eat.clitoristwood 15.10.15, 20:20 marzy o kaloryferze na brzuchu. O czym marzyła kobieta dziewętnastowieczna? O piecu kaflowym na brzuchu? A taka pierwotna to marzyła, żeby jej kijkiem w sianku kręcił? Wiem, głupie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mendiga Re: Dzisiejsza kobieta 15.10.15, 20:27 Dziewiętnastowieczna? Żeby na piątym bachorze się skończyło i żeby choć dwoje w dobrym zdrowiu przeżyło. Tak se to wyobrażam. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Dzisiejsza kobieta 15.10.15, 20:40 mendiga napisał(a): > Dziewiętnastowieczna? Żeby na piątym bachorze się skończyło (...) Fakt, brzuch damski w tamtych czasach formował częściej pambuk. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Dzisiejsza kobieta 16.10.15, 09:50 pewnie nie marzyła o piersiach silikonowych, powiększaniu ust, podnoszenia pośladków, liposukcji oraz goleniu waginy. Lubisz vintage? Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Dzisiejsza kobieta 16.10.15, 16:44 Tak, myślę że ten kijek w sianku to właśnie to! Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Dzisiejsza kobieta 16.10.15, 17:16 eat.clitoristwood napisał: > A taka pierwotna to marzyła, żeby jej kijkiem w sianku kręcił? > > Wiem, głupie. i zeby jelop zrozumial,ze sadlo z bobra lepszy poslizg daje kijaszkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Dzisiejsza kobieta 16.10.15, 19:34 dziala_nawalony napisał: > > > i zeby jelop zrozumial,ze sadlo z bobra lepszy poslizg daje kijaszkowi. > > o matko! nic nie zrozumialam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Dzisiejsza kobieta 16.10.15, 20:24 molly_wither napisał(a): > dziala_nawalony napisał: > > > > > > > i zeby jelop zrozumial,ze sadlo z bobra lepszy poslizg daje kijaszkowi. serio, nie wiesz? smalec z bobra to przedpotopowy naturalny lubrykant, fred flinston aplikowal to wilmie flinston. > > > > > > o matko! nic nie zrozumialam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Dzisiejsza kobieta 16.10.15, 17:19 kobjety dzielimy na dzisiejsze, niedzisiejsze i wczorajsze. są też wyszłe i przyszłe, ale te będą na stanie dopiero od jutra, tak że naprawdę trudno cokolwiek o nich powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy zadziwiajace... 16.10.15, 18:57 six_a napisała: > kobjety dzielimy na dzisiejsze, niedzisiejsze i wczorajsze. do tej pory uwazalem, ze kobiet to sie uzywa - a nie dzieli. - dziela - to sie one same. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: zadziwiajace... 16.10.15, 19:10 obrotowy napisał: > do tej pory uwazalem, ze kobiet to sie(...)nie dzieli. Ależ kobiety są dzielne, jak najbardziej. Nawet uwagę posiadają podzielną. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: zadziwiajace... 16.10.15, 19:36 A do czego, jesli laska? obrotowy napisał: > six_a napisała: > > kobjety dzielimy na dzisiejsze, niedzisiejsze i wczorajsze. > > > do tej pory uwazalem, ze kobiet to sie uzywa - a nie dzieli. > - dziela - to sie one same. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy nie zadziwiajace... 16.10.15, 21:06 molly_wither napisał(a): > A do czego, jesli laska? a do tego - co komu potrzebne... ja tam gotowac i prac to doskonale potrafie sam. tylko sprzatac (sam) nie lubie, a co do seksu - to ogolnie wiadomo. - tesz lepiej wychodzi we dwoje, niz samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: nie zadziwiajace... 16.10.15, 21:26 obrotowy napisał: > > ja tam gotowac i prac to doskonale potrafie sam. o, lubie to! > tylko sprzatac (sam) nie lubie, a co do seksu - to ogolnie wiadomo. > - tesz lepiej wychodzi we dwoje, niz samemu. pod warunkiem, aby dwoje chcialo naraz, a z tym juz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: zadziwiajace... 17.10.15, 18:30 Obrotowy, oby niejedna twoja kobita pomyślała w ten sam sposób - że obrotowego to się używa. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy cos ci zdradze: 17.10.15, 23:54 czoklitka napisała: > Obrotowy, oby niejedna twoja kobita pomyślała w ten sam sposób - że obrotowego to się używa. cos ci zdradze: - nie jedna nie tylko tak pomyslala, ale... ale nadal mam dwie rece i dwie nogi i brak debetu na koncie. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: cos ci zdradze: 18.10.15, 09:41 obrotowy napisał: > ale nadal mam (...) brak debetu na koncie. Jakie czasy, taki lans. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Dzisiejsza kobieta 16.10.15, 19:35 są jeszcze "niegdzisiejsze". Ale to chyba tylko na wioskach,sory, po wioskach. six_a napisała: > kobjety dzielimy na dzisiejsze, niedzisiejsze i wczorajsze. > są też wyszłe i przyszłe, ale te będą na stanie dopiero od jutra, tak że napraw > dę trudno cokolwiek o nich powiedzieć. > > Odpowiedz Link Zgłoś
anus-hka Re: Dzisiejsza kobieta 16.10.15, 19:38 Pierdziele "kaloryfer na brzuchu"...marze o tym żeby się wreszcie wyspać:-P Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Dzisiejsza kobieta 16.10.15, 19:49 He he, zdrowe podejscie do zycia i wygladu. Co mi po plaskim brzuchu,jak gęba zmeczona. anus-hka napisała: > Pierdziele "kaloryfer na brzuchu"...marze o tym żeby się wreszcie wyspać:-P Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Dzisiejsza kobieta 17.10.15, 18:40 Nie wydaje mi się. Tzn. wydaje mi się, że dziewiętnastowieczna bardziej zwracała uwagę na talię osy w gorsecie niż na piec kaflowy. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: Dzisiejsza kobieta 17.10.15, 23:45 Myślę ze tą pierwotną była najmadrzejsza bo zależało jej na jakości zbliżenia a nie opakowaniu :) A te XIX wieczne to były największe materialistki bo ktoś je musiał przecież utrzymać. No chyba że mowa o kochankach, wówczas rzeczywiście jakis piec węglowy mógł je interesować haha Odpowiedz Link Zgłoś