02.15, 10:28
                  a jak w ten link, co przed chwilą wstawiłam, wejdziesz, to na górnym czarnym pasku po prawej pokazuje Twój login? jak nie, to tam jest też zaloguj.
                  bo może to jest kwestia konkretnego formularza, który jest schrzaniony, np. tego przy pisaniu komentarza.
              • alpepe Re: Plotek 03.02.15, 10:31
                nie da się, hasło nieprawidłowe. Musi, że dawno dawno dawno sixa się zalogowała była na plotku, albo że masz jakieś spec-uprawnienia.
                • mariuszg2 Re: Plotek 03.02.15, 10:34
                  pasjonująca dysputa...
                  • alpepe Re: Plotek 03.02.15, 10:47
                    słone paluszki przygotowałeś i krzesełko wędkarskie również, tak?
                    • mariuszg2 Re: Plotek 03.02.15, 10:53
                      i rzucam zanętę na taflę wody...trochę mnie niepokoi szmer w szuwarach...pewnie jakiś wodnik próbuje złapać oddech - tak go zaparło z wrażenia...albo respiruje żabę szerokoustną
                      • alpepe Re: Plotek 03.02.15, 10:59
                        ta, a z mgły wynurza się Świtezianka... uhuhuhu!
                        • mariuszg2 Re: Plotek 03.02.15, 11:01
                          to niech coś na siebie założy bo się wstydam i zapłaniam rumieńcem
                • six_a Re: Plotek 03.02.15, 10:51
                  nieee, to musi być jakiś pieprznik, bo mi te hasła nieprawidłowe na luli zawsze pokazuje.
                  więc cóś jest nie tak.
                  • alpepe Re: Plotek 03.02.15, 10:53
                    chciałam zrobić zrzut z ekranu, ale nie chce mi się tego zapisywać, jak się próbuje zalogować np. odpisując, to nie ma takiego miasta Londyn, jest Lądek Zdrój, mogę fejsem, mogę goglem, ale nie mogę gazietą, nie, bo nie.
                    • six_a Re: Plotek 04.02.15, 12:30
                      no więc się okazuje, że tam się trzeba oddzielnie zarejestrować tym samym lub innym nickiem. co widocznie zrobiłam, ale nie pamiętam tego faktu;)

forum.gazeta.pl/forum/w,299,156491608,156497938,Re_Zaloguj_sie_kontem_pozew_zbiorowy.html
              • eat.clitoristwood Re: Plotek 03.02.15, 20:47
                https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/nc/hg/lnod/fJNFKVuh3L3E5UpL3X.jpg
                • six_a Re: Plotek 03.02.15, 21:05
                  coś kręcicie wszyscy,
                  dajcie mi te hasła, ja się Wam zaloguję;)
                  • six_a Re: Plotek 03.02.15, 21:09
                    ale i tak najlepszy jest mój profil na tym plotku (dziś się okazało, że mam).

nie dość, że 18 lat na nim mam, to jeszcze jestem taaaaka elokwentna (patrz: o mnie)

www.plotek.pl/plotek/u,six_a.html
                    • six_a Re: Plotek 03.02.15, 21:09
                      no chyba że nie można zobaczyć z braku zalogowania :)
                      • sid-15 Re: Plotek 03.02.15, 21:13
                        Widzę twój profil, ale też nie mogę się zalogować - wyskakuje mi, że nieprawidłowe hasło. No na forum jakoś działa.
    • coffei.na Re: Plotek 03.02.15, 10:44
      Też mnie to zadziwia!
      Ale to świadczy wyłącznie o nudzie,zgorzkniałości,braku poczucia humoru i dystansu do otaczającego nas świata wpisujących te górnolotne komy.

Może to jedyne hobby lub cel w życiu?
    • wersja_robocza Re: Plotek 03.02.15, 11:03
      Ostatnio plotek żyje dziećmi. Wszystkie rodzą albo się spodziewają. Będzie nas więcej niż Chińczyków. :cool:
      • sid-15 Re: Plotek 03.02.15, 20:56
        Albo chudną po ciążach. :)
        • six_a Re: Plotek 03.02.15, 21:05
          albo: żenada pipsińska w trzynaście sekund po urodzeniu dziecka: nadal ma talię wow.
          • slottka.ja Re: Plotek 04.02.15, 10:18
            dziś dalszy ciąg tego serialu, Scarlett Johanson w 4 miesiące po urodzeniu dziecka, szczupła jak nigdy dotąd:) też mi osiągnięcie, schudnąć po ciąży, ale naga pupa Kardashian bije dziś wszystko. Dlaczego w to klikam?
            • eat.clitoristwood Re: Plotek 04.02.15, 10:25
              slottka.ja napisała:
              > pupa Kardashian bije dziś wszystko. Dlaczego w to klikam?

Klikasz Kardashianównie w antresolę? I co, sprężynuje?
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Plotek 04.02.15, 10:02

wersja_robocza napisała:

> Ostatnio plotek żyje dziećmi. Wszystkie rodzą albo się spodziewają. Będzie nas
        > więcej niż Chińczyków. :cool:

Jakich znowu nas? O mnie chyba na plotku nie piszą...
    • paco_lopez Re: Plotek 04.02.15, 10:09
      sądzę, że każdy kto momentalnie bierze się do komentowania artykułu z gazety mniej lub bardziej codziennej jest idiotą.
    • czoklitka Re: Plotek 04.02.15, 18:22
      chyba po to, żeby pokazać, że jest się szczególnie mądrym, wartościowym, o głębokim wnętrzu, człowiekiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka