Dodaj do ulubionych

Doły przed Okresem...

IP: *.pronet.lublin.pl 23.09.04, 23:35
dziewczyny mam pytanie czy was tez ok 2 dni przed okresem dopada jakas taka
dziwna melancholia? ja ostatnio po prostu te 2 dni ryczę jak bóbr :(:( i to
czesto zupelnie bez powodu...jak ktos tez tak ma niech sie wpisze ;p bo sama
nie wiem co o tym myslec...
Obserwuj wątek
    • Gość: selma Re: Doły przed Okresem... IP: 82.160.18.* 24.09.04, 00:22
      dokladnie mam to samo. gdy biore tabletki, nie mam tych objawow.
    • Gość: tuya Re: Doły przed Okresem... IP: *.pinnex.com.pl 24.09.04, 11:07
      ja tez tak mam. Wczoraj sie rozryczalam w aucie, przy moim instruktorze nauki
      jazdy. Jak sie zreflektowalam co wlasnie robie to juz nie wiedzialam czy sie
      smiac czy plakac dalej. A on mnie zaczal pocieszac, ze wcale nie jezdze tak
      zle:) Moze zrobimy liste najbardziej idiotycznych miejsc, w ktorych sie
      poryczalysmy? Ja kiedys, jeszcze na studiach, rozplakalam sie w gabinecie
      dyrektora instytutu - promotor mnie wyrzucil z seminarium magisterskiego,
      grozilo mi powtarzanie roku i troszke sie zdenerwowalam. Efekt: na seminarum
      przyjal mnie dyrektor. Ale jak mi bylo wstyd!
      • Gość: anonimka Re: Doły przed Okresem... IP: *.pronet.lublin.pl 27.09.04, 14:31
        heh Tuya mnie to najczesciej dopada w domu:) chociaz pare sytuacjii w szkole
        tez mialam :) w domu tez nie jest za ciekawie: starzy se patrza jak na
        wariatke, matka biega i ciagle pyta co sie stało?? skrzywdził Cie kts
        dziecko?;p chlopak juz sie niby przyzwyczail iteraz tylko jak mnie widzi z
        podpuchniatymi oczkami to sie usmiecha i sprawdza date :) gorzej ze ja jeszcze
        jestem wtedy bardzo drażliwa...ehh te hormony
    • listek_a Re: Doły przed Okresem... 27.09.04, 14:37
      Nie przejmuj sie to niestety norma. Ja nie rycze, ale doly mam. Kazda z innym
      natezeniem to przezywa:)
      • inezja21 Re: Doły przed Okresem... 27.09.04, 15:30
        może trzeba iśc do ginekologa? jakiś hormonów może być za mało... ja poszłam
        (mam mnie wysłała i mój chłopak,ona nie mogła ze mną wytrzymac,on tez bo co
        miesiąc chciałam z nim zrywac bez powodu:) i sie okazalo że progesteron za
        niski,dostałam leki i jest ok.
    • Gość: mogiła Re: Doły przed Okresem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:24
      nie wiem jak mój facet wytrzymuje ze mną co miesiąc w "te" dni. Dołów z reguły
      nie mam, ale robię się strasznie wredna. Narzekam, opieprzam za byle co i
      obrażam się co chwila. A najgorsze jest to że jestem świadoma tego co robię ale
      to jest silniejsze :( Sama nie wiem co z tym robić...
      • Gość: annan_ Re: Doły przed Okresem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 19:07
        to normalne... tez tak mialam jakis czas temu. przealtujaca mucha byla w stanie doprowadzic mnie do wsieklosci, a nawet wybuchu... ile to ja nawrzeszczalam na rodzicow... :( az mi wstyd... a to nic innego jak jeden z objawow "zespolu napiecia przedmiesiaczkowego" :) ale skaplikowana nazwa. ja od niedawna biore tabletki antykoncecyjne i jak reka odjal: nie miam humorow, nie tyje (strasznie lapalam wode, nawet 3-4 kg przed okresem :( wygladalam jak balonik), no i okres jest krociutki i bezbolesny :) polecam, jesli ktos sie zastanawial, ale nie byl do konca przekonany :)
    • virtuallady Re: Doły przed Okresem... 27.09.04, 19:09
      też tak miałam, trochę się uspokoiło odkąd biorę pigułki.
      Eh, cholerne hormony..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka