Dodaj do ulubionych

Chlopaki do wziecia

22.07.15, 01:56
Z nudow zaczelam ogladac bo nic innego nie ma ....
Nawet wciaga ...
I nawet mozna co nieco sie o facetach nauczyc ..
I jaki z tego wniosek ze facetow wolnych i gotowych na staly zwiazek jest od groma
a kobiety placza ze nie ma , ze tylko wyrko i najlepiej kilka na raz , to jakos z ta plcia przeciwna ciezko nam sie dogadac jak widac ...
Obserwuj wątek
    • facet_on_line Re: Chlopaki do wziecia 22.07.15, 08:31
      > z ta plcia przeciwna ciezko nam sie dogadac jak widac .

nie przeważnie paniom status materialny nie odpowiada w dzisiejszych czasach jak widać kasa rządzi
    • six_a Re: Chlopaki do wziecia 22.07.15, 08:56
      > I jaki z tego wniosek ze facetow wolnych i gotowych na staly zwiazek jest od groma
      zupełnie nie rozumiem, dlaczego nikt ich nie chce. powinny się kolejki ustawiać. świat jest taki niesprawiedliwy.
    • feel_good_inc Re: Chlopaki do wziecia 22.07.15, 09:14
      joanna9969 napisała:
      > I jaki z tego wniosek ze facetow wolnych i gotowych na staly zwiazek jest od gr
      > oma
      > a kobiety placza ze nie ma , ze tylko wyrko i najlepiej kilka na raz , to jakos
      > z ta plcia przeciwna ciezko nam sie dogadac jak widac ...

Taki z tym problem, że sobie paniusie uroiły, że są księżniczkami i szukają księcia z bajki, a nie faceta. No i potem wyniki są jakie są.
      • nota_bene0 Re: Chlopaki do wziecia 22.07.15, 10:06
        A ja uważam, że "chłopaki do wzięcia" mają większe wymagania wobec kobiety a nie odwrotnie. Najgorsze jest to, że nie są w stanie tyle zaoferować, czego sami wymagają.
        Wiele tu "gazetowych zębów" w tym temacie zostało zjedzonych;-)
        • feel_good_inc Re: Chlopaki do wziecia 22.07.15, 10:21
          nota_bene0 napisała:
          > A ja uważam, że "chłopaki do wzięcia" mają większe wymagania wobec kobiety a ni
          > e odwrotnie. Najgorsze jest to, że nie są w stanie tyle zaoferować, czego sami
          > wymagają.

Te wygórowane wymagania: "żeby miała cycki" ;)
          • nota_bene0 Re: Chlopaki do wziecia 22.07.15, 10:28
            Pod warunkiem, ze on będzie miał "ynkelekt":-)
            • feel_good_inc Re: Chlopaki do wziecia 22.07.15, 10:31
              nota_bene0 napisała:
              > Pod warunkiem, ze on będzie miał "ynkelekt":-)

Ale tylko w dużych nominałach :D
              • nota_bene0 Re: Chlopaki do wziecia 22.07.15, 10:43
                Ja myślę, że wystarczy w cm, o metrach przecież nie mówimy:-D
                Nominały zagrabiamy same:)
            • corgan1 Re: Chlopaki do wziecia 02.08.15, 11:29
              nota_bene0 napisała:
              > Pod warunkiem, ze on będzie miał "ynkelekt":-)

najlepiej 20cm
      • nota_bene0 Re: Chlopaki do wziecia 22.07.15, 10:09
        Co do stopki drogiego pana, również mam odmienne zdanie:-D
        Niestety lato w mieście dało przykład, nie wspominając o przykładach z komunikacji miejskiej, musowo sporadycznych (tylko z tego powodu)w tym okresie;-)
    • lled Re: Chlopaki do wziecia 22.07.15, 13:24
      wy ich nazywacie facetami? a aczego sie mozesz od nich nauczyc? zeby myc zeby od malego? czy zeby nie pic alkoholu bo pozniej moga byc porblemy penitencjarne?
      tacy mili sie wydaja a jak przyjdzie co do czego to wychodza te ich przekrety. ten elvis niby taki biedny, i taki porzadny, a gdy poszedl sie spotkac z byla dziewczyna to mu wytykala ze ja bil i wyzywal. ten program jest smieszny bo jest przykry. znalezli taka patologie ktora mysli ze jest super cool.
      • facettt penitencjarne - a nie potencjalne ? 22.07.15, 13:57
        lled napisał:
        czy zeby nie pic alkoholu bo pozniej moga byc porblemy penitencjarne?

- hiba potencjalne ?
        • lled Re: penitencjarne - a nie potencjalne ? 22.07.15, 13:59
          szczena ma takie i takie problemy :) do tego jeszcze ten grabarz bogdan ktory potrzebuje czulosci :)
          • facettt Re: penitencjarne - a nie potencjalne ? 22.07.15, 14:04
            ja tam pije i problemow penitencjalnych, ani innych potencjalnych nie mam.
            moze chodzi o dobra vudke ?

stopsyjonizmowi.files.wordpress.com/2011/06/wodka.jpg
    • engine8 Re: Chlopaki do wziecia 22.07.15, 18:16
      a wszytko przez te zmiany sopleczno emancypacyjne... kiedys chlopaki sie musialy starac aby panienka go po jakim czasie w koncu zakceptowala i powoli dozowala te przyjemnosc w zaleznosci od tego czy sie zobowazal do poslubienia - i to sie rozumialo na dabre i na zle i na cale zycie.:) ...No wiec musieli sie kapac, madrze wyrazac bo za "poszlem" byl wykopywany na bruk i na dobre, musili nawet kwiatki i prezenty kupowac...
      Teraz panienki pchaja sie do lozka na sile i przy kazdej okazji albo i bez a wiec powody aby chlopcy sie starali zniknely - po co wiec sobie zakladac lancuszek na szyje?
      A ci "gotwi na staly zwiazek" maja na mysli taki ze On sobie moze hulac tylko Ona ma byc jedynie z nim przez jakis czas..
      Nikt nas nie bedzie szanowal bardziej niz szanujemy sami siebie.
      • six_a Re: Chlopaki do wziecia 22.07.15, 20:18
        >Nikt nas nie bedzie szanowal bardziej niz szanujemy sami siebie.

tak, i jeszcze: stój w kącie, a cię znajdą.
        [po paru stuleciach]
        • engine8 Re: Chlopaki do wziecia 22.07.15, 23:25
          tak, i jeszcze: stój w kącie, a cię znajdą.

Swieta prawda.
      • joanna9969 Re: Chlopaki do wziecia 22.07.15, 20:59
        Bo cos takiego jak solisarnosc jajnikow nie istnieje wydaje mi sie ze predzej kolezanka wskoczy do lozka facetowi kolezanki niz odwrotnie , ale wracajac do tematu to kobiety tez maja duze wymaganiania ,a ja mam kolezanke maz nie bardzo atrakcyjny a ona szczesliwa
        • engine8 Re: Chlopaki do wziecia 22.07.15, 23:32
          a ja mam kolezanke maz nie bardzo atrakcyjny a ona szczesliwa

Dla kogo nie bardzo atrakcyjny>? Widocznie dla niej jest atrakcyjny skoro jest szczesliwa?

Mam sasiada ktory ma malo atrakcyjne auto (wg mnie za male za stare za brzydkie, zadnego charakteru ) a chlopisko zadowolony ze hey...poniewaz latwo sie parkuje, czesci tanie i latwo dostepne, nie martwi sie ze go ktos skrobnie malo pali i zawsze go zawiezie od punktu A do B -> to sa dla niego wazne rzeczy. Kto by pomyslal?
          • joanna9969 Re: Chlopaki do wziecia 24.07.15, 04:25
            W sumie racja . Mialam znajoma ktora zawsze mowila , nie wazne czy przystojny wazne czy zabijake ma fajnego ;-)
      • stokrotka_a Re: Chlopaki do wziecia 23.07.15, 09:41
        engine8 napisał(a):

> a wszytko przez te zmiany sopleczno emancypacyjne... kiedys chlopaki sie musial
        > y starac aby panienka go po jakim czasie w koncu zakceptowala i powoli dozowala
        > te przyjemnosc w zaleznosci od tego czy sie zobowazal do poslubienia - i to si
        > e rozumialo na dabre i na zle i na cale zycie.:) ... No wiec musieli sie kapac,
        > madrze wyrazac bo za "poszlem" byl wykopywany na bruk i na dobre, musili nawet
        > kwiatki i prezenty kupowac...
        > Teraz panienki pchaja sie do lozka na sile i przy kazdej okazji albo i bez a wi
        > ec powody aby chlopcy sie starali zniknely - po co wiec sobie zakladac lancusze
        > k na szyje?
        > A ci "gotwi na staly zwiazek" maja na mysli taki ze On sobie moze hulac tylko
        > Ona ma byc jedynie z nim przez jakis czas..
        > Nikt nas nie bedzie szanowal bardziej niz szanujemy sami siebie.

No popatrz, jak to dobrze kiedyś było - kobiety miały tylko za zadanie czekać na oblubieńca, który raczył spojrzeć na wybrankę z zamiarem jej poślubienia. No i ich obowiązkiem było doceniać to zainteresowanie i usługiwać łaskawemu oblubieńcowi do końca życia. Tymczasem oblubieniec mógł skakać na boki, gdy mu się żona znudziła, bez poważniejszych konsekwencji. Gdy kobieta próbowała skoczyć w bok, to ją od czci i wiary odsądzali, i nierzadko była skazywana na wykluczenie i "wieczne" potępienie.
        • engine8 Re: Chlopaki do wziecia 23.07.15, 21:13
          dokladnie tak jak napisalas i zobacz jak bylo dobrze, o ile mniej kobiety narzekaly i nie trzeba bylo az tak wiele aby byly szczesliwe....
          • stokrotka_a Re: Chlopaki do wziecia 24.07.15, 07:58
            engine8 napisał(a):

> dokladnie tak jak napisalas i zobacz jak bylo dobrze, o ile mniej kobiety narze
            > kaly i nie trzeba bylo az tak wiele aby byly szczesliwe....

To co napisałam to był sarkazm. Tak, kobietom tak niewiele potrzebne było do szczęścia - wystarczyło, że były służącymi na łasce swoich mężów.
            • engine8 Re: Chlopaki do wziecia 24.07.15, 17:36
              dlaczego tak pesymistycznie patrzysz - a moze byly zadowolone ze mezowie sie nimi opiekowali i zapewniali im wszytko czego potrzebowaly?
            • joanna9969 Re: Chlopaki do wziecia 24.07.15, 18:03
              A teraz kobiety maja super ,kochanie chetnie pojde z toba do lozka tylko tak rozumiesz bez zobowiazan , no moze moze sie do ciebie przeprowadze bo w koncu wygodnie jest jesli ktos ci posprzata I ugotuje ale o malzenstwie zapomnij to przezytek ubieglego wieku .
              A no I oczywiscie musisz pracowac przeciez jako kobieta nowoczesna I wyzwolona nie pozwolisz na to zeby facet cie utrzymywal.
              Faceci to normalnie feministka pomnik postawic powinni
      • fuzja-jadrowa Re: Chlopaki do wziecia 24.07.15, 10:26
        > kiedys chlopaki sie musial
        > y starac aby panienka go po jakim czasie w koncu zakceptowala i powoli dozowala
        > te przyjemnosc w zaleznosci od tego czy sie zobowazal do poslubienia - i to si
        > e rozumialo na dabre i na zle i na cale zycie.:) ...No wiec musieli sie kapac,
        > madrze wyrazac bo za "poszlem" byl wykopywany na bruk i na dobre, musili nawet
        > kwiatki i prezenty kupowac...

Chłopy udawały przyzwoitych, żeby mieć szansę pociupciać, baby grały cnotki niewydymki, żeby złapać męża. Wspaniałe czasy! Łezka w oku, normalnie.
        • engine8 Re: Chlopaki do wziecia 24.07.15, 17:38
          dokladnie a teraz to prosto z mostu... "Masz cochote na seks? Ale pamietaj bez zadnych zobowiazan ..ah i poprosze wyniki badan" fuj...
    • czoklitka Re: Chlopaki do wziecia 22.07.15, 22:37
      > I jaki z tego wniosek ze facetow wolnych i gotowych na staly zwiazek jest od gr
      > oma

a interesujący oni są?
      • joanna9969 Re: Chlopaki do wziecia 22.07.15, 22:52
        To zalezy co sie uwaza za interesujace , I czy ten interesujace to dobry material do zwiazku na stale
        • engine8 Re: Chlopaki do wziecia 22.07.15, 23:34
          a co znaczy "dobry material do zwiazku na stale?
          i co to jest "zwiazek na stale"?
          • joanna9969 Re: Chlopaki do wziecia 23.07.15, 00:05
            To zwiazek w ktorym dwoje ludzi ma wspolne cele i do nich dazy czy z tym wiaze sie mieszkanie razem czy tez malzenstwo to juz zalezy od ich priorytetow
            • engine8 Re: Chlopaki do wziecia 23.07.15, 01:50
              a gdzie jest tam pojecie "stalosci" -

"Ja bylem staly - tylko one sie zmienialy"?
              • joanna9969 Re: Chlopaki do wziecia 23.07.15, 01:57
                Jesli chcesz cos zbudowac to musisz miec mocny pod to grunt , dobre fundamenty , jesli tego nie ma nic sie w zyciu nie zbuduje tylko zamki na piasku
        • czoklitka Re: Chlopaki do wziecia 23.07.15, 16:51
          >To zalezy co sie uwaza za interesujace , I czy ten interesujace to
          > dobry material do zwiazku na stale

A dla Ciebie? Są oni interesujący?
    • 3artka Re: Chlopaki do wziecia 23.07.15, 14:21
      Też to oglądam, jak akurat trafię:)
      Moje spostrzeżenia - tak, są wolni faceci tylko pytanie dla kogo? Ci przedstawieni w tym filmie to - moim zdaniem - proste chłopaki, które mają proste potrzeby (nie jest to złośliwe z mojej strony). Do nich pasuje podobny typ dziewczyn. Wykształcone kobiety (a wydaje mi się, że takich singielek jest więcej) potrzebują podobnych sobie facetów. Ciężko byłoby złamać wszystkie różnice dzielące np. takiego Bandziorka z kulturalną 30-latką, która lubi książki, kino, wyjazdy nad morze i na dodatek sama na to wszystko zarabia. I co niby miałoby zaiskrzyć???
      • facettt Lubie takie kobiece żale... :) 23.07.15, 15:47
        3artka napisała:
        > Wykształcone kobiety potrzebują podobnych sobie facetów.
        Ciężko byłoby złamać wszystkie różnice dzielące nptakiego Bandziorka z kulturalną 30-latką, która lubi książki, kino, wyjazdy nad morze i na dodatek sama na to wszystko zarabia.
        I co niby miałoby zaiskrzyć???

Lubie takie kobiece żale... :)
        I grzecznie przypominam, ze kobiety stanowia 60 % studiujacych w Polsze.

I co ma zrobic ta wyksztalcona kobieca "nadwyżka" ?

- wziac sobie Stacha-Hydraulika, porzadnego, chociaz prostego chlopa ?
        - zostac kochanka żonatego mezczyzny "na poziomie?
        - czy zostac stara panna ?

- Co preferujesz ? :)
        • joanna9969 Re: Lubie takie kobiece żale... :) 23.07.15, 18:49
          Zeby tak w Polsce bylo jak u arabow i facet mogl by miec legalnie do 4 zon to by nie bylo takich problemow ;-)
          • engine8 Re: Lubie takie kobiece żale... :) 23.07.15, 21:16
            chyba na glowe updalas - 4 zony to automatycznie 4 tesciowe..... Never.....
          • facettt Re: Lubie takie kobiece żale... :) 23.07.15, 21:27
            joanna9969 napisała:
            > Zeby tak w Polsce bylo jak u arabow i facet mogl by miec legalnie do 4 zon to b
            > y nie bylo takich problemow ;-)

Przecie w Polsze jest jeszcze lepiej, niz u Arabow...
            Kochanki sa tez legalne, a na dodatek za nie sie nie odpowiada, jak za kolejna zone
            i za i ch posiadanie nie idzie sie do kicia...

No trzeba tylko uwazac na Slubna, coby sie nie zdenerowwala...
          • corgan1 żeby tak w Polsce bylo jak u Arabów... 02.08.15, 11:56
            joanna9969 napisała:
            > Zeby tak w Polsce bylo jak u Arabow i facet mogl by miec legalnie do 4 zon to b
            > y nie bylo takich problemow ;-)

Z jakiś powodów cywilizacja chrześcijanska proponuje układ M+K a nie M+K*n gdzie n dąży do nieskończoności.

Gdyby u nas było jak u Arabów ale tak naprawdę i do końca to:

- liczba facetów, którzy nie będą mogli znaleść żon będzie tak wielka, że liczba gwałtów wystrzeli w kosmos tak jak to jest zwykle w krajach arabskich, w Indiach czy w ogóle na Bliskim Wschodzie

- kobiety jak u Arabów podlegają ścisłej ochronie, są własnością męża i bez pozwolenia męża nic im nie wolno zrobić, np. prowadzić samochodu;

- jako że żony u Arabów mają leżeć i pachnieć więc z nudów żrą i nie ćwiczą stąd liczba zachorowań na cukrzyce są tam najwyższe na świecie.

- z uwagi na ww. punkty nie sądzicie chyba że prowadziłybyście dotychczasowy tryb życia? że byłybyście niezależne, robiące błyskotliwą karierę, niezależne itp. pierdoły?
      • joanna9969 Re: Chlopaki do wziecia 23.07.15, 16:11
        Ja lece of poczatku odcinek 14
        Bandziorek to fajny gosc , mily , serdeczny zeby sie troche ogarnol I zadbal o higiene osobista , zeby itp to byli by z niego ludzie lepszy niz ten cwaniaczek Co dzwoni z mamusia na ogloszenia I szuka ksiezniczki w dodatku w swojej sieci telefonicznej albo kompletnie dupowaty Andrzej syn Stasia
        • six_a Re: Chlopaki do wziecia 23.07.15, 21:16
          >serdeczny zeby sie troche ogarnol
          ale po co, przecież pasuje.
    • czoklitka Re: Chlopaki do wziecia 23.07.15, 16:55
      a skąd ty wiesz, co u większości kobiet? :D
    • corgan1 Re: dziewczyny do wziecia - film 02.08.15, 11:04
      to na drugą nóżkę
      www.wgrane.pl/77d1d2fc58ad72c523391dbdcb06d2ec
      Jest jakaś różnica w sensie mentalnym między tymi biednymi prostymi chłopakami, którzy robią z siebie pośmiewisko a dziewczynami na powyższymi filmie, które zupełnie niechcący zrobiły z siebie pośmiewisko?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka