alpepe 11.07.18, 11:31 Piję Sok pomidorowy Ohyda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piataziuta Re: haiku OT 11.07.18, 13:15 pyszny! trochę posolić i jest prawie jak czipsy! też dzisiaj mam ps. a czemu się zmuszasz do picia warzywno-owocowych papko-soków, które Ci nie smakują? (kiedyś pisałaś o jakimś zielonej papce na kolację) zjedz se sałatkę raz z owoców, raz z warzyw i wyjdzie na to samo Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: haiku OT 11.07.18, 13:23 To ja idę po czipsy do szafki, która zawiera wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: haiku OT 11.07.18, 13:37 Czipsy rozmarynowe wyszły, a nowych nie kupiłam. Ale mam fistaszki, choć moja fistaszkowa faza przeszła. Lepszy rydz niż nic. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: haiku OT 11.07.18, 13:45 ufff to całe szczęście, że nie ma, bo jakbyś jadła to ja też bym musiała! fistaszki mnie nie kręcą Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: haiku OT 11.07.18, 13:51 Podniosę zad i pójdę do sklepu. Mnie też już nie kręcą, a pomyśleć że reagowałam na fistastki jak mój śp. pies Drops na kruszonkę. Kiedy ciasto drożdżowe rosło, robiłam kruszonkę i odstawiałam. A Drops stał jak urzeczony przed kredensem. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: haiku OT 11.07.18, 13:52 Smoothie? A nie lepiej jak radzi Ziuta, zjeść warzywa w całości? Ja np pogryzam marchewkę co rano do śniadania i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: haiku OT 11.07.18, 14:01 Nie trzeba obierać. od dawna nie obieram, mam szczoteczkę do szorowania i namaczam np ziemniaczki 5 min przed szorowaniem. Obieram, co konieczne np bataty albo usuwam tylko te zgrubiałe mniejsca burakom (btw buraki na surowo!!! surówka z tartych buraków z orzechami włoskimi, winegretem i jak masz, dodatkiem oleju z orzecha włoskiego - Hammer, baby!) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: haiku OT 11.07.18, 14:11 Może przerzucę się na sonety lub jedenastozgłoskowce. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: haiku OT 11.07.18, 15:43 a gdzie szczególnie młoda nie jest gorzka To mi się udzieliło Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: haiku OT 12.07.18, 20:13 nie żeby serio ten post ale tak się zrymowało Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: haiku OT 12.07.18, 21:15 no wiesz ładnie to tak czekać na kogoś innego gdy ja tak się staram ? Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: haiku OT 12.07.18, 21:20 koniecznie chcesz zeby nozyczki ciach trach ? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy zgadza sie... 11.07.18, 13:40 ale juz warzywny (z wielu warzyw) jest znakomity. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: haiku OT 11.07.18, 15:41 tomaten saft uber alles. mit hot paprika und ppfeffer eine tag auf Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: haiku OT 12.07.18, 11:48 Alles german fellows wir mir dupe and torben klapen an funf statt an zwei because understunden neben ich /sich/ selbst uber alles Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: haiku OT 21.07.18, 17:55 lubię wielowarzywne. szkoda, że ciągle komponują mieszankę na bazie koncentratu pomidorowego bo to już nudne. Odpowiedz Link Zgłoś