Gość: sixa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.04, 11:43 :) nową Kasię Kowalską, naprawdę fajna płyta (z wyjątkiem promującego singla nie ma kiepskich momentów) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
listek_a Re: Polecam na jesień 01.10.04, 11:44 a nie zawodzi tam, jakie życie jest ciężkie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sixa Re: Polecam na jesień IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.04, 11:47 nieee, bardzo kobiece teksty, trochę goryczy, ale i dużo energii, ale nie zawodzi (pod żadnym względem)! Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Polecam na jesień 01.10.04, 11:48 bo ja zawsze mialam wrazenie ze jej tak zle w zyciu!( przez te teksty i placzliwy glos) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Polecam na jesień 01.10.04, 11:52 listek_a napisała: > bo ja zawsze mialam wrazenie ze jej tak zle w zyciu!( przez te teksty i > placzliwy glos) bo to ma wzięcie u publiki (szczególnie kobiecej) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Polecam na jesień 01.10.04, 12:00 > bo to ma wzięcie u publiki (szczególnie kobiecej) a ja nie jestem kobietą?? zapewniam, że jestem i takiego glosu nie lubie!! --- 'Do czego słuzyło TO narzędzie, siostry, chyba nie musze wyjaśniać' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sixa Re: Polecam na jesień IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.04, 12:05 >takiego glosu nie lubie no na tej płycie, to ma głos seksowny, chropowaty i lekko bluesowy, nie płaczliwy. Daj dziewczynie szansę i posłuchaj płytki w jakimś sklepie, nie musisz przecież od razu kupować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sixa Re: Polecam na jesień IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.04, 11:56 to ona ma płaczliwy głos? ;) tak naprawdę to jest to pierwsza płyta Kasi, którą znam w całości (poprzednie to tylko z kawałków radiowych znam) wydaje mi się, że płaczliwość, z jaką jest kojarzona, to kwestia promocji takich, a nie innych utworów (piosenka promująca tę płytę też mi zalatuje budką suflera skoligaconą z rynkowskim), ale cała reszta jest na poziomie (na samym końcu doklejony jest taki akustyczny kawałek, no w tym to zawodzi trzeba przyznać, ale jest na ostatku, to sobie można darować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Polecam na jesień IP: *.chello.pl 01.10.04, 12:18 E tam... gole baby w internecie, od razu czlowiekowi robi sie lepiej jak popatrzy na male co nieco hehehe... Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sixa Re: Polecam na jesień IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.04, 12:21 no, skoro na żywca nie możesz, to sobie oglądaj w internecie, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Polecam na jesień IP: *.chello.pl 02.10.04, 00:27 Jak to nie moge? Teraz obowiazuje maksyma róbta co chceta, hehehe... Oczywicie byl to zart, hehehe... Pozdrowienia, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś