Dodaj do ulubionych

Wstydzę się za kobiety

IP: *.talnet.pl 09.04.02, 10:32
Niektóre wątki zakładane ewidentnie przez Panie przyprawiają mnie o rumieniec
wstydu. I nie chodzi o te, w których poruszają swe najintymniejsze sprawy, bo
często jest to jedyna możliwość pogadania o krępujących je sprawach nie
pokazując twarzy, ale o głupie pytania. Właśnie trafiłam na jedno z nich,
cytuję: "Jaki największy rozmiar stanika nosiłaś w swym życiu?", koniec cytatu.
W takim momencie zastanawiam się nad sensem istnienia kobiety w przyrodzie,
jako gatunku.
By nie być gołosłownym, już wyjaśniam. Nigdy nie nosiłam większego stanika, niż
obecnie, raczej mniejszy. I czemu w ogóle mają służyć takie pytania?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sol Re: Wstydzę się za kobiety IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 10:40
      wiesz, ja mysle, ze to z nudow....
    • bukowski27 skwarka 09.04.02, 10:42
      a czemu sluzy wiekszosc rozmow?
      • Gość: skwarka Re: skwarka IP: *.talnet.pl 09.04.02, 10:51
        bukowski27 napisał(a):

> a czemu sluzy wiekszosc rozmow?

Rozwojowi intelektualnemu. Osobiście, jeśli mam pleść bez sensu to wolę się nie
        odzywać.
        Na marginesie - dziwne pytanie.

• bukowski27 moze dziwne moze nie. 09.04.02, 10:54
          ciagnac watek. chcesz mi powiedziec ze wszytskie rozmowy ktore przeproawdzasz,
          sluza twojemu rozwojowi intelektualnemu? i takie jest twoje zalozenie gdy
          rozpoczynasz z koims rozmowe? czy zle cie zrozumialem?
    • kini Re: Wstydzę się za kobiety 09.04.02, 10:42
      > I czemu w ogóle mają służyć takie pytania?

Już spieszę z odpowiedzią - chwaleniu się, co zresztą napisałam w tamtym wątku.
      Zaraz sama założę wątek pt. "Ilu facetów powiedziało ci, że jesteś piękna?"
      albo "Ile masz w talii?" :)))
      • Gość: skwarka Re: Wstydzę się za kobiety IP: *.talnet.pl 09.04.02, 10:54
        kini napisał(a):

> > I czemu w ogóle mają służyć takie pytania?
        >
        > Już spieszę z odpowiedzią - chwaleniu się, co zresztą napisałam w tamtym wątku.
        >
        > Zaraz sama założę wątek pt. "Ilu facetów powiedziało ci, że jesteś piękna?"
        > albo "Ile masz w talii?" :)))

Mnie zawsze uczono, że należy być skromnym, a inni i tak zauważą w tobie piękno.
        Nawiązując do wątku o stanikach i Twojego może ogłosimy konkurs na największe
        cycki tego Forum?
        • m_ona Re: Wstydzę się za kobiety 09.04.02, 11:04
          A ja sie nie wstydze, bo wydaje mi sie, ze autorami takich watkow moze byc
          rownie dobrze facet (a moze nastolatek?) podpisujacy sie kobiecym nickiem. I
          czekajac na reakcje podnieca sie przed monitorem.
          Poza tym kobiety bywaja tez autorkami calkiem fajnych i inteligentnych watkow.
          • Gość: skwarka Re: Wstydzę się za kobiety IP: *.talnet.pl 09.04.02, 11:14
            m_ona napisał(a):

> A ja sie nie wstydze, bo wydaje mi sie, ze autorami takich watkow moze byc
            > rownie dobrze facet (a moze nastolatek?) podpisujacy sie kobiecym nickiem. I
            > czekajac na reakcje podnieca sie przed monitorem.
            > Poza tym kobiety bywaja tez autorkami calkiem fajnych i inteligentnych watkow.

Powtarzam więc, nie wstydzę się za wątki inteligentne.
            W swoim napisałam o tych ewidentnie na pisanych przez kobiety. Myślę, że potrafię
            odróżnić męską prowokację, od damskiej głupoty.

• spacja Re: Wstydzę się za kobiety 09.04.02, 11:13
      wstydzisz sie raczej niepotrzebnie, bo watki tego typu sa zakladane (jak mysle)
      raczej przez smarkaczy plci brzydkiej, a nie przez kobiety...
      a tak na marginesie: skwarka, co Ty zawsze taka zawzieta? Ja mam wrazenie ze za
      malo sie usmiechasz i ciagle spieta chodzisz...
      • ninaa Re: Wstydzę się za kobiety 09.04.02, 11:44
        .. no własnie !! Po co się czepiać i oceniać jako puste, cos co być może dla innych ma jakies jednak
        znaczenie... To niesprawiedliwe !! Mówisz, że nie ma co chwalić sie swoim pięknem..., a z drugiej
        strony, Twój post, to nic innego jak przechwalanie się własnym intelektem i otwarta pogarada, dla
        tych, których oceniasz jako mało ... :-) inteligentnych.., czy jakos tak... . Czy nie moze byc tak, że
        wszyscy czasami gadamy najzwyczajniej o PIERDOŁACH ?? Cycki, talia...? A co...? Nie można ..??
        Pzdr.
        • Gość: skwara Re: Ninaaaa IP: *.talnet.pl 09.04.02, 11:57
          ninaa napisał(a):

> .. no własnie !! Po co się czepiać i oceniać jako puste, cos co być może dla i
          > nnych ma jakies jednak
          > znaczenie... To niesprawiedliwe !! Mówisz, że nie ma co chwalić sie swoim pięk
          > nem..., a z drugiej
          > strony, Twój post, to nic innego jak przechwalanie się własnym intelektem i otw
          > arta pogarada, dla
          > tych, których oceniasz jako mało ... :-) inteligentnych.., czy jakos tak... .
          > Czy nie moze byc tak, że
          > wszyscy czasami gadamy najzwyczajniej o PIERDOŁACH ?? Cycki, talia...? A co
          > ...? Nie można ..??
          > Pzdr.

Dzięki za komplement. Nigdy bym na to nie wpadła, że napisałam inteligentny post.
          Widać, cholerka, faktycznie jestem inteligentna, bo mimowolnie posądzono mnie o
          chwalenie się intelektem, to jest tą cechą, której u siebie dotychczas z powodu
          nieśmiałości , nie zauważałam.
          Przestanę się już czepiać i z radością dołączam do dyskusji we wszystkich wątkach
          o tzw. PIERDOŁACH.
      • Gość: skwarka Re: Wstydzę się za kobiety IP: *.talnet.pl 09.04.02, 11:45
        spacja napisał(a):

> wstydzisz sie raczej niepotrzebnie, bo watki tego typu sa zakladane (jak mysle)
        >
        > raczej przez smarkaczy plci brzydkiej, a nie przez kobiety...
        > a tak na marginesie: skwarka, co Ty zawsze taka zawzieta? Ja mam wrazenie ze za
        >
        > malo sie usmiechasz i ciagle spieta chodzisz...

A co, mam się szczerzyć do monitora? I tak nie zobaczycie. Mam taką pracę, że
        uśmiech muszę mieć przklejony do gęby, więc nie mam z tym problemu, bo to u mnie
        nawykowe.
        A jak jestem spięta to się po prostu rozpinam i już lżej. Zadowolana(y)?
        • mario2 Do kolekcji :o))) 09.04.02, 12:03
          Gacie
          Autor: Gość portalu: skwarka
          Data: 09-04-2002 11:59 adres: *.talnet.pl

--------------------------------------------------------------------------------
          Jakie preferujecie na lato, a jakie na zimę?
          Czy istnieje podział gaci na zimowe, letnie, wiosenne itp.
          Jestem ciekawa waszych opinii.

• Gość: liloom Re: Wstydzę się za kobiety IP: 192.168.100.* 09.04.02, 12:03
          a ja jak uwazam ze jakis temat jest beznadziejny to tam nie wchodze.
          w kazdej "spolecznosci" sa rozni ludzie, powody pytan moga byc rozne - od
          glupoty po chec sprowokowania, kawal itd itp.
          intelektualizmu tu nie oczekuje, dobrze sie bawie, chociaz przyznam sie ze
          dalam sie pare razy sprowokowac:)))
        • spacja Re: Wstydzę się za kobiety 09.04.02, 12:40
          Gość portalu: skwarka napisał(a):

> spacja napisał(a):
          >
          > > wstydzisz sie raczej niepotrzebnie, bo watki tego typu sa zakladane (jak m
          > ysle)
          > >
          > > raczej przez smarkaczy plci brzydkiej, a nie przez kobiety...
          > > a tak na marginesie: skwarka, co Ty zawsze taka zawzieta? Ja mam wrazenie
          > ze za
          > >
          > > malo sie usmiechasz i ciagle spieta chodzisz...
          >
          > A co, mam się szczerzyć do monitora? I tak nie zobaczycie. Mam taką pracę, że
          > uśmiech muszę mieć przklejony do gęby, więc nie mam z tym problemu, bo to u mni
          > e
          > nawykowe.
          > A jak jestem spięta to się po prostu rozpinam i już lżej. Zadowolana(y)?

Zadowolna Twoja odpowiedzia raczej nie mam powodu byc, niestety. Przykro mi, ze
          usmiech musisz przyklejony do geby miec - mi to by zdecydowanie psulo humor. A co
          do szczerzenia sie do monitora: ostatnio dosyc czesto to robie. Wygladac to musi
          dla osob postronnych dosyc dziwnie, ale co mi tam! Ja sie dobrze bawie!

• Gość: skwarka Re: Do wszystkich zainteresowanych IP: *.talnet.pl 09.04.02, 12:13
      Postanowiłam dołączyć do "inteligentniejszej" części tego Forum i założyłam
      wątek pn. GACIE. Serdecznie zapraszam! Może tam spotkam się z większą
      wyrozumiałością.
    • Gość: skwarka Re: Do Mario IP: *.talnet.pl 09.04.02, 12:15
      Po co ci wiedza, skąd piszę? Czyżbyś w ten sposób się dowartościwał, bo
      odkryłeś jakąś wielką tajemnicę? Jesteś żałosny.
      • mario2 Re: Do Mario 09.04.02, 12:18
        cos cie opetalo? ja tylko do wysmiewanych przez Ciebie watkow dodalem adekwatny
        twoj wpis o gaciach! :o))
        Gowno mnie obchodzi gdzie mieszkasz. !!!
        Nie komplementuj siebie, ze mogloby mnie to zainteresowac! Twoj adres IP
        wyswietla sie przy kazdym twoim poscie kiedy piszesz jako gosc portalu.
        • Gość: skwarka Re: Do Mario IP: *.talnet.pl 09.04.02, 12:25
          mario2 napisał(a):

> cos cie opetalo? ja tylko do wysmiewanych przez Ciebie watkow dodalem adekwatny
          >
          > twoj wpis o gaciach! :o))
          > Gowno mnie obchodzi gdzie mieszkasz. !!!
          > Nie komplementuj siebie, ze mogloby mnie to zainteresowac! Twoj adres IP
          > wyswietla sie przy kazdym twoim poscie kiedy piszesz jako gosc portalu.

Twoje ewentualne zainteresowanie moją osobą, niestety, nie jest przez mnie
          odbierane jako coś przyjemnego (i vice versa).
          Żeby uniknąć niejasności - pisz tylko tyle, ile musisz, a swój wulgarny język
          ogranicz do domowych pieleszy (tam, zdaje się, najlepiej będzie brzmiał).
          To Forum czytają dzieci i młodzież , trzeba więc im dać jakiś przykład.

• mario2 Re: Do Mario 09.04.02, 12:30
            osoby umyslowo ograniczone tez, czego doskonalym przykladem mozesz byc ty. Nie
            pouczaj mnie co mam i czego nie mam robic. Nie imputuj tez tego, co napawa mnie
            wstretem, wiec mojej checi poznania ciebie.

Nie gustuje w przebywaniu w chlewie z jego mieszkankami!
            • Gość: s. Re: Do Mario IP: *.talnet.pl 09.04.02, 12:41
              mario2 napisał(a):

> osoby umyslowo ograniczone tez, czego doskonalym przykladem mozesz byc ty. Nie
              > pouczaj mnie co mam i czego nie mam robic. Nie imputuj tez tego, co napawa mnie
              >
              > wstretem, wiec mojej checi poznania ciebie.
              >
              > Nie gustuje w przebywaniu w chlewie z jego mieszkankami!

Niestety, poziom mojej dyskusji z tobą, przekroczył już poziom szamba. Żeby nie
              utonąć w gównie wycofuję się.

• mario2 Re: Do Mario 09.04.02, 12:54
                jestes kobieta ktora widzi ksztalt rzeczy w ich sensie istotnym. Nie
                dostrzegasz jednak przyczyn. Lub wolisz je dostosowywac do swojego, przez
                siebie stworzonego wizerunku!
                Masz racje to poziom szamba. Uwazaj tylko, bo na dnie moze by butaprem, a Ty
                przykleisz sie don na wieki.
                Jak mawial O.Wilde:
                Wszyscy lezymy w szambie, ale tylko niektorzy z nas potrafia spogladac ku
                gwiazdom!
                Ty nie dostrzegasz nic- poza koncowka wlasnego nosa!
            • Gość: ninaa Re: Do s IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 13:23
              Czy chlewem, Szanowna Koleżanka nazywa forum...?? Po co obrażać cos, w co się włazi samemu, bez
              żadnego przymusu...?? To wielka wiocha pełna zboczeńców, zwolenników wszystkiego co swiat nam dać
              moze... i należy mieć tego swiadomosć !! Zaakceptuj, wybieraj i nie oceniaj tak kategorycznie !! Pzdr.
              • Gość: skwarka Re: Do N. IP: *.talnet.pl 09.04.02, 13:28
                Gość portalu: ninaa napisał(a):

> Czy chlewem, Szanowna Koleżanka nazywa forum...?? Po co obrażać cos, w co się
                > włazi samemu, bez
                > żadnego przymusu...?? To wielka wiocha pełna zboczeńców, zwolenników wszystkieg
                > o co swiat nam dać
                > moze... i należy mieć tego swiadomosć !! Zaakceptuj, wybieraj i nie oceniaj t
                > ak kategorycznie !! Pzdr.

Przepraszam, czy mogłabyś mi zacytować wątek, w którym nazywam chlewem Forum
                Chyba pomyliłam ci się z inną osobą.

• kathy Re: Wstydzę się za kobiety 09.04.02, 13:30
      A ja się nie wstydzę. Niby mam się wstydzić głupoty innych? Mężczyzn czy
      kobiet, to obojętne. Nie odpowiadam za nich.Nie odpowiadam za cała ludzkość.
      Wstydzę się czasem, gdy daję się sprowokować jakiemuś prymitywowi do odpowiedzi
      na obelżywe posty. To znacznie gorsze niż zwykłe pisanie głupot. Można ich
      przecież nie czytać.
      • Gość: Sol Re: Wstydzę się za kobiety IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 14:01
        tak naprawde to ja sie moge najwyzej zalamywac czytajac niektore posty ; ) A wstydze sie za
        uczestnikow "randki w ciemno" albo "wybacz mi" ; )) Totez nie ogladam. I tak samo z forum - jesli
        temat / poziom dykusji mi nie odpowiada lub mnie nie interesuje - nie czytam.
        • mario2 Re: Wstydzę się za kobiety 09.04.02, 14:04
          ba, a po co mamy to Forum?
          Toz to tylko wirtual!!!!
          Forma zabawy, rozrywki...
          Wiesz spotykamy sie czasem w realu,
          w Vikingu na Rynku Starego Miasta
          Przyjdz nie pozalujesz!
          Powiem Ci, ze forumowi dyskutanci
          calkiem inaczej prezentuja sie w realu
          Korzystniej :o))
          • Gość: Sol Re: Wstydzę się za kobiety IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 14:09
            Mario...A w realu tez gadacie o gaciach zimowych i letnich a zaraz potem nastepuje dysputa o "zbrodni
            i karze" i wplywie tej powiesci na czyjes zycie? ; ))))))
            • mario2 Re: Wstydzę się za kobiety 09.04.02, 14:14
              w realu zazwyczaj bawimy sie. Tematy sa rozne, ale przyznam, ze tematu o
              gaciach jeszcze nie przerabiano. Moze dlatego, ze nie btlo z nami skwarki :o))

jest zazwyczaj u nas bardzo wesolo- i wiesz; bardzo czesto zagladaja do nas
              ludzie spoza Wa-wy! Rekordem bylo spotkanie w ktorym uczestniczylo 30 osob, z
              czego 10 przyjezdnych.
              Zapraszam- nie pozalujesz :o)
              • Gość: Sol Re: Wstydzę się za kobiety IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 15:01
                30 osob w warszawskiej knajpie? cos tu sciemniasz Mario... : )))a gdzie w
                warszawskiej knajpie znajdziesz miejsce dla 30 osob szczegolnie w weekend (bo
                przyjezdni chyba li tylko w weekend maja czas by przybyc)
                Eeee, jak nie rozmawiacie o gaciach to ja w to nie wchodze : ))
                • mario2 Re: Wstydzę się za kobiety 09.04.02, 15:09
                  To cala historia, ale pokrotce opowiem. Na poczatku byly opcje by spotkac sie w
                  Lolku albo innej podobnej knajpce. Ja jeszcze wtedy dojezdzalem na te spotkania
                  ze Stuttgartu, wiec bylem przed tym pierwszym spotkaniem kilka dni wczesniej.
                  Pochodzilem od lokalu, do lokalu i znalazlem Vikinga! Pub na Rynku, ktory
                  posiada wiele zalet, m.in. te, ze posiada boczna salke, ktora teraz juz jedynie
                  na tel. uczynny Pan Kierownik rezerwuje dla nas! To cala tajemnica :o))
                  Tematy poruszane na tch spotkaniach sa rozne. Chcesz pogadac o kalesonach-
                  zapewne znajdziesz i w tym temacie godnego adwersarza!
                  Najczesciej tematy jednak sa wypadkowa skladu osobowego imprezy i stopnia
                  nasaczenia tzw. Wscieklymi psami, lub innego rodzaju etylina :o)
                  • Gość: Sol Re: Wstydzę się za kobiety IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 15:42
                    rozumiem, ze macie plecy w Vikingu, a konkretnie to Ty masz plecy bo to Ty go
                    znalazles i omotales Kierownika : )
                    Aha...czyli forumowe bractwo popada w alkoholizm... (Wsciekle psy i inne
                    takie...).
                    Imprezy zamkniete z calkowita rezerwacja miejsc...co to sie robi..nono. A karty
                    klubowe? : )
                    • mario2 Re: Wstydzę się za kobiety 09.04.02, 20:40
                      Imprezy nie sa zamkniete. Wrecz przeciwnie. Sa reklamowane na Forum i kazdy
                      moze przyjsc. Jest nawet serdecznie witany!
                      Zdziwisz sie, ale na imprezy przychodzily osoby, ktore nie udzielaja sie
                      aktywnie na Forum, a tylko czytaja! Bawily sie znakomicie i o to chyba
                      chodzi :o))
                      Alkoholizm to za duzo powiedziane. Po prostu jest wesolo, a przy okazji male
                      conieco sie wypije. Nie jest to jednak obowiazkowe!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka