Dodaj do ulubionych

...ODSTRESOWAĆ SIĘ... macie jakies sposoby???

IP: *.joint.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 17:12
przyczyna moich stresow jest ex mojego faceta... macie moze jakies
niekonwencjonlane sposoby na stresa :-)???.... niekoniecznie na moj przypadek
ale generalnie na skolatane nerwy?? ...
Obserwuj wątek
    • kopov wycieczka do lichenia 15,90 z obiadem :) nt 05.10.04, 17:20

• Gość: Artur Re: ...ODSTRESOWAĆ SIĘ... macie jakies sposoby??? IP: *.ss.shawcable.net 05.10.04, 17:21
      Wodka, duzo
      • Gość: ktos Re: ...ODSTRESOWAĆ SIĘ... macie jakies sposoby??? IP: *.aster.pl 05.10.04, 17:24
        OLAC!!!
    • witold71 Re: ...ODSTRESOWAĆ SIĘ... macie jakies sposoby??? 05.10.04, 17:35
      ....sex z twoim facetem...dużo sexu ( odstersujecie się wszyscy, i figura
      niezła...:)
    • Gość: blugatror JA KORWA MAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 18:13
      ABY SIE ODSTRESOWAC BLUGAM NA WSZYSTKICH N AFORUM , MIESZAM I CH Z GOWNEM,
      BARDZO MNI EPODNIECA TA BEZKARNOSC :) DZI STE ZWAS ZMIESZAM Z GOWNEM ZARA MI
      SIE HUMOR POPRAWI
      • megww Re: JA KORWA MAM - ale... 05.10.04, 18:23
        najpierw musisz iść do ubikacji............
    • Gość: rybka Re: ...ODSTRESOWAĆ SIĘ... macie jakies sposoby??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 18:48
      siłownia, basen ale tak,żeby do domu wrócić na ostanich nogach, ostatecznie
      pranie, prasowanie, w ogóle wysiłek fizyczny!!! a tą ex olej, w koncu jej się
      znudzi, jak zobaczy, że nie czujesz się zagrożona
    • Gość: jana Re: ...ODSTRESOWAĆ SIĘ... macie jakies sposoby??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:31
      areobic, pilates, siłownia pod okiem instruktora i tak jak wyżej-aby ledwo
      wyjśc z sali i wrócic na ostatich nogach:) ponadto-wysiłek ten powinien byc
      SYSTEMATYCZNY , a nie raz na 100lat. Wejdzie tak w krew, że będziesz czekała na
      zajęcia z tesknotą, a wszelkie problemy usuną się w dal. Nabierzesz wiary w
      siebie a przy okazji polepszysz figurę i zdrowie. Oczywiście jak nie ma
      pzreciwskazan zdrowotnych...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka