strazak.marta44 19.01.20, 21:47 Mam 17 lat. Nie czuję się kobieco, czuje się jak małe dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leeloo844 Re: Kobiecość 20.01.20, 11:42 weź się za naukę dziecko. Jak będziesz miala 35, to pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
muy_rica Re: Kobiecość 25.02.20, 00:31 Ja mam 35, nie czuję się kobieco, ale jak dziecko. Ktoś chce ze mną porozmawiać? Nudzi mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
101lulilaj90 Re: Kobiecość 21.01.20, 12:10 A z czym konkretnie masz problem? Styk ubierania? Makijaż? Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Kobiecość 21.01.20, 12:29 Podejrzewam, że problemem jest niezgodność własnych odczuć z oczekiwaniami otoczenia. Może to być cokolwiek - styl ubierania się, sposób spędzania wolnego czasu, czy relacje społeczne (w tym damsko-męskie). Tyle, że ja nie widzę problemu. Każdy powinien żyć tak, jak mu z tym dobrze, a inni niech zajmą się własnymi sprawami. Problem pojawia się wtedy, jak ktoś usiłuje dogodzić innym i daje się wtłoczyć w ogólnie przyjęte normy, bo może spaprać sobie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy no i dobrze. 25.02.20, 23:58 strazak.marta44 napisała: > Mam 17 lat. Nie czuję się kobieco, czuje się jak małe dziecko. i ciesz sie tym. za rok Panstwo wepchnie Ci w lapy dowod osobisty i przypomni Ci, ze masz czuc sie obywatelka III. RP. Odpowiedz Link Zgłoś
wasek_m Re: Kobiecość 22.03.20, 15:43 Najbardziej kobieco czuję się będąc sobą w stylu tomboy. Dlatego ostatnio zakupiłam spodnie baggy u bettybaboo.com i jestem bardzo zadowolona z wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś