margarytka.margarytka 23.04.15, 15:09 jakieś pomysły w tym temacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: Jak zbieracie kieszonkowe na wakacje? 23.04.15, 15:10 starzy przestali dawać? znam ten bul. Odpowiedz Link Zgłoś
margarytka.margarytka Re: Jak zbieracie kieszonkowe na wakacje? 23.04.15, 17:17 co taka minka ? hęęę Odpowiedz Link Zgłoś
margarytka.margarytka Re: Jak zbieracie kieszonkowe na wakacje? 23.04.15, 17:16 six_a nie wspomnę ze już całe wieki temu heheh Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jak zbieracie kieszonkowe na wakacje? 23.04.15, 17:19 Ja nie mam wakacji, a jak mam, to wyjmuję z konta, ile potrzeba i styka. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Jak zbieracie kieszonkowe na wakacje? 23.04.15, 17:22 to zupełnie jak ja, a ile kieszonkowego można zaoszczędzić. całe góry. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Jak zbieracie kieszonkowe na wakacje? 24.04.15, 12:49 o, ja też w sumie to trudniej znaleźć czas na wakacje niż "kieszonkowe" Odpowiedz Link Zgłoś
kura_wuja Re: Jak zbieracie kieszonkowe na wakacje? 24.04.15, 22:33 dobrze zescie przypomnialy.Ełurasy trzeba skupywac na wakacje poki tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Jak zbieracie kieszonkowe na wakacje? 25.04.15, 19:12 Normalnie - śpiewamy w metrze. A jak to nie wystarcza to jeszcze tańczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
margarytka.margarytka Re: Jak zbieracie kieszonkowe na wakacje? 25.04.15, 19:20 ale w ubraniu czy bez co lepiej opłacalne ? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Chłodna kalkulacja 26.04.15, 14:42 margarytka.margarytka napisał(a): > ale w ubraniu czy bez co lepiej opłacalne ? Zależy co masz pod ubraniem i czy więcej ludzi zapłaci za to by oglądać, czy by nie widzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Jak zbieracie kieszonkowe na wakacje? 25.04.15, 21:44 Nie mam w zwyczaju żyć na oparach,to samo tyczy się oszczędzania. Na wakacje mam juz dawno naskładane :) Najlepszy pomysł to nauczyć się oszczędzać! Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Jak zbieracie kieszonkowe na wakacje? 26.04.15, 10:09 > Najlepszy pomysł to nauczyć się oszczędzać! Popieram o tyle, o ile jest z czego oszczędzać. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Jak zbieracie kieszonkowe na wakacje? 28.04.15, 08:36 Czasami wystarczy np.odmówić sobie fajek czy sobotniego melanżu...jeżeli ma się cel...to da się! (oczywiście z jednej paczki czy imprezy dużo się nie uzbiera,ale od czegoś trzeba zacząć) Poza tym jest na prawdę wiele ofert internetowych biur,z których sama korzystam i jestem bardzo zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
wyzuta Re: Jak zbieracie kieszonkowe na wakacje? 28.04.15, 08:03 Najlepszy pomysł to nauczyć się oszczędzać! raczej zarabiać. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Jak zbieracie kieszonkowe na wakacje? 28.04.15, 08:37 wyzuta napisała: > > raczej zarabiać. ..i odkładać po trosze... Odpowiedz Link Zgłoś