Dodaj do ulubionych

dziewictwo

IP: *.proxy.aol.com 26.09.04, 14:14
Mam 25 lat i jestem dziewica.
Czy moge utracic dziewictwo stosujac tampony?
Magda
Obserwuj wątek
    • tamara779 Re: dziewictwo 26.09.04, 14:16
      Czy to jest jakaś prowokacja, czy mamy sie tu wpisywac dla zabawy?
      • Gość: Magda Re: dziewictwo IP: *.proxy.aol.com 26.09.04, 14:35
        Co w tym smiesznego nie chce zrobic glupstwa i wole zapytac tutaj niz kolezanki
        ktore pewni dopiero beda sie smilay.
    • martyna_27 Re: dziewictwo 26.09.04, 14:18
      cos ty dziewczyno robila, ze jeszcze nia jestes? wyrazy wspolczucia.
    • Gość: Magda Re: dziewictwo IP: *.proxy.aol.com 26.09.04, 14:20
      Mam 15 lat sorry za 25
    • ruda_szczurka Re: dziewictwo 26.09.04, 14:39
      Mozesz.
      Ale gwarantuje, ze z tamponem nie zajdziesz w ciąze..
      Niestety tampon też nigdy sie z Tobą nie ożeni - one prowadzą samotny tryb
      życia. Wiec jesi chcesz być cnotliwa do slubu to nie wiaz sie z tamponem bo to
      strata czasu.
      • Gość: Magda Re: dziewictwo IP: *.proxy.aol.com 26.09.04, 14:44
        Az taka naiwna to nie jestem ale dzieki za odpowiedz wogole.
        Nosilam tampony i moj chlopak po 1 stosunku stwierdzil ze nie bylam dziewica i
        teraz nie wiem czy to nie dlatego.
        Magda
        • Gość: alpepe Re: dziewictwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 14:47
          A Ty nie zauważyłas, czy jeszcze jeste dziewicą czy nie?
          • Gość: Magda Re: dziewictwo IP: *.proxy.aol.com 26.09.04, 14:52
            Mialam okres ale wogole to przeciez ale nie zauwazylam jakiejs specjalnej
            roznicy kiedy pierwszy raz uzylam tampon.
        • ruda_szczurka Re: dziewictwo 26.09.04, 14:51
          Gość portalu: Magda napisał(a):

> Nosilam tampony i moj chlopak po 1 stosunku stwierdzil ze nie bylam dziewica

Coż mogę odpowiedzieć... To wybitny talent ginekologiczny! Stwierdzić brak
          cnoty bez wziernika... szacuneczek dla zdolności. Oraz dla taktu i wyczucia.
          • Gość: Magda Re: dziewictwo IP: *.proxy.aol.com 26.09.04, 14:53
            Wracam za godzine dzieki za kontakt
            • Gość: a444 Re: dziewictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 15:29
              Magdo,od używania tamponów nie traci się dziewictwa.Ale faktem jest,ze wiele
              kobiet wcale nie ma błony dziewiczej lub utrata jej nie wywołuje wielkiego bólu
              ani krawienia.To sprawa indywidualna.
              Odradzam Ci współżycie tak wcześnie skoro jesteś mało zorientowana w sprawach
              swojego organizmu,seksu itp.
              • Gość: alpepe Re: dziewictwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 15:38
                i tu się pomyliłaś, bo mnie rozdziewiczył tampon. Miałam wtedy 16 lat i nie
                wiedziałam, że trzeba zaczynać od najmniejszego, a matka mojej koleżanki
                używała akurat super. No, i dobrze się stało, jak się stało, bo gdybym to miała
                przeżywać z facetem, brrr! Tampon się nazywał: Freedom! :)
                • Gość: 19latka Re: dziewictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 21:40
                  No dobra, a ja mam 19 lat i tez jestem dziewica. Moze to troche staroswieckie,
                  mialam sto mozliwosci zeby byc juz ta bez pietna:) ale jakos nie chcialam
                  zrobic tego z byle kim...
                  No a moje obawy z kazdym dniem sie powiekszaja - no dobra, w koncu ten moment
                  nastapi, tu fajnie, bedzie milo i on sie pewnie troche zdziwi, nie??
                  Czyli ze jak wsune sobie tampona giganta to nie bede juz dziewica??
                  (wiecie, mozecie pomyslec sobie ze jestem glupia, ale mi sie takie rozwiazanie
                  podoba, jakos nie wyobrazam sobie ze przespie sie z facetem z ktorym potem juz
                  nigdy sie nie spotkam i do konca zycia bezie mnie przesladoac jego osoba, ze to
                  on zrobil ze mnie kobiete...)
                  Prosze o odpowiedz.
                  • ruda_szczurka Re: dziewictwo 26.09.04, 21:45
                    :)))
                    niekoniecznie tampon gigant ci pomoze - to juz zalezy od budowy ciala.
                    niektore kobiety rodza sie bez blony dziewiczej lub z malutka jej namiastka.
                    najlepiej jak sobie w google wstukasz dziwictwo, powinnas znalezc jakies
                    bardziej naukowe teksty niz blablanie na forum.
          • Gość: b45 Re: dziewictwo IP: *.psych.lsu / *.psych.cm-uj.krakow.pl 26.09.04, 21:47
            Coż, dla wielu osób dziewictwo wciąż jest b. ważne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka