Dodaj do ulubionych

Dobry uczynek

03.12.23, 20:08
natemat.pl/528955,krzysztof-stanowski-pomogl-w-zbiorce-kasi-kosmider o ile o celebrytach z instagrama mam zdanie podobne jak o muchach tse tse to tym razem szacun dla gościa> Wiem że moderacja wyrzuci wątek bo jestem prawiczkiem ale czy angażujecie się w takie akcje?
Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Dobry uczynek 03.12.23, 20:43
      Nie dlatego że jesteś prawiczkiem, bo to akurat #nikogo tylko dlatego, że najczęściej wrzucasz link bez żadnego komentarza własnego.
      • tanebo001 Re: Dobry uczynek 03.12.23, 20:51
        Nigdy nie wrzucałem bez komentarza. Ale jak robią to panie to jakość moderacja przymyka na to oko...
        • borsuczyca.klusek Re: Dobry uczynek 03.12.23, 20:56
          No nie większość takich gołych linków wylatuje. A sam komentarz "co myślicie" to też trochę mało.
    • koronka2012 Re: Dobry uczynek 03.12.23, 20:58
      Fantastyczna reakcja ludzi i serce roście.
      A z drugiej strony trudno wyprzeć myśl, jak kosmiczne pieniądze zostały zmarnotrawione przez rządzących nawet w ostatnich dniach i ilu takim Kasiom można byłoby za to pomóc
    • kaki11 Re: Dobry uczynek 03.12.23, 21:00
      "Angażuję się" wpłacając co miesiąc środki na różne zbiórki. Nie koniecznie, a wręcz zwykle nie są to zbiórki udostępniane przez celebrytów, bo nie śledzę ich instagramów, a jak już się to, że ktoś udostępnił taką zbiórkę rozniesie w mediach to błyskawicznie się ona kończy więc wspieram te mniej głośne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka