Dodaj do ulubionych

lajfstaj z bloga

13.04.15, 18:14
Czy wy tez żyjecie według bloga i instagramu?ok moze i ten modny obecnie i wszechobecny lajfstajl składa sie z dobrych nawyków ale mam wrazeńie ze wiekszosc kobiet robi to samo, je to samo, kupuje to samo.czy tez ćwiczycie z chodakwska/ mel b, robicie codziennie trening z YouTube,teraz widze na tapecie zaczyna sie bieganie?Wszyscy wciągacie na śniadania owsianki,jakies jagody goji, nasiona Chia,krecicie zielone koktajle,wcinanie kasże jaglana i każda z was ma sokowirówkę a w wersji lux wyciskarkę?gdzie nie popatrzę wszystkie to robia, blogowe zycie przenosi sie do reala.
Obserwuj wątek
    • mendigo Re: lajfstaj z bloga 13.04.15, 18:30
      To wylicz ludzi, których znasz i którzy to wszystko robią.
    • taki-sobie-nick Wciąga to odkurzacz kurz 13.04.15, 18:59
      my na śniadanie różne rzeczy JADAMY.

Instagram znam ze słyszenia.
    • kura_wuja Re: lajfstaj z bloga 13.04.15, 19:12
      chyba ci sie w glowie pomieszalo.
    • czoklitka Re: lajfstaj z bloga 13.04.15, 19:32
      nie wiem, co inni robią, bo nie podglądam. Sokowirówki nie mam, soków nie pijam, kasz dziwnych i innych nasion też nie mam. Za to mam chleb razowy i pastę z tuńczyka.
    • znana.jako.ggigus e biegam od 12 lat 13.04.15, 21:21
      ale cieszę się, że bieganie stało się popularne.
      Owsianki nie jadam, nie lubię.
      Za to ja mam wrażenie, że człowiek gruby węszy i zagląda do talerza innych.
    • jarka63 Re: lajfstaj z bloga 13.04.15, 22:34
      To jest moda na tzw. zdrowy styl życia - wśród wielu dziwnych i głupich mód akurat ta krzywdy nie robi, a może pomóc.
    • triismegistos Re: lajfstaj z bloga 14.04.15, 09:24
      Bieganie mocno obciąża kolana. Osobiście wole popływać, a mój chłop w ogóle namawia mnie na siłkę. Owsiankę jadam, zwłaszcza jak jest ciepło, mam sokowirówkę (sok z jabłek i buraków mniam), kaszę jaglaną bardzo lubię, zielonych świństw nie tykam. Podejrzeam, że jakbym się uparła znalazłabym lajfstajlowego bloga według którego żyję, ale szczerze mówiąc na blogosferę zupełnie mi szkoda czasu. Wolę szitsztormy na forach.
      • znana.jako.ggigus bieganie nie obciaza kolan! 14.04.15, 10:16
        tyle ze nalezy biegac co 2 dni i nie zaczynac od godziny. Ja zaczelam od 5 min. i doszlam po rolu do godz. Biegam poand 10 lat i nigdy nie mialam problemow z kolanami.
        Natomiast ciagle slysze o ludziach, ktorzy zaczeli trening - min. 30 min., bieganie po pagorkach i to codzienne i szybko wyladowali u ortopedy.
        • fuzja-jadrowa Re: bieganie nie obciaza kolan! 14.04.15, 11:07
          A pewnie. Kazda aktywnosc wykonywana w nadmiarze, nieodpowiednio dozowana, niedostosowana do indywidualnych mozliwosci, bedzie cos obciazac.

Nawet plywanie. Wiele zapalonych plywaczek plywa glownie zabka - to jest dopiero obciazajacy styl.

Mnie wiele lat temu od biegania siadly piszczele. Zaczelam za szybko, za czesto, na beznadziejnym terenie. To byla MOJA wina, ze nabawilam sie kontuzji, a nie wina biegania.

Chyba ze na wyjsciu ktos ma problemy z kolanami, kregoslupem, spora nadwaga czy czym tam jeszcze - wtedy wiadomo, ze nalezy szukac innej aktywnosci.
    • vandikia Re: lajfstaj z bloga 14.04.15, 10:32
      nie żyję wg blogów, chociaż można przejąć od niektórych ludzi bardzo fajne nawyki
      właśnie dzięki blogom wkręciłam się w zielone koktajle i świetnie się po nich czułam, muszę do tej "mody" wrócić, bo w sezonie zimowym jakoś mi nie wchodziły
    • coffei.na Re: lajfstaj z bloga 14.04.15, 11:49
      ja tam mam w zasadzie dwie słabości,słodycze i piękni wewnętrznie ludzie,chociaż...jakby mieli ciekawą facjatę..nie widzę problemu!
      To takie mega zajebiaszcze połączenie,taki twór z gatunku luxury.

Tak tylko,chciałam żebyś to wiedziała :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka