l81 07.10.04, 13:00 Chciałam się dowiedzieć coś na ten temat tego kremu, czy on jest skuteczny i jakie osoby w jakim wieku go stosują.Ogólne opinie na ego temat. Dziękuję i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: KREM POD OCZY LANCOME PRIMORDIALE OPTIMUM YEU 07.10.04, 13:10 kochana, wszystko masz wywalone jak byk na opakowaniu! krem poleca się po 25 roku życia, zawiera gigantyczne ilości witaminy E,która ponoć nawet kumuluje się w komórce, jeśli ta w danej chwili aż tyle jej nie potrzebuje. jest skuteczny, ma fajną konsystencję i w ogóle git. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: KREM POD OCZY LANCOME PRIMORDIALE OPTIMUM YEU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 13:23 suzi, a jaki daje poslizg i czy koniecznie musi byc pod oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: KREM POD OCZY LANCOME PRIMORDIALE OPTIMUM YEU 07.10.04, 13:49 polecają go raczej pod oczy, jest też wersja do twarzy, na dzień i na noc osobno w kwestii poślizgu lepsze są żele intymne - kupisz w aptece, miłego ślizgania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: KREM POD OCZY LANCOME PRIMORDIALE OPTIMUM YEU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 13:52 od żelu wole wazeline, tansza i skuteczniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: KREM POD OCZY LANCOME PRIMORDIALE OPTIMUM YEU 07.10.04, 13:58 nie próbowałam, ale sądzę że nie jest bezsmakowa! :) Odpowiedz Link Zgłoś
podomka_cioci_sabci Re: KREM POD OCZY LANCOME PRIMORDIALE OPTIMUM YEU 07.10.04, 13:58 A jako pajdeczka co preferowałas:) Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: KREM POD OCZY LANCOME PRIMORDIALE OPTIMUM YEU 13.10.04, 10:38 Oczekiwałam opinii na temat. Czyzby nie używano tego kremu, bo jest naprawdę drogi.Pozdrawiam. Mam nadzieję ,że ktoś napisze na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie no kurde, przecież ja napisałam!!!!!!!!!! :((( n/t 13.10.04, 10:40 Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: no kurde, przecież ja napisałam!!!!!!!!!! :(( 14.10.04, 10:56 Ja Tobie bardzo dziękuję za odpowiedź.Ale jest to jedyna niestety odpowiedź.Chciałam mieć więej opinii na ten temat wtedy mozna mieć skalę porównawczą. Jak ten krem u Ciebie sie sprawdził to nie znaczy że jest ogólnie dobry, sama wiesz jak to jest z tymi kremami. Zależy mi na tej opinii bo jest to krem bardzo drogi, i nie chciałabym wydac pieniędzy na marne.Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: no kurde, przecież ja napisałam!!!!!!!!!! :(( 15.10.04, 11:47 gdybyś nawet zrobiła referendum na skalę krajową i tak się niczego nie dowiesz. część będzie zadowolona, bardzo, średnio, inni mniej. jaki z tego wniosek dla ciebie? skąd wiesz, do której części masz podobną skórę? jeśli oczekujesz cudu, to ten krem ci go nie sprawi jeśli masz leciutkie cienie i zmarszczki mimiczne to odczujesz poprawę. jak sobie kupisz krem za 30 zł też możesz odczuć poprawę na cenę kremów Lancome składa sie nie tylko ich jakość, ale cała filozofia firmy, za którą trzeba zapłacić, bo gratis nic na świecie nie ma zawsze możesz iść do sefory, nałożą ci tam tego kremu do takiego małego słoiczka, poużywasz sobie parę dni, przekonasz sie chociaz czy odpowiada ci konsystencja i czy cie nie uczula jest to jeden z lepiej sprzedających się selektywnych kremów pod oczy. ale nie najlepiej to też o czymś świadczy. może o tym, że helena rubinstein agresywniej się reklamuje????????? Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: KREM POD OCZY LANCOME PRIMORDIALE OPTIMUM YEU 15.10.04, 11:36 No może jeszcze ktoś napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: KREM POD OCZY LANCOME PRIMORDIALE OPTIMUM YEU 19.10.04, 11:22 Dlaczego ludzie nie uzywaja tego kremu. Chyba nie mam co liczyć na więcej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś