kochanica.francuza 03.10.04, 17:17 powody znane,hehehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Poślubię prawiczka 03.10.04, 17:19 A po co Ci prawiczek? Wiesz energii trzeba bedzie wlozyc w ucywilizowanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Poślubię prawiczka 03.10.04, 21:44 anahella napisała: > A po co Ci prawiczek? Wiesz energii trzeba bedzie wlozyc w ucywilizowanie;) > no ale chcę czystego faceta,coby cnotę zachował dla mnie i tak dalej bla bla bla;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Poślubię prawiczka 03.10.04, 21:47 tak, podwójna moralnośc, sama jesteś kochanicą, ale facet ma być nietknięty :) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Poślubię prawiczka 04.10.04, 15:45 kochanica.francuza napisała: > anahella napisała: > > > A po co Ci prawiczek? Wiesz energii trzeba bedzie wlozyc w ucywilizowanie > ;) > > > no ale chcę czystego faceta,coby cnotę zachował dla mnie i tak dalej bla bla bl > a;-) tylko jaktu cnote u faceta sprawdzic? przeciez penis nie ma blony:D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Poślubię prawiczka 04.10.04, 15:55 > tylko jaktu cnote u faceta sprawdzic? przeciez penis nie ma blony:D > wot problem?może by zaświadczenie od proboszcza?pas cnoty? Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Poślubię prawiczka 03.10.04, 17:20 prawiczki nie istnieją. Wyginęły razem z dziewicami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpepe czy istnieją prawiczki powyżej 18 lat? n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 19:06 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: czy istnieją prawiczki powyżej 18 lat? n/t 03.10.04, 21:16 to dobrze, kochanica ma jakąś szansę na zamążpójście :) Odpowiedz Link Zgłoś
abigail_g Re: Poślubię prawiczka 03.10.04, 22:54 kochanica.francuza napisała: > powody znane,hehehehehe. masochizm? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoza Re: Poślubię prawiczka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.10.04, 23:18 > hehehehehe. Rada bym wiedziała, co w tym śmiesznego... Owszem, wątek "poślubię dziewicę" (czy raczej post inicjujący wątek) był pisany tonem nazbyt roszczeniowym. Ale to doprawdy nie powód, by od razu wyśmiewać wszelki pozytywny stosunek do nietkniętości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoldarwin Re: Poślubię prawiczka IP: *.aster.pl 03.10.04, 23:54 Powod jest taki, ze prawie kazdy mezczyzna wolalby poslubic dziewice. Kochanica i kolezanki wolalyby, zeby woleli nie-dziewice. Niszczenie konkurencji i wola przetrwania za wszelka cene :) Ponura walka o byt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoza Re: Poślubię prawiczka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.10.04, 12:38 Albo przerażenie faktem, że można podchodzić do życia inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Poślubię prawiczka 04.10.04, 15:35 Gość portalu: Spoza napisał(a): > > hehehehehe. > Rada bym wiedziała, co w tym śmiesznego... > > Owszem, wątek "poślubię dziewicę" (czy raczej post inicjujący wątek) był pisany > > tonem nazbyt roszczeniowym. Ale to doprawdy nie powód, by od razu wyśmiewać > wszelki pozytywny stosunek do nietkniętości! ja mam po prostu zwyczaj zakładania kontrwątków na wątki wszelkich nadętych facetów w rodzaju "Tylko Dziewica Się Nie Puszcza" lub "Mam To I Tamto,Mogę Mieć Każdą" i ten wątek jest wyśmiewaniem KONKRETNIE tamtego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: Poślubię prawiczka 03.10.04, 23:21 A co on by powiedział na Twojego starego i bogatego Francuza??? Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Poślubię prawNiczka 04.10.04, 00:19 ...8) różnica niewielka,a wymierne korzyści dużo większe...8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: Poślubię prawiczka IP: 194.246.107.* 04.10.04, 10:11 Jeden gość też poślubił dziewicę i zaraził się AIDS. On myślał, że zaraził się od jednej ze swoich poprzednich 2 partnerek, a tu okazalo się, że żona doslownie dala dupy dwóm innym facetom i go zaraziła. Z wywiadu w "G.W." z panem doktorem o początkach walki z AIDS w Polsce. Wole szanującą się "niedziewicę" (zaraz będą pytania, a co to takiego - nie mam zamiaru wyjaśniać), niż dziewicę dającą obmacywac się wszystkim swoim kumplom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalkrakow Re: Poślubię prawiczka IP: *.autocom.pl 04.10.04, 12:56 zgadzam się w zupełności. moja była dziewczyna dopiero ze mną, w wieku 22 lat straciłą cnotę, lecz wcześniej miała licznych koleżków:-), z którymi sie często pettingowała, niekoniecznie będąc z nimi w związkach. to niestey nie skończyło się wraz ztym, kiedy nasz zwiazek się zaczął - dziewica zdradziła mnie pare razy:-) pozdro mc Odpowiedz Link Zgłoś