paco_lopez 29.11.15, 18:48 To jak to w końcu jest? Im więcej się seksi, tym bardziej się chce. Czy seks jest przereklamowany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy Jak to jest - po drugim jest dobrze. 29.11.15, 19:01 paco_lopez napisał: > To jak to w końcu jest? Im więcej się seksi, tym bardziej się chce. Czy seks je > st przereklamowany. bez przesady. po drugim numerku tego samego dnia spokojnie siegasz po szesciopaka do lodowki i wlaczasz Derby w TiVi... PS. Lubilem zawsze te Wisla - Cracowia albo Legia - Polonia... Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Jak to jest - po drugim jest dobrze. 30.11.15, 23:21 Sześciopak jest chyba jeszcze bardziej przereklamowany. W zimę mi sie pivo nieprzyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy kajam sie. 01.12.15, 00:21 paco_lopez napisał: > Sześciopak jest chyba jeszcze bardziej przereklamowany. W zimę mi sie pivo nieprzyjmuje. kajam sie. zima przy zawierusze - podgrzewany nad swieczka cognac. naturalnie tesz dopiero po drugim Numerku. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Jak to jest ? 29.11.15, 20:02 Nie przereklamowany, tylko samonakręcający się. Po prostu występuje tu dodatnie sprzężenie zwrotne. Odpowiedz Link Zgłoś
anus-hka Re: Jak to jest ? 29.11.15, 21:29 Jak jest to jest a jak nie ma to nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Jak to jest ? 29.11.15, 21:29 prezentójesz typowo menski pónkt widzenia, z kturym nie wypada się nie zgodzidź.. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Jak to jest ? 30.11.15, 10:13 Mariusz , te stwierdzenia wymyśliła jednaziuta. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Jak to jest ? 30.11.15, 10:26 Co ona wyprawia ze starszymi facetami!.... jak ona to robi? jak się przed tym bronić? a może się poddac grawitacji? zabierzemy ją na libację alkoholową np. dziś ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Jak to jest ? 30.11.15, 10:35 trzeba było się nie zadawać z alfonsem...to co idziemy do Bazyliszka? możesz dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Jak to jest ? 30.11.15, 11:46 Ja wszystko mogę, ale nie zawsze chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Jak to jest ? 30.11.15, 10:28 po co sprawdzasz? przecież znasz mnie pomyliłam się kiedyś? :D Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka34 Re: Jak to jest ? 30.11.15, 10:57 spirala samonakręcajaca się proste ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Jak to jest ? 30.11.15, 11:39 > To jak to w końcu jest? Im więcej się seksi, tym bardziej się chce. Czy seks je > st przereklamowany. za dużo szumu wokół tematu, jakby to nie wiem co było.. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus to kretyńskie określenie 30.11.15, 23:46 w ramach Twojej ery prosperity byłbyś wymyślił coś lepszego. A w temacie rzeczywistym nie zabieram głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: to kretyńskie określenie 30.11.15, 23:54 moja era prosperity przypada na lata 1996-2000 obecnie jestem w erze żebraczo-poddańczej oraz żałosnego buntu i spłacania cudzych długów.. w tej sytuacji jest skrajną arogancją oczekiwanie ode mnie czegokolwiek sensownego... teraz Twoja kolej skromnisiu...daj głos... ostro poproszę gdyż fochy niektórych Pań mnie rozkładają na łopatki a tego nie cierpię.... Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus e tam 01.12.15, 12:36 Twoja sytuacja w realu to jedno, a poziom postow to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: protestuję przeciw się seksić 01.12.15, 10:49 a jakbyś wolała to nazwać ? bo miałem napisać ; bzykać Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: protestuję przeciw się seksić 01.12.15, 12:37 juz lepiej. Albo po prostu uprawiac. Ale to nowo moda z tym seksic sie. Mam nadzieje, ze minie. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: protestuję przeciw się seksić 01.12.15, 14:57 A nie sądzisz , że uprawiać, to jest jakoś zbyt. Ja nie lubię uprawiać. Seksić , to jeden z niewielu sposobów mówienia o tym bez emocji. Ja się wolę seksić niż uprawiać seks. Odróżnia go to wtedy od innych dyscyplin sportowych. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus i tu masz racje! 01.12.15, 15:41 Kazdemu wg potrzeb i wg mozliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy "się seksić" ? - to cus niejasne... 01.12.15, 16:35 paco_lopez napisał: Ja się wolę seksić - niż uprawiać seks. Ja tam dodalbym, ze wolę - "seksić się z kims", ale mam zrozumienie dla tych ktorzy (z baku laku) musza seksić się samemu jak rowniez dla tych forumowych DAM, ktore czynia to dlatego, ze WOLA seksić się samemu - niz z byle kim... _____________________________________ Damy Nie Damy Nie kazdemu Damy Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Jak to jest ? 01.12.15, 23:00 paco_lopez napisał: > Im więcej się seksi, tym bardziej się chce. O to to. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Jak to jest ? 08.12.15, 20:48 paco_lopez napisał: > To jak to w końcu jest? Im więcej się seksi, tym bardziej się chce. Zależy, to tylko zależy z kim. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Jak to jest ? 11.12.15, 23:24 Ostatnio nie widzę żeby opcja więcej miała zastosowanie. A nastrój mam imprezowy. Mogę ale nie muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Jak to jest ? 11.12.15, 23:59 Widzisz mała - Sława Przybylska Odpowiedz Link Zgłoś