maretina 20.09.04, 08:34 prosze sie wpisywac. jak kogos nie bedzie to chyba w ryjek dam!;) kopov? slyszales? to Ciebie tez sie tyczy!;))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: daj coś smacznego w ryjek J 20.09.04, 08:42 kawa ze spienionym mlekiem oze byc?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: daj coś smacznego w ryjek J 20.09.04, 08:43 tak, dziękuję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpepe Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 09:02 ja jestem od czasu do czasu, bo mój mąż wrócił i chce do swego laptoka, a mnie wypada udawać dobrą żonę i matkę... Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: obecna n/t 20.09.04, 09:09 i jak? Stresowałaś się? Jak ci poszło? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: obecna n/t 20.09.04, 09:29 dzięki za pamięć!! no więc na początku trzęsły mi się ręce i zrobienie kreski eyelinerem graniczyło z cudem... ale pierwszy make-up wyszedł ekstra, wszyscy pochwalili więc było ok. a potem już z górki, szło mi coraz lepiej i naprawdę wszyscy się zachwycali i nawet stwierdzili że beze mnie niektóre dziewczyny w ogóle by nie przeszły, a po mojej ingerencji stały się cyt.: niezłymi kiciami :))) poznałam dwóch rajdowców i było naprawdę miło!! mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda mi się wkręcić na podobną imprę. jak będę miała fotki, mogę ci kilka wysłać na skrzynkę! Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: obecna n/t 20.09.04, 09:35 pewnie! czekam. Wiedziałam , że pójdzie ci bez większych nerwów. Początek - wiadomo. Ale kiedyś nabierzesz pewności i będziesz się mniej przejmować. :) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: obecna n/t 20.09.04, 09:39 dzięki, fotki prześlę, jak dostanę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 09:09 qrfa witam, ale jestem w tak pieprzonym bagnie, ze jakby mnie nie było:( Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 09:09 kopov napisała: > qrfa witam, ale jestem w tak pieprzonym bagnie, ze jakby mnie nie było:( ojej! kopov smutny! koniec swiata:( Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 09:18 nie smutny, tylko w robocie zamaiast posprzątane to nasrane lub jak to mówią gówno:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 09:29 kopov napisała: > nie smutny, tylko w robocie zamaiast posprzątane to nasrane lub jak to mówią > gówno:) jak sie wysuszy to sie wykruszy!:) fajnie, ze wrociles kopov:))) musisz nas doceniac bo kilka dni temu jakis nick nam a wlasciwie to i zarzucil, ze laze ci w dupe...no tam to jeszcze nie bylam!:DDDDD idz na poczte, wysylalam czasai fajowe rzeczy:D Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 09:34 byłem cały czas tylko pod innym nickiem:))))) nie nalezy słuchać co ludzie mówia w zaiwści:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 09:38 kopov napisała: > byłem cały czas tylko pod innym nickiem:))))) > nie nalezy słuchać co ludzie mówia w zaiwści:)))))))) hej..... masz kilka nickow? o rany! to ja sobie tez zaloze nowy i bede Cie kiwac:( oooo!;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 09:40 nie zartuję, byłem na pielgrzymce ludzi pracy na Jasnej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 09:45 no ale jaki ten nick? hmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 09:48 jakoś tak teralumpeks? czy coś Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 09:49 kopov napisała: > jakoś tak teralumpeks? czy coś nie katuj, bo strasznie obsmarowalam tego nicka!:D jajca sobie robisz ze mnie, korzystasz z tego, ze jestem blondyna!:( ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 09:54 no pewnie, ze jajca:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 09:55 kopov napisała: > no pewnie, ze jajca:))))))))) jadlam wczoraj na sniadanie, z grzybkami:D dostales mejle? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 10:04 dostałem, dzięki ale jeszcze nie wszystkie otworzyłem:( Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 09:27 a Ty mnie znowu kawą dręczysz?? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 09:30 listek_a napisała: > a Ty mnie znowu kawą dręczysz?? moge jeszcze pomeczyc dobra babka rumowa, kolezanka przytachala do zakladu;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet mam pms-czy jakoś tak więc raczej dzień niedobry 20.09.04, 09:35 myślałam że to tylko ściema, że ja tego nie mam........ale mam , jestem chodzącą wścieklizną.to baj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpepe Re: mam pms-czy jakoś tak więc raczej dzień niedo IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 10:04 ale za to jak to działa na facetów! :) Podświadomie, oczywiście, nie mów, że tak nie masz. Przy pms wszystko załatwisz i jedzą Ci z ręki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margie Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 20.09.04, 10:03 jestem, jestem, pzrez te obecnosci tutaj znowu nic nie zrobie:((( Buziaki dla wszytskich i milego dnia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) IP: 80.48.96.* 20.09.04, 10:05 Witam. Po długiej nieobecności znów tu zawitałam. Na chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 10:09 maretina napisała: > prosze sie wpisywac. jak kogos nie bedzie to chyba w ryjek dam!;) Nie chcę dostać w ryjek. Wpisuję się więc podlizująco. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 10:22 oka5 napisała: > Nie chcę dostać w ryjek. Wpisuję się więc podlizująco. heheh, ocalilas swoj ryjek;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nebbia Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 12:03 sono qui ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 15:24 Dzień Dobry :) na chwilkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 15:27 no co jest z Tobą qrD szybko mi tu pisać:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 15:29 Jak co - pisałam już, że pracy w pip i czasu nie ma na pisanie... Dzisiaj wpadłam na moment i może jutro też zagoszę :) Mam luźniejszy tydzień :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 15:31 pip - picture in picture? no bez jaj, mnie nie było to nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 15:33 Nie było Cię? Długo? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 15:34 :))) zeszły tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 15:37 kopov napisała: > :))) zeszły tydzień Uuuu... a gdzież to się bywało? Miełeś mi króliczkowy zestaw dostarczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 15:53 na cipsach byłem:))))) zestaw króliczkowy trza tylko wyprawić bo króliczek juz upolowany:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: dowidzenia, spadam ;)) 20.09.04, 15:56 biegnę szybko do domu, bo trza lecieć z papużką do weta :( Trzymajcie się, do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
coox Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) 20.09.04, 16:20 jestem ja tez i jesli chodzi o make up to też bym poprosił o fotki, od czasu jak zgłebiłem ten temat na kursie to mi łatwiej żyć, i często to ja kupuje lub wybieram mojej niuni cienie czy ciuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika No nic.... wypisuję się z listy dzisiaj, 20.09.04, 17:00 idę pomieszkać. Cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: dzien dobry:) to jest lista obecnosci;) IP: *.sympatico.ca 20.09.04, 17:06 canada potwierdza swoja obecnosc. w toronto piekne lato, liscie ciagle zielone a dziewczyny wiecznie kolorowe. Sri Lanka, Indie, Chiny, Paki zalewaja Kanade, Czeczenek jeszcze malo ale polskich cyganek pelno, kradna a deportowac nie wolno bo w Polsce sa dyskryminowane i gwalcone przez wszystkich, glupszego kraju pod tym wzgledem to nie ma swiecie, cala reszta moze byc, jeszcze jest normalnie i grzecznie. Odpowiedz Link Zgłoś