listek_a 05.10.04, 11:23 dzisiaj mam niedobor cukru chyba! caly czas bym slodkości jadla! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 11:24 a zagryzasz sledzikiem? To ja wiem co Ci jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 14:14 I ja tez bede mial ochote na cukierki i sledzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov czy listek a to znaczy listek adama? :) 05.10.04, 11:26 czy zakrywasz coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: czy listek a to znaczy listek adama? :) 05.10.04, 11:28 jestem listkiem Tomka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy listek a to znaczy listek adama? :) 05.10.04, 11:36 :))) a mnie sie kojarzy z listkiem adama:)))))))))))) moze lepiej listek t? Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: czy listek a to znaczy listek adama? :) 05.10.04, 11:38 Ale jak to zmienic? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy listek a to znaczy listek adama? :) 05.10.04, 11:46 załóż mowe konto listek t i juz Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: czy listek a to znaczy listek adama? :) 05.10.04, 12:21 A myslalam ze cos sprytniejszego wymyslisz!! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy listek a to znaczy listek adama? :) 05.10.04, 12:23 no przecież Ci nie powiem, ze na drugie mam adam i prosze o przykrycie:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 12:12 o cholera też sie wczoraj batonów nażarłem, lecę do apteki:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 12:13 kopov napisała: > o cholera też sie wczoraj batonów nażarłem, lecę do apteki:) kup olłejsy ze skrzydelkami;D Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 12:19 a jak dostanę o m upartej stringi to sie nadadzą? moze lepiej tampobellę kupie maja super nazwę?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 12:23 kopov napisała: > a jak dostanę o m upartej stringi to sie nadadzą? moze lepiej tampobellę kupie > maja super nazwę?:)))))))) no a gdzie sobie tego tampona wlozysz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 12:25 kopov napisała: > jak gdzie w okres:) a gdzie on u Ciebie wystepuje:))))ilu dniowe amsz cykle?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 12:30 no jak różnie, najdzie mnie ochota na słodkie to wpierdzielam, jak chcę przestać to tampobella w gębę i ile wytrzymam tyle nie jem, i znowu jem, jem i tampobella ale to różnie jest raz 2x w tygodniu raz 3x w miesiącu, nie ma reguły:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 12:39 nie , trzymam w gebie, zeby nie zreć słodyczy:) nieźle zatrzymuje:) a potem ciagne za sznureczek i juz:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 12:45 kopov napisała: > nie , trzymam w gebie, zeby nie zreć słodyczy:) nieźle zatrzymuje:) a potem > ciagne za sznureczek i juz:))))) tylko wiesz..... kobiety gdzie indziej wkladaja sobie ten tampon i nie hamuja tym chcicy na slodycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 12:49 ?????????? a gdzie, to po co wkładaja jak nie hamuje to chcicy na słodycze? eeeee podpuszczasz mnie chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 12:51 kopov napisała: > ?????????? a gdzie, to po co wkładaja jak nie hamuje to chcicy na słodycze? > eeeee podpuszczasz mnie chyba? no nie, absolutnie nie podpuszczam. dzieci w blad nie wprowadzam. mam zasady:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 13:06 kopov napisała: > no to wytłumacz po co i gdzie? w cipce ze tak powiem;) po co? zeby kobiety krew nie zalala;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 13:11 oj marta, qrD ale jesteś, takie okropności na forum wywylekasz, ale i tak Ci nie wierze:P Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 13:12 kopov napisała: > oj marta, qrD ale jesteś, takie okropności na forum wywylekasz, ale i tak Ci > nie wierze:P dziecko pytalo, dorosla osoba odpowiedziala:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 13:24 kopov napisała: > wiesz jaki to szok dla dziecka?:) co Cie nie zaije to Cie wzmocni kopov. zatem okres Cie wzmocni:D Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 13:33 kopov napisała: > nie jestem wampirem!!!!!!!:) pic Ci nikt nie kazal:D Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 13:36 kopov napisała: > Ty pisałas o wzmocnieniu, to jak? to byla metafizyka dziecko drogie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 13:41 to dla mnie za trudne, jestem prosty jak budowa cepa:) biale to białe czarne to nie czerwone:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 12:46 ja zajadam herbatniki w czekoladzie - mniammmmmm!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 12:46 miawalles napisała: > ja zajadam herbatniki w czekoladzie - mniammmmmm!!!!:)) ja wlasnie wciagnelam paczusia;D Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 12:54 u nas w barze są pyszne pączki, ale dziś się spóźniłam i mi wszystkie wykupili: (( ale mi narobiłaś apetytu... Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 12:59 Ja jem różne i przerozne rzeczy i juz czuje ze mi tylek rosnie:(((i psychika mi sie zawiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov a nie pisze tylko do Ciebie, to pomysl jaki ja 05.10.04, 13:32 jestem zmęczony:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 13:09 miawalles napisała: > psychika od tyłka Ci się zawiesza? krew z mozgu w tylek odplywa heheheh;)to mozg sie wiesza;) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 13:16 od wszystkiego. wkurza mnie ze nie moge znalezc innej pracy, ze musze mgr pisac a jakos mi to nie idzie no i potem juz wszystko jest nie takie:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 13:29 Dopadła mnie i nie chce puścić buuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 13:37 nie daj się!!! kup sobie czekoladę lindta taka w czerwonym opakowaniu - pyszota!!! i idź na solarium - słońce, nawet sztuczne pomaga:)) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 13:38 dzieki za rady, oby pomogly, bo jak nie, to moj facet moze tego nie wytrzymac!! Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 13:49 wytrzyma, wytrzyma. nie takie rzeczy będzie jeszcze znosić:) ja wczoraj mojego nastraszyłam, że jak nasze dziecko bedzie tak krzykliwe, jak ja, to mamy 1,5 roku z głowy - ja dokładnie tyle czasu ryczałam non stop, z przerwami na spanko po 10-15 minut;) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 13:54 gratulacje ze to 1,5 roku wytrzymala. Co robisz jak masz chandre? (nawet ten wyraz mi sie nie podoba:( Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 13:59 ja nie wiem, jak ona to zrobiła. ja oddałabym chyba gówniarza do opiekunki i wyjechała na 2-letnie wakacje;)) co robię? po pierwsze staram się być czymś pochłonięta, tak aby nie starczało czasu na myslenie. szyję na przykład, albo przerabiam ubrania. sport tez dobrze robi - basen, rower, albo długi i męczący spacer. a jak mi jest bardzo, ale to bardzo źle to muszę sie wyryczec i wtedy przychodzi jakby oczyszczenie i czuje się lżejsza o pól tony i mam ochote fruwać z radości:) ps. czasem trzeba to najzwyczajniej zapić:)) i sie wyspac - to podstawa:) a Ty jak sobie wtedy radzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 14:05 Ja wczoraj sobie pobiegałam i było mi lepiej. Staram sie tez porozmawiac z kims, np. z bratem, ktory ma w sobie duże pokłady optymizmu. Pośmiejemy sie, pobluzgamy i życie jest piękniejsze. No i poprzytulam sie (jak jest w pobliżu odpowiedni "materiał":) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 14:09 ja nienawidzę biegać:((( a niestety często zdarza mi sie w butach na obcasie, do autobusu;(( a przytulanie popieram, dobre na muchy w nosie i jesienną deprechę:) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 14:12 Ja tez nienawidze biegac, ale mam beznadziejna kondycje i musze ja poprawic, a przy tym okazuje sie ze wysiłek fizyczny korzystnie wplywa na samopoczucie. (tylko ze w pracy nie moge biegać:( Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 14:20 wolę popływać na poprawę kondycji. a tak w ogóle, jesli mam byc szczera, powinnam najpierw rzucić palenie, bo to pewnie głównie psuje moją wydolność (na 2-gim piętrze dostaję zadyszki;)) idę dziś na basen:)) ps. w pracy mozna za to porobić ćwiczenia na podłodze, np. przy układaniu papierów;) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 14:30 może lepiej aby on za Tobą - będziesz miała większą motywację do biegania;)) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 14:42 niestety, on mnie nie widzi, tak wysoko ma glowe podniesiona, to tez biegac nie bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Pomocyyyyyyy 05.10.04, 14:49 a to wstretny buc!!!! jak mozna tak niezdrowy tryb życia prowadzić? a jak go kark musi bolec;)) Odpowiedz Link Zgłoś