Dodaj do ulubionych

pierwsza skrobanka

20.10.04, 09:22
w tym sezonie. Rano mialem zamarzniete szyby :(
Obserwuj wątek
    • miawalles Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 09:23
      i dlatego się cieszę, że nie jeżdżę już autem;)
      • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 09:25
        a czym mam jezdzic? Konno?
        • miawalles Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 09:26
          autobusem, mój drogi, autobusem:))
          • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 09:29
            Z Zabrza do Warszawy, Rzeszowa, Wroclawia...?
            • miawalles Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 09:55
              ups, nie wiedzialam, że jesteś taki mobilny:)
              • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:15
                Musze- taka praca- niestety :(
                • miawalles Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:17
                  Powiem szczerze, że mi tego ruchu trochę brakuje:) Całodniowe siedzenie w
                  biurze staje się nuuuudne po jakims czasie:(
                  • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:19
                    Zamienimy sie? Ja juz mam tego serdecznie DOSYC!

Szukam pracy!
                    • miawalles Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:33
                      Niezupełnie - co za dużo to niezdrowo.
                      Ja też szukam:))
                      • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:41
                        No to powodzenia i ciesz sie tym co masz... :)
                        • miawalles Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:57
                          Cieszę się. Myślisz, że po co dla nabrania optymizmu kupuje sobie co miesiąc
                          coś ekstra - rekompensata beznadziejnej pracy:(
                          • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:59
                            co mioesiac? Jakies extra podpaski ze skrzydelkami? :)
                            • miawalles Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 11:00
                              nie uzywam:(
                              co miesiąc, po każdej wypłacie:))) tak dla zasady:)
                              • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 11:04
                                nie uzywasz? Jestes w ciazy? :)
                                • miawalles Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 11:11
                                  nieeee!!!! nie uzywam podpasek tylko tamponów:)
                                  • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 11:18
                                    to pewnie kupujesz takie pozlacane :)
                                    • miawalles Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 11:19
                                      Dlaczego pozłacane?
                                      • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 11:21
                                        sama pisalas, ze co miesiac wydajesz pieniadze na rzeczy luksusowe :)
                                        • miawalles Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 11:27
                                          nie na luksusowe, tylko na coś extra w sensie nie przewidzionego w budżecie:)
                                          a tampony kupuje hurtem, raz na 2-3 m-ce;)
                                          • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 11:30
                                            i jestes pewna, ze nie sa one pozlacane? :)
                                            • miawalles Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 11:41
                                              tak, bo nie kupuję ich u Arkadiusa;)
                                              • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 11:43
                                                stac Cie na odrobine luksusu :)
                                                • miawalles Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 12:01
                                                  chodzi Ci o te tampony, kupowane w markecie w dużej paczce?
                                                  • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 12:08
                                                    ja tamponow nie kupuje. Sptyaj Kopova, to jego domena :)
                                                  • kkkarolina Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 12:16
                                                    To co kupujesz??? Przyznaj się.:)
                                                  • miawalles Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 12:47
                                                    takie babskie pierdoły - przeważają ciuchy (buty), trochę kosmetyków, książki,
                                                    płytki:) nic oryginalnego:)
                                                  • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 12:54
                                                    Przeciez mowilas, ze podpaski :(
                                                  • miawalles Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 13:11
                                                    mówiłam, że nie podpaski!!!
                                                    co Ty się na te podpaski uparłeś?!?!?!
                                                  • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 13:30
                                                    ok tampony :)
                                                  • miawalles Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 13:38
                                                    że nie odróżniacie spódnicy od sukienki, to ok. ale jak mozna nie odróżniac
                                                    tamponu od podpaski???
                                                  • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 13:43
                                                    tak samo jak sukienek- nie nosze podpasek :)
                                                  • miawalles Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 14:08
                                                    a spódnice?;)
                                                  • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 15:24
                                                    Nawet koloratki nie nosze :)
                                                  • miawalles Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 15:28
                                                    a brodę?
                                                  • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 15:30
                                                    Owszem, ponoc niezle po udach laskocze :)
                                                  • miawalles Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 15:36
                                                    Raczej "gryzie";)
                                                    Wąsy też?
                                                  • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 15:41
                                                    Mowi ze laskocze :)
                                                    Wasy tez :)
                                                  • miawalles Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 15:44
                                                    Mnie zawsze broda "gryzła" - taka krótka szczecina:(
                                                  • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 15:54
                                                    wiec powinnas sie golic ...
                                                  • miawalles Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 15:57
                                                    wynegocjowałam, że to on się golił. ja mam dużą siłę perswazji;)
    • joanni Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 09:30
      Sprawdź jeszcze akumulator - dobrze radzę :)
      • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 09:32
        Z tym nie ma problemu- auto sluzbowe- stale serwisowane :)
    • lena_zienkiewicz Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 09:36
      sąsiedzi też skrobali, a u nas a samochodzie nie trza było, nie było ani kropki
      do skrobania :)
      • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 09:37
        a co? masz garaz?
        • lena_zienkiewicz Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 09:48
          no właśnie nie mam garażu :) Stoi se pod blokiem :)
          • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:15
            A bo u Was w Sosnowcu wszystko na glowie stoi :)
            • lena_zienkiewicz Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:17
              przestań, zaczynam się martwić.Wszyscy skrobali, a my nie :/
              • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:18
                Mozesz sie tez poskrobac. Czy moze Ci w tym pomoc? :)
                • lena_zienkiewicz Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:21
                  nie, dziękuję.Wolę nie ryzykować :)
                  • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:22
                    Niczym nie ryzykujesz. Nie mam AIDS :)
                    • lena_zienkiewicz Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:29
                      bogie, jeszcze mnie nie widziałeś a już o aidsu gadasz :)
                      • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:31
                        e tam! lojalnie uprzedzam :)
    • six_a Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 09:40
      a już myślałam, że z seksuologii przeszedłeś na ginekologię stosowaną :)
      • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:16
        jako ginekolog amator? :)
        • six_a Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:24
          ginekolog hobbysta :)
          • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:28
            to jest mazenie- hobby staje sie zrodlem dochodow :)
            • six_a Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:30
              zostań kucharzem :))))
              • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:31
                To bylby pomysl, gdyby w gastronomi nie trzeba bylo placic haraczy mafi :(
                • six_a Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:35
                  nie musisz być właścicielem :), możesz być chef de la cuisine :)
                  • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:42
                    i zarobki miec o polowe mniejsze niz teraz? Nie - dzieki- ja place na moja
                    corke w euro :(
                    • six_a Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:51
                      aaa, no to niestety :( albo rybki, albo akwarium...
                      • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:56
                        no wiesz? !~!!!!
    • kopov a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)nt 20.10.04, 09:41

• mario2 Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 10:16
        Juz Ci kiedys napisdalem- Tobie sie wszystko z biala chusteczka kojarzy :)
        • kopov Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 10:37
          no bo ja też mam garaż:(
          • six_a Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 10:42
            ja mam garaż i żałuję skrobania, bo to takie fajne było. Wszyscy rano śpieszą
            się do pracy, a tu skrobać trzeba. A ile okazji do ponarzekania.... :)

Odbijam sobie brak skrobania myciem wszystkich szyb, reflektorów i tablic przy
            tankowaniu, ale to już nie to samo ;)
            • kopov Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 10:52
              a nie korci Cie nieraz, żeby zamaist zmywacza zyletka po paznokciach poleciec?:)
              • six_a Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 10:58
                no, nie :) ale kiedyś miałam taką obsesyjną myśl podczas krojenia chleba, że
                przetnę sobie palec i krew zacznie wsiąkać, no ohydztwo jakieś, ale już mi
                przeszło :)
                • kopov Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 11:02
                  czy przestałaś jesć chleb? czy zaczęłaś kupowac krojony?:)
                  • six_a Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 11:05
                    :) nie przestałam jeść chleba, samo z siebie przeszło :)
                    • kopov Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 11:19
                      ptak też nie krojony tylko na puszce coś kręcisz:)
                      • six_a Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 11:20
                        ptaka pokroiłam, jak go zdjęłam z puszki :) co kręcę?
                        • kopov Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 11:28
                          eeeee pewnie, porozrywałaś go na strzepy, bez noza:)
                          • six_a Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 11:30
                            aż taka wścieklica to nie jestem ;)
                            ale fakt że nie mam takich specjalnych nożyc do drobiu, więc było i nożem, i
                            ręcami.
                            co mi dziś tak nie do śmiechu? pewnie przez brak skrobania :)
                            • kopov Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 11:48
                              to żebys sie rozchmurzyła, a ja spadam na jakis czas:)
                              Typowy maczo poślubił niebrzydką kobietę. Tuż po ślubie
                              > > postanowił wyłożyć jej zasady ich związku:
                              > > - Po pierwsze: wracam do domu, o której mi się podoba;
                              > > po drugie: żadnego ględzenia z tego powodu;
                              > > po trzecie: na stole ma czekać duży obiad, chyba, że powiem inaczej;
                              > > po czwarte: będę się spotykał ze starymi kumplami, popijał z nimi,
                              > > grał w karty, jeździł na ryby i na polowania i nie masz z tego powodu
                              > > robić mi wyrzutów. Jakieś uwagi?
                              > > - Nie, nie! Wszystko ok! Zrozum tylko, że w tym domu zawsze o
                              > > siódmej wieczorem będzie seks. I to niezależnie, czy tu będziesz czy
                              > > nie...
                              • six_a Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 11:57
                                :) troochę jakby lepiej (:
                                idę, poskubię ptaka na zimno, to już zupełnie dobrze będzie ;)))
                                cześć
          • mario2 Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 10:43
            gdzie- pod Trasa Lazienkowska? :)
            • six_a Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 10:52
              przy tankowaniu, mario :) czyli na stacji.
              W Wiśle to sobie zabrudzić możesz, a nie umyć :)
            • kopov Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 10:53
              :)))) nie pod mostem poniatowskiego:) pod trasą sraja gołebie:(
              • six_a Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 10:56
                Skąd wiesz? Beret Ci upaprały? :)))))))))
                • kopov Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 10:58
                  nie widziałas, ze tam handluja gołebiami?
                  • six_a Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 11:00
                    nie, a powinnam? :)))
                    • kopov Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 11:26
                      jak nie chcesz zostać obesrana to chyba tak:))))))))))
                      • six_a Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 11:32
                        :) nie prościej beret? jak obsrają, to najwyżej wyrzucę :)))
                        • kopov Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 11:51
                          pumpers taniej wyjdzie, i ładniej się wygląda i do tego słuzy, a że na głowie?
                          komu to przeszkadza:)
              • mario2 Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 10:56
                nie sraja! Moje tam tez od czasu do czasu stoi!
                • kopov Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 10:59
                  na wywrotki nie sraja:)
                  • six_a Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 11:03
                    a powinny, bo łatwiej trafić :)
                  • mario2 Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 11:05
                    e tam- jezdze kombikiem :)
                    • kopov Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 11:29
                      szpaner:)))))))
                      • mario2 Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 11:31
                        szpaner? sluzbowym autem? :(
                        • kopov Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 11:53
                          :) to do mnie?;)
                          brake
                          • mario2 Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 11:56
                            To o mnie. jestem auto-ironiczny :)
                      • six_a Re: a ja głupi, myslałem, ze chodzi o aborcję :)n 20.10.04, 11:34
                        nie szpaner, tylko chciał powiedzieć, że nie jeździ wywrotką :)))
    • a-cha Ja to przeszłam tydzień temu :-) 20.10.04, 10:05
      • mario2 Re: Ja to przeszłam tydzień temu :-) 20.10.04, 10:17
        Mieszkasz za kolem podbiegunowym? :)
        • a-cha Re: Ja to przeszłam tydzień temu :-) 20.10.04, 10:40
          mario2 napisał:

> Mieszkasz za kolem podbiegunowym? :)

Prawie - Gdańsk :-)
          • mario2 Re: Ja to przeszłam tydzień temu :-) 20.10.04, 10:43
            No tak- ponoc juz biale niedzwiedzie w sierpniu sie u Was pokazaly :)
            • a-cha Białe niedwiedzie 20.10.04, 12:40
              mario2 napisał:

> No tak- ponoc juz biale niedzwiedzie w sierpniu sie u Was pokazaly :)

Nie przesadzaj - jeden bialy mis na molo w sopocie to jeszcze nie regula :-)
              • mario2 Re: Białe niedwiedzie 20.10.04, 13:31
                import z Zakopanego? :)
    • regata7 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:36
      nie trzeba koła podbiegunowego. Ok. 2 tygodnie temu zaczęły się nocne
      przymrozki, które przeciągały się, niestety, do rana. Też miałam poranne
      skrobanie...
      • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:44
        Skrobiacy wszystkich regionow- laczcie sie :)
        A gdziez to 2 tyg przymrozkow juz mamy? hę?
        • six_a Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:54
          co Ty się w Stirlitza bawisz ;)))) zapytaj skąd jest i już :D
          • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 10:58
            To mnie nie interesuje, natomias metereologia- i owszem :)
        • regata7 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 13:48
          nie mamy dwóch tygodni przymrozków, tylko były przez trzy noce jakoś tak 10 -
          12 dni temu.
          Jak znajdę stronkę z archiwum pogodowym, to napiszę adres.
    • Gość: mm Re: pierwsza skrobanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 12:11
      w plus 8 stopni??
      • mario2 Re: pierwsza skrobanka 20.10.04, 12:26
        nie mieszkam na Teneryfie :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka