lena_zienkiewicz 07.10.04, 11:00 Ale miło, że się o mnie martwicie ;)) Jeszcze nie zajebałam się na śmierć, ale kto wie co będzie za 2 dni :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obierzyna za 2 dni to bedzie eroticon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:03 i tam bedziesz miala okazje zaj...c sie na smierc. startujesz w konkursie, jak sie domyslam? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: za 2 dni to bedzie eroticon 07.10.04, 11:03 Gość portalu: obierzyna napisał(a): > i tam bedziesz miala okazje zaj...c sie na smierc. startujesz w konkursie, jak > sie domyslam? Oj obierzyna, starzejesz się :/ jak zwykle pudło :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: za 2 dni to bedzie eroticon 07.10.04, 11:09 jak widzę, twoja miłość do obierzyny nie spotkała się ze wzajemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: za 2 dni to bedzie eroticon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:20 to byla milosc slepa. niech sie dziewcze nauczy, ze zanim sie komus wyzna milosc warto go dobrze poznac. mnie osobiscie zniesmaczył jej brukowy język. szczegolnie źle dziala na mnie naduzywane przez nia slowo "je...ac". Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: za 2 dni to bedzie eroticon 07.10.04, 11:25 obierzyna, brukowego języka używałam zawsze, używam i wątpię czy w najbliższym czasie miałoby się to zmienić.Dziwne, że NAGLE zaczyna ci to przeszkadzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: za 2 dni to bedzie eroticon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:35 uzywac a naduzywac to jest wielka roznica. nie jestem swieta i zaklne od czasu do czasu. ale ma to miejsce w stanie wysokiego uniesienia (czytaj: zdenerwowania). ty natomiast uzywasz slow powszechnie uznanych za obelzywe ( i nie przystających do ust kobiety) bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: za 2 dni to bedzie eroticon 07.10.04, 11:37 obierzyna, zgadzam się z tobą, a jakże.Z drugiej jednak strony zawsze taka byłam i tyle.Nie zależy mi czy mnie ludzie za to lubią czy nie.Czy mnie w ogóle lubią czy nie.Zwisa mi to.Nie będę na czyjąś prośbę zmieniać siebie.Sory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: za 2 dni to bedzie eroticon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:51 nikt cie nie prosi o zmiane, bo to jest niemozliwe bys tak latwo pozbyla ci tego, co ci wpojono z mlekiem matki. ale nie licz na to, ze nie bede walczyla z chamstwem i wulgaryzmami. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: za 2 dni to bedzie eroticon 07.10.04, 11:53 "...będę walczyła z chamstwem i wulgaryzmami....." Daj spokój obierzyna, od pewnego czasu mam wrażenie, że walczysz z wszystkim i ze wszystkimi.Powodzenia w walce, w razie czego mogę rany opatrywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: za 2 dni to bedzie eroticon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:14 a co ma piernik do wiatraka? nie slyszalam o pudle, ktore sie starzeje, ani o kobiecie, ktora zaje...by sie na smierc. ale masz duze szanse znależć sie w ksiedze Guinessa:)) w tej wlasnie dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: za 2 dni to bedzie eroticon 07.10.04, 11:15 znaczysie w jakiej?W starzeniu się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: za 2 dni to bedzie eroticon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:21 inteligentna sie domysli - glupia bedzie pytala. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: za 2 dni to bedzie eroticon 07.10.04, 11:22 "sztywny" i głupi jeszcze odpowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Jestem, jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:03 Ale dziś miło co ???? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Jestem, jestem 07.10.04, 11:09 A Twojemu facetowi pewnie bialka z oczu wyciekly :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov obierzyna i lena 07.10.04, 11:20 mam na biurku dwie wycieczki do lichenia i częstochowy, jak przestaniecie to je Wam zasponsoruję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: obierzyna i lena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:23 sluchaj kopov. jesli mi powiesz, ze nie razi cie slowo "j..ć" w ustach kobiety to ja ci oddam swoj bilet na ktorąs z wycieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: obierzyna i lena 07.10.04, 11:28 a co z innymi postami w tym tego spamera? jak sie jest szeryfem to nie mozna sie kumac z mafią tylko trza plenić zło po całości ale ja nie o tym:) patrząc z boku obie uwłaczacie godnosci kobiety - tak to widzę i tylko grzecznie zwracam uwage bo was obie lubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: obierzyna i lena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:33 bardzo interesujace jest dla mnie, w jaki sposob uwlaczam godnosci kobiety na tym forum. mozesz rozwinac ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: obierzyna i lena 07.10.04, 11:46 wasz poziom wymiany uprzejmości odbieram jako uwłaczający, Cześć, nazywam się KOPOV i też mam 12 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: obierzyna i lena 07.10.04, 11:48 bez sensu kopov :/ natychmiast masz mi wskazać wątek lub post, w którym razem z obierzyną odpowiadamy sobie "uwłaczająco".Czekam Odpowiedz Link Zgłoś
kopov spadam z tego wątku, jak przestaniecie to 07.10.04, 11:51 powiedzcie na jaki adres wysłac wycieczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: spadam z tego wątku, jak przestaniecie to 07.10.04, 11:55 pewnie, najlepiej uciec i nie dać konkretnej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: spadam z tego wątku, jak przestaniecie to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:55 moze zmien nick na "nandu"? twoja postawa bowiem przypomina mi bardziej zachowanie pewnego ptaka, nie psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: obierzyna i lena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:54 wychodzi na to, ze ofiara zostal kopov. na wlasne zyczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: obierzyna i lena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:53 caly czas mowisz do mnie w liczbie mnogiej. czy moge liczyc na potraktowanie mnie jako singla na tym forum i odpowiedzenie na zadane pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś