olalalalaaa 10.07.17, 22:17 zmęczyłam się, nie będę przeszkadzać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszg2 Wakacyjna miłość 11.07.17, 00:09 olalalalaaa napisała: > zmęczyłam się, nie będę przeszkadzać ;-) Dobry wieczór…. Panienka z drugiego turnusu?... uwielbiam te letnie noce duszne od ciepła wilgoci naelektryzowanej błyskawicami zbłąkanych pomiędzy ciężką miedzią niebios a ponurą szarością ziemi dającą nieudolnie znaki ledami ludzkich latarenek ku wszechmocy niebios…. Z błaganiem o zmiłowanie…. Mam na imię Mariusz…i jestem z pierwszego turnusu…autokar mi uciekł powrotny a tu jest tak pięknie…. Smartfona mi porwał łoskot lodowatej pieni przeczystych wód Roztoki i rozbił o skały u stóp Wodogrzmotów Mickiewicza… A Panienka tu tak samotnie o tej porze? …. Aaa…Zbrakło miejsc parkingowych na Palenicy i bacy koń padł u wozu na Morskie Oko…. …. …qurfa no… … ale pięknie jest… jakieś gwiazdy się przemrugiwują przez miedzi ciężki granat w blasku księżyca i słychać głodny pomruk żerującego niedźwiedzia i stukot raciczek dziewiczej samiczki muflona na zielonym szlaku…. A w Dolinie Pięciu Stawów jak zwykle zimne i milczące pstrągi pod lazurem toni co lodowym języczkom w kociołkach górskich pozwala bezwstydnie łechtać w odbiciu taflę Przedniego Stawu…. Masz chłopaka Aleksandro …oooo? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: tak tu sobie posiedzę chwilkę.... 11.07.17, 08:05 zbadaj tarczycę. Nie przeszkadzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
sick_individual Re: tak tu sobie posiedzę chwilkę.... 11.07.17, 09:25 Najpierw zdjęcie i wymiary, a potem czekać na pozwolenie Komisji Najwyższej ds. naboru. Generalnie trafiłaś na forum klasy -D (tzn. czytania drugiego alfabetu). Masz jeszcze czas do namysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: tak tu sobie posiedzę chwilkę.... 11.07.17, 12:05 nie widzisz, że zmęczona?...raczej coś na wzmocnienie... ...a ja - jeśli Pani pozwoli - z przyjemnościom..... Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: tak tu sobie posiedzę chwilkę.... 11.07.17, 12:36 z cukrem czy byz? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: tak tu sobie posiedzę chwilkę.... 11.07.17, 12:47 zielona, bez, parzona w czajniczku, filizanka lekko ciepła po parzeniu... dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: tak tu sobie posiedzę chwilkę.... 11.07.17, 12:54 proszę, mariuszku częstuj się. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: tak tu sobie posiedzę chwilkę.... 11.07.17, 13:00 dziękuję kochana...pyszna herbatuniunia...mlask... daj buzi Odpowiedz Link Zgłoś
margarytka.margarytka Re: tak tu sobie posiedzę chwilkę.... 25.07.17, 12:51 e tam zaproponuj cos mocniejszego a nie herbatkę ta to na emeryturze będzie piła :D Odpowiedz Link Zgłoś
kazjenka Re: tak tu sobie posiedzę chwilkę.... 27.07.17, 21:03 Do herbatki zawsze można dodać prądu :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyy3 Re: tak tu sobie posiedzę chwilkę.... 17.07.17, 15:35 to po co piszesz skoro nie masz nic sensownego do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy chwilo trwaj... 19.07.17, 16:09 ale ona nie chce... www.youtube.com/watch?v=ZaQrap17MbI Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: tak tu sobie posiedzę chwilkę.... 26.07.17, 11:20 Jak Ci się nudzi to może zagadka: dlaczego pociąg stuka? Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarna.baba Re: tak tu sobie posiedzę chwilkę.... 26.07.17, 22:43 > dlaczego pociąg stuka? Bo wzór na obwód koła to 2πr a π to 3 z hakiem i to ten hak tak stuka. :D Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: tak tu sobie posiedzę chwilkę.... 26.07.17, 22:49 ,..posuncie się troche to i ja się przysiade, a stuka bo jeszcze nie wszędzie sa szyny bezstykowe. Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: tak tu sobie posiedzę chwilkę.... 27.07.17, 12:04 Bardzo dobra odpowiedż. A takie: cegła waży kilo i pół cegły, ile waży cegła? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: tak tu sobie posiedzę chwilkę.... 27.07.17, 12:55 Kilo – przedrostek wielokrotności jednostki miary o symbolu k oznaczający mnożnik 1000 = 10 do potęgi 3 (tysiąc) sporo waży ta cegła Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: tak tu sobie posiedzę chwilkę.... 27.07.17, 13:01 aaaajj,..a już chciałem napisac,ze cegla wazy 1.5 kg..uff, zblaznilbym się jak nic, widać jak nadal jestem z matematyki tepy niczym nomen omen dwie cegly.. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: tak tu sobie posiedzę chwilkę.... 27.07.17, 13:08 to jak i ja ale z tego "kilo" dostałam w podstawówce dwóję ,nauczyciel pokazał nam torbę z cukrem i mnie zapytał ile waży a ja powiedziałam kilo i ...........dwója poszła w dziennik:),cukier ważył 1 kilogram:) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarna.baba Re: tak tu sobie posiedzę chwilkę.... 27.07.17, 22:55 Jak już to 2 kila. :P Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: tak tu sobie posiedzę chwilkę.... 28.07.17, 10:01 U mnie na wsi mówiło się dwa kilo i myślę , że słusznie bo kilogram trudno sie wymawia. A cegła wazy 2 kilo bo proste równanie 1+0,5x=x; więc 0,5x=1 a x =2 Teraz będzie trudniej: Turysta doszedł do rozwidlenia dróg i nie wie w którą stronę do A. Ale bawi się tam dwóch braci z których jeden zawsze kłami a drugi zawsze mówi prawdę. Jak ma zadać pytanie jednemu z braci (nie wiedząc który jest prawdomówny) aby poznać drogę Odpowiedz Link Zgłoś