Gość: Kamilla IP: 195.205.73.* 23.04.02, 13:40 zodiakalny? jaki jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bukowski27 no wiesz... grzywa. lapy, zeby... takie tam.... 23.04.02, 13:44 nic szczegolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilla Re: no wiesz... grzywa. lapy, zeby... takie tam.... IP: 195.205.73.* 23.04.02, 13:45 a ryczy? jak na lwa przystało? a poważnie - to słyszałam, że sa szlachetnymi osobami bukowski27 napisał(a): > nic szczegolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 czy ryczy? 23.04.02, 13:46 jak bylem w zoo ostatnio, to lwica ryczala... a lew, taki znudzony... ogonem machal... wygladalo jakby mial ta lwice... w... no wiesz... powazaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilla Re: czy ryczy? IP: 195.205.73.* 23.04.02, 13:48 tak sądzisz? może własnie spokojem koił jej smutki Bukowski, a Ty co jesteś? stawiam na panienkę -zodiakalną bukowski27 napisał(a): > jak bylem w zoo ostatnio, to lwica ryczala... a lew, taki znudzony... ogonem > machal... wygladalo jakby mial ta lwice... w... no wiesz... powazaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 a dlaczego panna? 23.04.02, 13:49 skand taki wniosek wnioslas? tylko nie mow, ze widzialas mnie w spodnicy... ja jeszcze z tym kryje... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Bukowski to Strzelec! 23.04.02, 13:56 Zgadłam? Tylko nie pisz,że nie! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nie da rady... nie da rady... 23.04.02, 14:04 podpowiem wam tak: wyobrazcie sobie spod jakiego znaku nie jestem... no ze normalnie kompletnie nie moge byc spod tego znaku... i to bedzie ten znak... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume bukoś, spoko 23.04.02, 14:08 zawsze mogą wymyślić kilka zupełnie nowych znaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: nie da rady... nie da rady... 23.04.02, 14:17 bukowski27 napisał(a): > podpowiem wam tak: wyobrazcie sobie spod jakiego znaku nie jestem... no ze > normalnie kompletnie nie moge byc spod tego znaku... i to bedzie ten znak... A więc na pewno nie jesteś Rakiem. Czyli jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nie. no dobra. to powiem. 23.04.02, 14:20 jak kogos interesuje.. w koncu mogliscie zapytac jak wygladam... albo jaki mam samochod.. albo ile zarabiam... a w znaki zodiaku i tak nie wierze. jestem baranem. oczekuje propozycji matrymonialnych. jestem czuluy i wrazliwy. jesienia zbieram jesienne liscie. zima dokarmiarmiam sarenki. przeprowadzam starsze panie przez jezdnie. nie chodze po trawnikach. jem nozem i widelcem. tylko zupe lyszkom. sa chetni??? yyyyy... chetne? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: nie. no dobra. to powiem. 23.04.02, 14:23 bukowski27 napisał(a): > jak kogos interesuje.. w koncu mogliscie zapytac jak wygladam... albo jaki mam > samochod.. albo ile zarabiam... a w znaki zodiaku i tak nie wierze. jestem > baranem. oczekuje propozycji matrymonialnych. jestem czuluy i wrazliwy. > jesienia zbieram jesienne liscie. zima dokarmiarmiam sarenki. przeprowadzam > starsze panie przez jezdnie. nie chodze po trawnikach. jem nozem i widelcem. > tylko zupe lyszkom. sa chetni??? yyyyy... chetne? Beee, to ulżyło mi. Jeden baran odstrzelony. Z rakiem żadnej zgodności (może tylko co do porządków w domu), ale razem nie mieszkamy, więc spokojnie. Do pogadania może być. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: no wiesz... grzywa. lapy, zeby... takie tam.... 23.04.02, 13:49 Gość portalu: Kamilla napisał(a): > a ryczy? jak na lwa przystało? > a poważnie - to słyszałam, że sa szlachetnymi osobami > bukowski27 napisał(a): > > > nic szczegolnego. > Są szlechetne, do czasu, aż im ktoś nie nadepnie na ogon. Jak każdy zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek A Lew... 24.04.02, 00:09 MRRRRRRRRRRRRRRRROOOOOOAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik cześć kasiulku 24.04.02, 08:36 a baran beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: cześć kasiulku IP: 195.41.66.* 24.04.02, 11:42 Sadzac po najlepiej mi znanym przykladzie to lwice sa...... Zdaje sie, ze nie moge rozwinac bo by mi sie oberwalo od sex_cenzury. Ale generalnie super! pzdrw dla lwic, takze nie_nimfomanek Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kasiulek... biorac pod uwage post soso... 24.04.02, 11:50 czy jestes lwem znaczy sie??? yyyyyy... to wiesz... tych innych to ja nigdy nie kochalem... dzisiaj wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek KWIK!!!!!! 24.04.02, 12:40 Czesc Kwiku!!!! A wiesz, ze moja siostra i moj narzeczony to tez Baranki?:))))))) Bukosiu, ja nie Lwica... szkoda, nie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik KASIULEK!!!! 24.04.02, 12:45 wobec powyższego niniejszym pozdrawiam serdecznie całe zło świata i szystkie Baranki Beeee! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: KASIULEK!!!! 24.04.02, 12:50 Kwiku, ja Baranki lubiec bardzo:))))))))))) I juz w niedziele zobacze sie z Barankiem Nr. 1 zenskim (moja sis), a w czwartek z BArankiem Nr. 2, moim najukochanszym Barankiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kasiulek... 24.04.02, 12:52 to ty masz mena???? to ja tyle czasu zmitrezylem??? no normalnie... ale wiedz z enie mam ci za zle.. zyjcie dlugo i wogole... kelner!!!!! dzisiaj cala skrzynka... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Bukosiu... 24.04.02, 12:54 To ja nigdy Ci nie mowilam, ze mam takiego Baranka ukochanego, niewirtualnego, calkiem z krwi i kosci? I ze ma bardzo zgrabny tyleczek? Nie mowilam? Nie???:))))) Odpowiedz Link Zgłoś