Dodaj do ulubionych

No i dupa blada

24.09.04, 16:12

16.Wszyscy poszli na chatę :(
Obserwuj wątek
    • inus nie wszyscy 24.09.04, 16:21
      • lena_zienkiewicz Re: nie wszyscy 24.09.04, 16:23

cieszę się baaaardzo :))))
        • inus Re: nie wszyscy 24.09.04, 16:23
          no i po co było rozpaczać
          • lena_zienkiewicz Re: nie wszyscy 24.09.04, 16:24

histeryczka jestem i tyle.Cały dzień zapieprzałam, teraz jak znalazłam chwilę i
            zobaczyłam pustkę na forum to odrazu spanikowałam :)
            • inus Re: nie wszyscy 24.09.04, 16:25
              jak cię nie było, to było o tobie, jak zresztą zauważyłaś
              • lena_zienkiewicz Re: zauważyłam :/ 24.09.04, 16:31

ah te pierożki i reszta :)
                • inus Re: zauważyłam :/ 24.09.04, 16:32
                  otóż to, czasem rzucam okiem na forum i się trochę pośmieję z waszych
                  konwersacji
                  • lena_zienkiewicz Re: zauważyłam :/ 24.09.04, 16:32

eee, ja tam nic takiego nie wypisuję.Prosta dziołcha ze mnie
                    • inus Re: zauważyłam :/ 24.09.04, 16:34
                      ale fajnie was poczytać. Ty nasza dziołcha jesteś?
                      • lena_zienkiewicz Re: zauważyłam :/ 24.09.04, 16:35

inus napisała:

> ale fajnie was poczytać. Ty nasza dziołcha jesteś?

Znaczysie o co chodzi?
                        • inus Re: zauważyłam :/ 24.09.04, 16:35
                          znaczy się ze Śląska?
                          • lena_zienkiewicz Re: zauważyłam :/ 24.09.04, 16:36

no.

A ty skąd jesteś?Miasto, miasto
                            • inus Re: zauważyłam :/ 24.09.04, 16:37
                              Katowice
                              • lena_zienkiewicz Re: zauważyłam :/ 24.09.04, 16:38

hehe, a ja Sosnowiec
                            • inus Re: zauważyłam :/ 24.09.04, 16:37
                              co tak długo dziś w pracy?
                              • lena_zienkiewicz Re: zauważyłam :/ 24.09.04, 16:38

czekam na odp w sprawie bardzo pilnego tworzywa :/
    • nick_na_dzisiaj Re: No i dupa blada 24.09.04, 16:38
      lena_zienkiewicz napisała:

>
      > 16.Wszyscy poszli na chatę :(

Ja zostałam. Lena, uważasz, ze jestem dziwką, bo mi hormony skaczą na myśl,
      głos, dotyk, spojrzenie kolegi męża, a męża koleżanki? Pisz ostro, przyjmę
      każdy policzek, nie miej litości. Nigdy nie zdradziłam męża i boję się, że to
      zrobię, a potem nigdy sobie tego nie wybaczę.
      • lena_zienkiewicz Re: No i dupa blada 24.09.04, 16:39

to po cholerę chcesz to zrobić?Ocipiałaś?Też mam chłopa, wiem co
        mówię.Wolałabym odejść od niego niż mu rogi przystawiać.
        • inus Re: No i dupa blada 24.09.04, 16:41
          qurde, a ja myślałam,że tworzywa to sa sztuczne a nie pilne. Masz chyba jakąś
          pilną inną pogawędkę, ktos się doprasza o kilka ciepłych słów :-)
          • lena_zienkiewicz Re: No i dupa blada 24.09.04, 16:43

coś ty!W dupie mam resztę, nie wiem nawet czy kiszą jeszcze czy może już do
            domu poleźli.Robię sobie także harmonogramy do dostawców, niecierpię tego :(
            • inus Re: No i dupa blada 24.09.04, 16:45
              logistyka i pewnie samochodówka? A jak w Sosnowcu to skłaniam się ku włoskim
              firmom?
              • lena_zienkiewicz Re: No i dupa blada 24.09.04, 16:46

trafione :)
                • inus Re: No i dupa blada 24.09.04, 16:47
                  no to jednak mądra jestem. Jak MM albo roltra to wspóczuję. Podobno jest tam
                  strasznie !!!
                  • lena_zienkiewicz Re: No i dupa blada 24.09.04, 16:48

żadne z tych co wymieniłaś, ale blisko, blisko :) Nie wiem jak jest w roltrze
                    czy w mm, ale może chociaż większe zarobki mają :(
                    • inus Re: No i dupa blada 24.09.04, 16:50
                      jak pomyśle to wymyśle. Jak tak mało płacą to co tam siedzisz. Ostatnio był
                      spory ruch na rynku logistyków/ planistów. Nie wiem czemu ale jakoś tak. WIem,
                      bo znajoma szukała pracy
                      • lena_zienkiewicz Re: No i dupa blada 24.09.04, 16:51

szukam pracy.Lepiej płatnej oczywiście, bo jeśli chodzi o dyrekcję, to ma
                        zajebistą.
                        • inus Re: No i dupa blada 24.09.04, 16:53
                          lepiej? to może oznaczać wiele
                          • lena_zienkiewicz Re: No i dupa blada 24.09.04, 16:55

no ok, nie wiem ile zarabia logista, ale mam wrażenie, że ja mało zarabiam.
                            • inus Re: No i dupa blada 24.09.04, 16:58
                              róznie od 2-6 zależy gdzie
                          • inus Re: No i dupa blada 24.09.04, 16:56
                            tak cz inaczej - o ile wiem to ostatnio na rynku pracy w zakresie
                            logistyka/zakupy aktywne były: valeo, magna :))),trw, philips. Ciągle też szuka
                            cebi z Sosnowca.
                            • lena_zienkiewicz Re: No i dupa blada 24.09.04, 16:58

do cebi składałam papiery kilka lat temu.Sami nie wiedzą chyba kogo szukają.No
                              i tam lepiej chyba nie jest bo przyszedł do nas do pracy nowy chłopak-"uciekł"
                              z cebi :)
                              • inus Re: No i dupa blada 24.09.04, 17:00
                                ??? mam tam kolezankę, wiem, ze ciągle szuka i ciągle niezadowolona z ludzi,
                                jakich mają. Podobno jeszcze połowa do wymiany
                                • lena_zienkiewicz Re: No i dupa blada 24.09.04, 17:01

inus napisała:

> ??? mam tam kolezankę, wiem, ze ciągle szuka i ciągle niezadowolona z ludzi,
                                  > jakich mają. Podobno jeszcze połowa do wymiany

Możesz napisać mi na priva?
                                  • inus Re: No i dupa blada 24.09.04, 17:01
                                    ok
        • nick_na_dzisiaj Re: No i dupa blada 24.09.04, 16:44
          lena_zienkiewicz napisała:

>
          > to po cholerę chcesz to zrobić?Ocipiałaś?

na to wygląda, że ocipiałam. Raz w życiu iść za głosem hormonów, nie serca, iść
          na całość, oddac się instynktowi pierwotnemu. Nie przypominam sobie, żeby ktoś
          w życiu tak mnie kręcił jak on. Całe życie jestem najbardziej ułożoną żonką
          jaką możesz sobie tylko wyobrazić. I teraz też to on pierwszy namawia mnie do
          grzechu, bo jakby liczył na mnie to koniec, w życiu sama nie zdobyłabym się na
          pierwszy krok.

• lena_zienkiewicz Re: może ciężko mi cię zrozumieć 24.09.04, 16:46

bo żaden facet nie kręcił mnie nigdy tak jak mój.Ale i tak zdrada dla mnie nie
            istnieje, a człowiek, który się jej dopuszcza jest dla mnie zerem.Takie mam
            zasady i tyle.
            • Gość: majjka Re: może ciężko mi cię zrozumieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:50
              Ale i tak zdrada dla mnie nie
              > istnieje, a człowiek, który się jej dopuszcza jest dla mnie zerem

typowo szczeniackie stwierdzenie. ale zycie uczy i mozliwe ze z biegiem lat ci
              sie odmieni.
              • inus Re: może ciężko mi cię zrozumieć 24.09.04, 16:52
                niekoniecznie szczeniackie, bo wiekszość z nas nie przypuszcza, że znajdzie się
                w sytuacji, o jakiej zawsze mówiło się NIGDY
                • Gość: majjka Re: może ciężko mi cię zrozumieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:56
                  czlowiek jest tylko czlowiekiem,popelnia bledy , nie kazda zdrada swiadczy o
                  tym, ze jest sie zlym. pomimo upokorzenia jaka jest zdrada dokonana przez
                  ukochana osobe, mozna wybaczyc.
                  • lena_zienkiewicz Re: może ciężko mi cię zrozumieć 24.09.04, 17:00

Gość portalu: majjka napisał(a):

> czlowiek jest tylko czlowiekiem,popelnia bledy , nie kazda zdrada swiadczy o
                    > tym, ze jest sie zlym. pomimo upokorzenia jaka jest zdrada dokonana przez
                    > ukochana osobe, mozna wybaczyc.

Ty masz swoje racje, ja mam swoje i trzeba uszanować fakt, że każdy z nas jest
                    inny i kiruje się w życiu innymi zasadami.
              • lena_zienkiewicz Re: może ciężko mi cię zrozumieć 24.09.04, 16:52

Gość portalu: majjka napisał(a):

> Ale i tak zdrada dla mnie nie
                > > istnieje, a człowiek, który się jej dopuszcza jest dla mnie zerem
                >
                > typowo szczeniackie stwierdzenie. ale zycie uczy i mozliwe ze z biegiem lat ci
                >
                > sie odmieni.

Bezsens.Totalny bezsens.Dlaczego miałoby mi się odmienić?
                • reniatoja Re: może ciężko mi cię zrozumieć 24.09.04, 16:55
                  Nie życzę Ci tego, ale mnie też kiedyś sie odmieniło, a mówiłam tak samo jak
                  Ty. Teraz zresztą tez mówię nie zdradzie, aczkolwiek potrafię ją zrozumieć. I
                  wybaczyć. Sobie nie wiem, czy bym wybaczyła, ale będac zdradzona potrafiłabym
                  wybaczyc pod pewnymi warunkami rzecz jasna.
                  • lena_zienkiewicz Re: może ciężko mi cię zrozumieć 24.09.04, 16:57

ja jednak nie chciałbym nauczyć się przebaczać czy rozumieć zdradę.
                    • Gość: megan Re: może ciężko mi cię zrozumieć IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 24.09.04, 17:29
                      nie życzę Ci tego ale kiedyś być może bedziesz musiała stanąć przed takim
                      problemem, w życiu bardzo różnie bywa, bardzo. I wiem jedno nigdy nie powinno
                      używać sie słów : NIGDY i ZAWSZE
                      • lena_zienkiewicz Re: może ciężko mi cię zrozumieć 24.09.04, 17:32

oczywiście, że nie powinno się używać, ale nie rozumiem co jest dziwnego w tym,
                        że nie wybaczyłabym zdrady.Nie wybaczyłabym i kropka.Koniec>znam wiele par,
                        które nie wybaczyło sobie zdrady i się rozstało.Ja nie twierdzę, że nigdy nie
                        zostanę zdradzona, tylko, że zdrady nie wybaczę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka