Gość: Magda IP: *.proxy.aol.com 26.09.04, 14:14 Mam 25 lat i jestem dziewica. Czy moge utracic dziewictwo stosujac tampony? Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamara779 Re: dziewictwo 26.09.04, 14:16 Czy to jest jakaś prowokacja, czy mamy sie tu wpisywac dla zabawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: dziewictwo IP: *.proxy.aol.com 26.09.04, 14:35 Co w tym smiesznego nie chce zrobic glupstwa i wole zapytac tutaj niz kolezanki ktore pewni dopiero beda sie smilay. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna_27 Re: dziewictwo 26.09.04, 14:18 cos ty dziewczyno robila, ze jeszcze nia jestes? wyrazy wspolczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: dziewictwo IP: *.proxy.aol.com 26.09.04, 14:20 Mam 15 lat sorry za 25 Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: dziewictwo 26.09.04, 14:39 Mozesz. Ale gwarantuje, ze z tamponem nie zajdziesz w ciąze.. Niestety tampon też nigdy sie z Tobą nie ożeni - one prowadzą samotny tryb życia. Wiec jesi chcesz być cnotliwa do slubu to nie wiaz sie z tamponem bo to strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: dziewictwo IP: *.proxy.aol.com 26.09.04, 14:44 Az taka naiwna to nie jestem ale dzieki za odpowiedz wogole. Nosilam tampony i moj chlopak po 1 stosunku stwierdzil ze nie bylam dziewica i teraz nie wiem czy to nie dlatego. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpepe Re: dziewictwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 14:47 A Ty nie zauważyłas, czy jeszcze jeste dziewicą czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: dziewictwo IP: *.proxy.aol.com 26.09.04, 14:52 Mialam okres ale wogole to przeciez ale nie zauwazylam jakiejs specjalnej roznicy kiedy pierwszy raz uzylam tampon. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: dziewictwo 26.09.04, 14:51 Gość portalu: Magda napisał(a): > Nosilam tampony i moj chlopak po 1 stosunku stwierdzil ze nie bylam dziewica Coż mogę odpowiedzieć... To wybitny talent ginekologiczny! Stwierdzić brak cnoty bez wziernika... szacuneczek dla zdolności. Oraz dla taktu i wyczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: dziewictwo IP: *.proxy.aol.com 26.09.04, 14:53 Wracam za godzine dzieki za kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a444 Re: dziewictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 15:29 Magdo,od używania tamponów nie traci się dziewictwa.Ale faktem jest,ze wiele kobiet wcale nie ma błony dziewiczej lub utrata jej nie wywołuje wielkiego bólu ani krawienia.To sprawa indywidualna. Odradzam Ci współżycie tak wcześnie skoro jesteś mało zorientowana w sprawach swojego organizmu,seksu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpepe Re: dziewictwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 15:38 i tu się pomyliłaś, bo mnie rozdziewiczył tampon. Miałam wtedy 16 lat i nie wiedziałam, że trzeba zaczynać od najmniejszego, a matka mojej koleżanki używała akurat super. No, i dobrze się stało, jak się stało, bo gdybym to miała przeżywać z facetem, brrr! Tampon się nazywał: Freedom! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19latka Re: dziewictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 21:40 No dobra, a ja mam 19 lat i tez jestem dziewica. Moze to troche staroswieckie, mialam sto mozliwosci zeby byc juz ta bez pietna:) ale jakos nie chcialam zrobic tego z byle kim... No a moje obawy z kazdym dniem sie powiekszaja - no dobra, w koncu ten moment nastapi, tu fajnie, bedzie milo i on sie pewnie troche zdziwi, nie?? Czyli ze jak wsune sobie tampona giganta to nie bede juz dziewica?? (wiecie, mozecie pomyslec sobie ze jestem glupia, ale mi sie takie rozwiazanie podoba, jakos nie wyobrazam sobie ze przespie sie z facetem z ktorym potem juz nigdy sie nie spotkam i do konca zycia bezie mnie przesladoac jego osoba, ze to on zrobil ze mnie kobiete...) Prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: dziewictwo 26.09.04, 21:45 :))) niekoniecznie tampon gigant ci pomoze - to juz zalezy od budowy ciala. niektore kobiety rodza sie bez blony dziewiczej lub z malutka jej namiastka. najlepiej jak sobie w google wstukasz dziwictwo, powinnas znalezc jakies bardziej naukowe teksty niz blablanie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b45 Re: dziewictwo IP: *.psych.lsu / *.psych.cm-uj.krakow.pl 26.09.04, 21:47 Coż, dla wielu osób dziewictwo wciąż jest b. ważne. Odpowiedz Link Zgłoś