molly_wither 12.09.15, 16:43 Kiedy ostatni raz ryczeliście, tak naprawde,ze lzy sie lały i trzeba bylo h...steczke wyciagnac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
molly_wither Re: Płacz 12.09.15, 16:57 To niezly placzek z ciebie. A co, dziecko ci sie urodzilo? dziala_nawalony napisał: > pol godziny temu, z radosci!!! ,..8) Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Płacz 12.09.15, 17:01 molly_wither napisał(a): > To niezly placzek z ciebie. A co, dziecko ci sie urodzilo? ,..lepiej!!!!!!, dwie wnuczki przecudne, przesliczne,~~ juz ocipialem ze szczescia!!! moze niedlugo bede je tu goscil,!!!!! > kuzwa,dzisiaj dam sobie dobrze w palnik,.. > Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Płacz 12.09.15, 17:04 Działus, to sie razem napijmy. Moja Nusia ma juz dwa tygodnie:) dziala_nawalony napisał: > molly_wither napisał(a): > > > To niezly placzek z ciebie. A co, dziecko ci sie urodzilo? > > > ,..lepiej!!!!!!, dwie wnuczki przecudne, przesliczne,~~ juz ocipialem ze szc > zescia!!! > moze niedlugo bede je tu goscil,!!!!! > > kuzwa,dzisiaj dam sobie dobrze w palnik,.. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Płacz 12.09.15, 17:05 Lece do niej za tydzien, na dwa tygodnie!!!!!!!! molly_wither napisał(a): > Działus, to sie razem napijmy. Moja Nusia ma juz dwa tygodnie:) > dziala_nawalony napisał: > > > molly_wither napisał(a): > > > > > To niezly placzek z ciebie. A co, dziecko ci sie urodzilo? > > > > > > ,..lepiej!!!!!!, dwie wnuczki przecudne, przesliczne,~~ juz ocipialem > ze szc > > zescia!!! > > moze niedlugo bede je tu goscil,!!!!! > > > kuzwa,dzisiaj dam sobie dobrze w palnik,.. > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Płacz 12.09.15, 17:30 molly_wither napisał(a): > Działus, to sie razem napijmy. Moja Nusia ma juz dwa tygodnie:) > > > > > > > ,..jak wroce z miasta,to oby nam sie!!! ,..8) > Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Płacz 12.09.15, 17:35 dziala_nawalony napisał: >......to oby nam sie!!! ,..8) > > ...dobrze działo, a że działo to armata - żeby nam sie armaciało! > Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Płacz 12.09.15, 17:20 Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano. Powątpiewałam we wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Płacz 12.09.15, 17:24 czoklitka napisała: > Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano. Powątpiewałam we wszystko. tak nie wolno,..zycie jest pieknie! ,..badz dobrej mysli, bedzie oki doki!..8) Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Płacz 12.09.15, 17:26 To co? Ty przyjedziesz do Łirpulla, czy ja ma do Ciebie podjechac? dziala_nawalony napisał: > czoklitka napisała: > > > Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano. Powątpiewałam we wszystko. > > > tak nie wolno,..zycie jest pieknie! ,..badz dobrej mysli, bedzie oki doki!..8 > ) > > Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Płacz 12.09.15, 18:39 wiem, ze będzie ale czarnowidztwo mam we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Płacz 12.09.15, 17:25 No wlasnie, cos czulam,ze jest z Toba nie tak, jak zawsze.... czoklitka napisała: > Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano. Powątpiewałam we wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Płacz 14.09.15, 16:29 Ze mną zawsze jest coś nie tak, zawsze bardzo mocno odczuwam różne własne emocje, lub te emocje są ogromne, co mnie mocno męczy. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Płacz 12.09.15, 17:37 No bo ja sie poplakalam dzisiaj na programie TV "Aplauz,aplauz".. Spiewala mala dziewczynka z tatusiem, ktory jest ojcem "na odleglosc". Odpowiedz Link Zgłoś
nstemi Re: Płacz 12.09.15, 21:39 Ja sobie lubię tak popłakać przez chwilę, tak się użalić :-) Co mi na ogół bardzo pomaga. Kilka chusteczek, żal i te sprawy i jest dobrze. I miałam niedawno taką sytuację, ze łzy mi się same cisnęły do oczu, ale musiałam trzymać fason. To dotyczyło bardzo trudnej sytuacji dla mojego syna ... Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Płacz 13.09.15, 10:37 Dlaczego nie pozwolilas sobie na slabosc przy synu? nstemi napisała: > Ja sobie lubię tak popłakać przez chwilę, tak się użalić :-) Co mi na ogół bard > zo pomaga. Kilka chusteczek, żal i te sprawy i jest dobrze. I miałam niedawno > taką sytuację, ze łzy mi się same cisnęły do oczu, ale musiałam trzymać fason. > To dotyczyło bardzo trudnej sytuacji dla mojego syna ... Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Płacz 13.09.15, 10:40 A dzisiaj juz też czy jeszcze nie? ertyla napisała: > Dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Płacz 17.09.15, 20:32 Ej, zmiekcz swoje serce:) varia1 napisała: > kilka lat temu, chciałabym znów to potrafić... Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Płacz 18.09.15, 14:31 ja mam bardzo miękkie serce, i twardy tyłek, skopany przez życie kiedyś wypłakałam już wszystkie łzy, najwidoczniej Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Płacz 17.09.15, 23:07 och molly molly oh och, oooch...szloch...och Ty tego nie wiesz i nie czójesz z milosci mojej śmiejesz się innego w tej hwili usta całójesz innemu mówisz koham Cie.. a noce takie są upalne i słoiki spać nie dają i przez okno do mej izby sąsiadki zaglądają gwiazdy gdzieś się pochowały i utonął księżyc w Mławie wiec wybiegłem z dusznej chaty nago po wilgotnym biegłem stawie... aaauuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś