Dodaj do ulubionych

Jestem, jestem

07.10.04, 11:00
Ale miło, że się o mnie martwicie ;)) Jeszcze nie zajebałam się na śmierć,
ale kto wie co będzie za 2 dni :)
Obserwuj wątek
    • facetciacho zdjecie!:) 07.10.04, 11:02
    • Gość: obierzyna za 2 dni to bedzie eroticon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:03
      i tam bedziesz miala okazje zaj...c sie na smierc. startujesz w konkursie, jak
      sie domyslam?
      • lena_zienkiewicz Re: za 2 dni to bedzie eroticon 07.10.04, 11:03
        Gość portalu: obierzyna napisał(a):

> i tam bedziesz miala okazje zaj...c sie na smierc. startujesz w konkursie,
        jak
        > sie domyslam?

Oj obierzyna, starzejesz się :/ jak zwykle pudło :/
        • pierozek_monika Re: za 2 dni to bedzie eroticon 07.10.04, 11:09
          jak widzę, twoja miłość do obierzyny nie spotkała się ze wzajemnością.
          • Gość: obierzyna Re: za 2 dni to bedzie eroticon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:20
            to byla milosc slepa. niech sie dziewcze nauczy, ze zanim sie komus wyzna
            milosc warto go dobrze poznac. mnie osobiscie zniesmaczył jej brukowy język.
            szczegolnie źle dziala na mnie naduzywane przez nia slowo "je...ac".
            • lena_zienkiewicz Re: za 2 dni to bedzie eroticon 07.10.04, 11:25
              obierzyna, brukowego języka używałam zawsze, używam i wątpię czy w najbliższym
              czasie miałoby się to zmienić.Dziwne, że NAGLE zaczyna ci to przeszkadzać
              • Gość: obierzyna Re: za 2 dni to bedzie eroticon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:35
                uzywac a naduzywac to jest wielka roznica. nie jestem swieta i zaklne od czasu
                do czasu. ale ma to miejsce w stanie wysokiego uniesienia (czytaj:
                zdenerwowania). ty natomiast uzywasz slow powszechnie uznanych za obelzywe
                ( i nie przystających do ust kobiety) bez powodu.
                • lena_zienkiewicz Re: za 2 dni to bedzie eroticon 07.10.04, 11:37
                  obierzyna, zgadzam się z tobą, a jakże.Z drugiej jednak strony zawsze taka
                  byłam i tyle.Nie zależy mi czy mnie ludzie za to lubią czy nie.Czy mnie w ogóle
                  lubią czy nie.Zwisa mi to.Nie będę na czyjąś prośbę zmieniać siebie.Sory
                  • Gość: obierzyna Re: za 2 dni to bedzie eroticon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:51
                    nikt cie nie prosi o zmiane, bo to jest niemozliwe bys tak latwo pozbyla ci
                    tego, co ci wpojono z mlekiem matki. ale nie licz na to, ze nie bede walczyla z
                    chamstwem i wulgaryzmami.
                    • lena_zienkiewicz Re: za 2 dni to bedzie eroticon 07.10.04, 11:53
                      "...będę walczyła z chamstwem i wulgaryzmami....."

Daj spokój obierzyna, od pewnego czasu mam wrażenie, że walczysz z wszystkim i
                      ze wszystkimi.Powodzenia w walce, w razie czego mogę rany opatrywać
        • Gość: obierzyna Re: za 2 dni to bedzie eroticon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:14
          a co ma piernik do wiatraka? nie slyszalam o pudle, ktore sie starzeje, ani o
          kobiecie, ktora zaje...by sie na smierc. ale masz duze szanse znależć sie w
          ksiedze Guinessa:)) w tej wlasnie dziedzinie.
          • lena_zienkiewicz Re: za 2 dni to bedzie eroticon 07.10.04, 11:15
            znaczysie w jakiej?W starzeniu się?
            • Gość: obierzyna Re: za 2 dni to bedzie eroticon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:21
              inteligentna sie domysli - glupia bedzie pytala.
              • lena_zienkiewicz Re: za 2 dni to bedzie eroticon 07.10.04, 11:22
                "sztywny" i głupi jeszcze odpowie...
    • Gość: mm Re: Jestem, jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:03
      Ale dziś miło co ????
    • mario2 Re: Jestem, jestem 07.10.04, 11:09
      A Twojemu facetowi pewnie bialka z oczu wyciekly :)
    • kopov obierzyna i lena 07.10.04, 11:20
      mam na biurku dwie wycieczki do lichenia i częstochowy, jak przestaniecie to je
      Wam zasponsoruję:)
      • Gość: obierzyna Re: obierzyna i lena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:23
        sluchaj kopov. jesli mi powiesz, ze nie razi cie slowo "j..ć" w ustach kobiety
        to ja ci oddam swoj bilet na ktorąs z wycieczek.
        • kopov Re: obierzyna i lena 07.10.04, 11:28
          a co z innymi postami w tym tego spamera? jak sie jest szeryfem to nie mozna
          sie kumac z mafią tylko trza plenić zło po całości ale ja nie o tym:)
          patrząc z boku obie uwłaczacie godnosci kobiety - tak to widzę i tylko
          grzecznie zwracam uwage bo was obie lubie:)
          • Gość: obierzyna Re: obierzyna i lena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:33
            bardzo interesujace jest dla mnie, w jaki sposob uwlaczam godnosci kobiety na
            tym forum. mozesz rozwinac ten temat?
            • kopov Re: obierzyna i lena 07.10.04, 11:46
              wasz poziom wymiany uprzejmości odbieram jako uwłaczający,

Cześć, nazywam się KOPOV i też mam 12 lat :)
              • lena_zienkiewicz Re: obierzyna i lena 07.10.04, 11:48
                bez sensu kopov :/ natychmiast masz mi wskazać wątek lub post, w którym razem z
                obierzyną odpowiadamy sobie "uwłaczająco".Czekam
                • kopov spadam z tego wątku, jak przestaniecie to 07.10.04, 11:51
                  powiedzcie na jaki adres wysłac wycieczki:)
                  • lena_zienkiewicz Re: spadam z tego wątku, jak przestaniecie to 07.10.04, 11:55
                    pewnie, najlepiej uciec i nie dać konkretnej odpowiedzi.
                  • Gość: obierzyna Re: spadam z tego wątku, jak przestaniecie to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:55
                    moze zmien nick na "nandu"? twoja postawa bowiem przypomina mi bardziej
                    zachowanie pewnego ptaka, nie psa.
                • Gość: obierzyna Re: obierzyna i lena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:54
                  wychodzi na to, ze ofiara zostal kopov. na wlasne zyczenie.
              • Gość: obierzyna Re: obierzyna i lena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:53
                caly czas mowisz do mnie w liczbie mnogiej. czy moge liczyc na potraktowanie
                mnie jako singla na tym forum i odpowiedzenie na zadane pytanie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka