Dodaj do ulubionych

ostatnie 7 lat

11.02.15, 09:34
czy ostatnie 7 lat , to lata chude czy grube ? Założe się , że większość stwierdzi , że chude. No to w takim razie zapytam , które były grube i dlaczego ?

Obserwuj wątek
    • ursyda Re: ostatnie 7 lat 11.02.15, 09:40
      Chyba nigdy nie miałam ciągiem 7 lat albo grubych albo chudych, zawsze albo z górki albo pod górkę a człowiek tak chciałby sobie po prostym pochodzić ;)
      • mariuszg2 Re: ostatnie 7 lat 11.02.15, 10:18
        ursyda napisała:

> Chyba nigdy nie miałam ciągiem 7 lat albo grubych albo chudych, zawsze albo z g
        > órki albo pod górkę a człowiek tak chciałby sobie po prostym pochodzić ;)

Ty się ciesz, ze nie masz zakrętów albo wręcz beczki nie kręcisz... można zaxoba dostać, bólu głowy, chorób wenerycznych i marskości wątroby...od tego wszystkiego się tyje a potem chudnie.
    • arogancka_agrafka Re: ostatnie 7 lat 11.02.15, 09:42
      Nie ma tu opcji takiej po środku, ani grube, ani chude.
      Takie miałam, właśnie w sam raz.
      • paco_lopez Re: ostatnie 7 lat 11.02.15, 09:48
        O widzę , że masz w hołdzie Ritchie Blackmoor. Odchodzą roczniki czterdzieste. Sad but True. Mój ulubionyt zestaw Deep Purple to "Who do we think we are" i "Head Machine" Lubie robić sobie zestawienia z najlepszych płyt mojego rocznika urodzenia. Tamte lata chyba tłuste były.
        • arogancka_agrafka Re: ostatnie 7 lat 11.02.15, 10:00
          paco_lopez napisał:

> O widzę , że masz w hołdzie Ritchie Blackmoor.

Zasłużył na to, jak i Jon Lord wirtuoz Hammonda.
          ech.....rzeczywiście tamte lata obfitowały.
          A teraz ? no cóż trzeba się przystosować :)
        • dziala_nawalony Re: ostatnie 7 lat 11.02.15, 14:41
          Ritchie , prywatnie dla wielu jest gburem. jako muzyk ok. ale tylko w D.P. pozniej juz nie, obecnie delektuje sie Nazareth ..zwlaszcza 'love hurts' ,'hair of the Dog'..son of a bitch..he..he, miodzio.
    • mariuszg2 Re: ostatnie 7 lat 11.02.15, 10:22
      tak widzę Paco ostatnie wątki masz w duchu inżyniera Karwowskiego... nostalgiczno-sentymentalne, wzdychająco rozmemłane...miewasz może wizje z nagą nastolatką w wannie? kobieta pracująca Cię nawiedza?

może zbierz Kryśkę na łikend do spa gdzies w mazurskiej głuszy z dżakuzi pod gwiazdami...i japońskimi masażami...gejsza dla Ciebie, sumoka dla kryśki
      • aqua48 Re: ostatnie 7 lat 11.02.15, 10:36
        Dla mnie raczej grubsze.
      • paco_lopez Re: ostatnie 7 lat 11.02.15, 16:06
        Mariusz byłes blisko, ale to nie w duchu tego inżyniera tylko w duchu innego, mianowicie Gienka Halskiego, którego zanła cała Warszawa i on znał całą ją. Ja taki nostaligiczny i sentymentalny , to zawsze w okolicach przedwiośnia jestem. A z nastolatką wizji nie mam, bo pedofil, to ze mnie żaden. Jak nie chude to źrebaczkowate to głupie i nadąsane cholera wie na co. Dziękuję bardzo. Kryśka na spa oraz inne odnowy i szpachlowania z koleżanką chodzi Jak się tak odnowi , to lepsza niż którakolwiek gejsza. Do pięćdziesiątki mam jeszcze daleko, a swobodniejszy jestem, bo prokurator przysłał do mnie list, ze mnie umorzył.
        • mariuszg2 Re: ostatnie 7 lat 12.02.15, 10:23
          paco_lopez napisał:

> Do pięćdziesiątki mam jeszcze daleko, a swobo
          > dniejszy jestem, bo prokurator przysłał do mnie list, ze mnie umorzył.

pewnie wśród forumek jest jakaś Prokurator i chyba lubi Cię ;)
    • samuela_vimes Re: ostatnie 7 lat 11.02.15, 11:19
      w PL chude, za granicą porządne czy tam grube, bo stać mnie na swoje pasje, stać mnie na moje zachcianki, przyszłość mojego dziecka będzie spokojna, stać mnie na lekarza i stać mnie na wszystko co lubię i co sprawia mi przyjemność. Wszak w życiu tylko o przyjemność chodzi.
      • paco_lopez Re: ostatnie 7 lat 11.02.15, 15:58
        z tysiąc razy się jeszcze o tym dowiemy. W każdym pioście....
        • straszny.upal Re: ostatnie 7 lat 12.02.15, 11:19
          Mnie tam nie przeszkadza jak komus jest dobrze za granica i o tym mowi nawet duzo
          Byle by nie gardzil tymi ktorzy zostali
          Emigracja nie jest obowiazkiem Polaka
    • mm969696 Re: ostatnie 7 lat 11.02.15, 12:04
      chude, w końcu plaftusy rządziły
      • paco_lopez Re: ostatnie 7 lat 11.02.15, 15:57
        no ta hmh i wszystko wina tuska
    • coffei.na przez ostatnie 7 lat 11.02.15, 12:18
      było bardzo intensywne,z dwoma zmianami biegu na jedynkę.
      Wiele nauczyłam się o sobie.
      Co kilka dni pytam sama siebie na co mi to było,po czym patrzę na uśmiech takiego jednego z dwoma zębami i już cofnąć czasu bym nie chciała.
      Do czasu aż wróci drugie,z przedszkola :P
    • zabieganab Re: ostatnie 7 lat 11.02.15, 13:46
      moja ostatnie 7 lat byly raczej grube, chociaz chce twierdzic, ze nadal trwaja te grube, fajne lata
    • mmagi Re: ostatnie 7 lat 11.02.15, 14:22
      grube bo przytyłam:/
    • varia1 Re: ostatnie 7 lat 11.02.15, 14:33
      zaczęło się chudo, a potem było coraz lepiej,strasznie przyspieszyłam
      dotarłam do momentu, w którym stwierdzam, że pracuję bo lubię, a już nie muszę,

ale wiem, że najlepsze lata są dopiero przede mną :)
    • straszny.upal Re: ostatnie 7 lat 11.02.15, 14:44
      Pierwsza polowa tej ostatniej siodemki to byla rownia pochyla w dol, druga polowa zdecydowanie odbicie w gore
    • dziala_nawalony Re: ostatnie 7 lat 11.02.15, 14:44
      powiem wiecej, ostatnie siedem kropka w kropke, jakie ? e, normalne.
    • wez_sie u mnie ostatnie 7 lat zycia to 11.02.15, 15:00
      u mnie ostatnie 7 lat to ja dopiero kojarze, bo tak z czasow dziecinnych to srednio pamietam
      i musze przyznac ze super to bylo 7 lat
      wiele lat spedzilem tutaj na forumku i poznalem wiele super osobowosci oraz znajomych i przyjaciol
    • kora3 Re: ostatnie 7 lat 11.02.15, 16:23
      J mogę powiedzieć, ze ostanie 7 lat było raczej "tłuste" - praca ok, udany związek, fajne życie towarzyskie. "Chudość" to na pewno smierc Taty, ale to sytuacja niezalezna ....
    • vandikia Re: ostatnie 7 lat 11.02.15, 21:45
      u mnie były ch.jowo chude pod pewnymi względami i fajnie grube pod pewnymi, więc nie skoncentruję się na tych grubych
      - praca od 8 lat, którą mimo wszystko lubię, grono fajnych ludzi wokół mnie, z którymi dobrze się czuję i które w ostatnich 3 latach powiększyło się o kilka naprawdę niesamowitych osób, nowe mieszkanie i miejsce zamieszkania, które dodało mi skrzydeł
    • piataziuta Re: ostatnie 7 lat 12.02.15, 12:34
      Zakładasz ostatnio wątki jakbyś skapcaniał.
      • coffei.na Re: ostatnie 7 lat 12.02.15, 12:52
        Spowodowałaś,że w ten wpieniający mnie dzień,zaśmiałam się.
        Masz dobry uczynek!
      • paco_lopez Re: ostatnie 7 lat 12.02.15, 13:00
        pozory mylą . w zeszły piątek ledwo się toczyłem, a w sobotę w czterech dziadków po czterdziestce ograliśmy jednych adeptów aż miło. w starym piecu diabeł pali.
    • babciajadzienka Re: ostatnie 7 lat 12.02.15, 16:08
      trudno na razie ocenic jakie to byly lata. pewnie chude. Czy byly grube? Jeszcze troche poczekajmy wtedy bedzie latwiej ocenic. Nie mam coprawda takich mozliwosci obserwacji jak moi znajomi psycholdzy amatorzy. Tak latwo nie feruje wyrokow. Poki pralki popiora troche popisze. Obiad jest z wczoraj, paczki najrozniejsze sa. ZJadlam 2. Z roza i jagoda. Jeden paczus ca 2.10 zl. Kiedy szlam do komputera myslalam sobie a wcisne jakis kit moim obserwatorom. Tylko po co? jaki to ma sens? Sama walcze o ludzka twarz internetu. Nie bede pisac bzdur. Dzisiaj taka prawdziwie zimowa pogoda. Spory mroz i wiatr. W zwiazku z czym jest bardzo zimno. Dzisiaj jeszcze wolny dzionek. Czeka troche pracy w domu. WIdze, ze juz ludzie jezdza rowerami. Ale to jeszcze wczesnie. Na chodnikach lezy sporo sniegu. Jest lod. Jeszcze troche. Mysle sobie o czyms innym. Jak to sie mianowicie stalo, ze trafilam na to forum. Jakos tak z marszu. Co lub kto mnie zatrzymuje? Hmm.
      • stokrotka_a Re: ostatnie 7 lat 12.02.15, 16:22
        babciajadzienka napisał(a):

> trudno na razie ocenic jakie to byly lata. pewnie chude. Czy byly grube? Jeszcz
        > e troche poczekajmy wtedy bedzie latwiej ocenic.

Zostaw to historykom. Co sobie będziesz głowę zawracać pierdołami.

> (...) paczki najrozniej
        > sze sa. ZJadlam 2. Z roza i jagoda. Jeden paczus ca 2.10 zl.

Popieram! Biznes się kręci a ludzie prace mają i przyjemność. To są grube lata. Ale uwaga, mogą schudnąć!

> Ale to jeszcze wczesnie. Na chodnikach lezy sporo snie
        > gu. Jest lod. Jeszcze troche.

To tak jak u mnie - też nie będę ściemniać. No, może tylko troszeczkę.

> Co lub kto mnie zatrzymuje?

Pan Bóg. Bo z Jego woli wszystko się dzieje albo wprost przeciwnie - mogłoby się dziać, ale się nie dzieje.

Zdrówka, babciu!
    • czoklitka Re: ostatnie 7 lat 12.02.15, 16:34
      były to lata chudo-tłuste

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka