IP: 195.205.73.* 23.04.02, 13:40
zodiakalny? jaki jest?
Obserwuj wątek
    • bukowski27 no wiesz... grzywa. lapy, zeby... takie tam.... 23.04.02, 13:44
      nic szczegolnego.
      • Gość: Kamilla Re: no wiesz... grzywa. lapy, zeby... takie tam.... IP: 195.205.73.* 23.04.02, 13:45
        a ryczy? jak na lwa przystało?
        a poważnie - to słyszałam, że sa szlachetnymi osobami
        bukowski27 napisał(a):

> nic szczegolnego.

• bukowski27 czy ryczy? 23.04.02, 13:46
          jak bylem w zoo ostatnio, to lwica ryczala... a lew, taki znudzony... ogonem
          machal... wygladalo jakby mial ta lwice... w... no wiesz... powazaniu...
          • Gość: Kamilla Re: czy ryczy? IP: 195.205.73.* 23.04.02, 13:48
            tak sądzisz? może własnie spokojem koił jej smutki
            Bukowski, a Ty co jesteś?
            stawiam na panienkę -zodiakalną

bukowski27 napisał(a):

> jak bylem w zoo ostatnio, to lwica ryczala... a lew, taki znudzony... ogonem
            > machal... wygladalo jakby mial ta lwice... w... no wiesz... powazaniu...

• bukowski27 a dlaczego panna? 23.04.02, 13:49
              skand taki wniosek wnioslas? tylko nie mow, ze widzialas mnie w spodnicy... ja
              jeszcze z tym kryje...
              • wierna1 Re: Bukowski to Strzelec! 23.04.02, 13:56
                Zgadłam? Tylko nie pisz,że nie!
                • suzume no dziewczyny 23.04.02, 14:02
                  macie szansę jak 1:12...
                  • bukowski27 nie da rady... nie da rady... 23.04.02, 14:04
                    podpowiem wam tak: wyobrazcie sobie spod jakiego znaku nie jestem... no ze
                    normalnie kompletnie nie moge byc spod tego znaku... i to bedzie ten znak...
                    • suzume bukoś, spoko 23.04.02, 14:08
                      zawsze mogą wymyślić kilka zupełnie nowych znaków :)
                    • wierna1 Re: nie da rady... nie da rady... 23.04.02, 14:17
                      bukowski27 napisał(a):

> podpowiem wam tak: wyobrazcie sobie spod jakiego znaku nie jestem... no ze
                      > normalnie kompletnie nie moge byc spod tego znaku... i to bedzie ten znak...

A więc na pewno nie jesteś Rakiem. Czyli jesteś?
                      • bukowski27 nie. no dobra. to powiem. 23.04.02, 14:20
                        jak kogos interesuje.. w koncu mogliscie zapytac jak wygladam... albo jaki mam
                        samochod.. albo ile zarabiam... a w znaki zodiaku i tak nie wierze. jestem
                        baranem. oczekuje propozycji matrymonialnych. jestem czuluy i wrazliwy.
                        jesienia zbieram jesienne liscie. zima dokarmiarmiam sarenki. przeprowadzam
                        starsze panie przez jezdnie. nie chodze po trawnikach. jem nozem i widelcem.
                        tylko zupe lyszkom. sa chetni??? yyyyy... chetne?
                        • wierna1 Re: nie. no dobra. to powiem. 23.04.02, 14:23
                          bukowski27 napisał(a):

> jak kogos interesuje.. w koncu mogliscie zapytac jak wygladam... albo jaki mam
                          > samochod.. albo ile zarabiam... a w znaki zodiaku i tak nie wierze. jestem
                          > baranem. oczekuje propozycji matrymonialnych. jestem czuluy i wrazliwy.
                          > jesienia zbieram jesienne liscie. zima dokarmiarmiam sarenki. przeprowadzam
                          > starsze panie przez jezdnie. nie chodze po trawnikach. jem nozem i widelcem.
                          > tylko zupe lyszkom. sa chetni??? yyyyy... chetne?

Beee, to ulżyło mi. Jeden baran odstrzelony. Z rakiem żadnej zgodności (może
                          tylko co do porządków w domu), ale razem nie mieszkamy, więc spokojnie. Do
                          pogadania może być.

• wierna1 Re: no wiesz... grzywa. lapy, zeby... takie tam.... 23.04.02, 13:49
          Gość portalu: Kamilla napisał(a):

> a ryczy? jak na lwa przystało?
          > a poważnie - to słyszałam, że sa szlachetnymi osobami
          > bukowski27 napisał(a):
          >
          > > nic szczegolnego.
          >
          Są szlechetne, do czasu, aż im ktoś nie nadepnie na ogon. Jak każdy zresztą.

• kwik a to samo co o wszystkich innych (czyli ntxt) 23.04.02, 15:00
      • kasiulek A Lew... 24.04.02, 00:09
        MRRRRRRRRRRRRRRRROOOOOOAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))
        • kwik cześć kasiulku 24.04.02, 08:36
          a baran
          beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
          eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
          eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
          • Gość: soso Re: cześć kasiulku IP: 195.41.66.* 24.04.02, 11:42
            Sadzac po najlepiej mi znanym przykladzie to lwice sa...... Zdaje sie, ze nie
            moge rozwinac bo by mi sie oberwalo od sex_cenzury.

Ale generalnie super!

pzdrw dla lwic, takze nie_nimfomanek
            • bukowski27 kasiulek... biorac pod uwage post soso... 24.04.02, 11:50
              czy jestes lwem znaczy sie??? yyyyyy... to wiesz... tych innych to ja nigdy nie
              kochalem... dzisiaj wieczorem?
              • kasiulek KWIK!!!!!! 24.04.02, 12:40
                Czesc Kwiku!!!!
                A wiesz, ze moja siostra i moj narzeczony to tez Baranki?:)))))))

Bukosiu, ja nie Lwica... szkoda, nie?:)))
                • kwik KASIULEK!!!! 24.04.02, 12:45
                  wobec powyższego niniejszym pozdrawiam serdecznie całe zło świata
                  i szystkie Baranki
                  Beeee!

:)))))

• kasiulek Re: KASIULEK!!!! 24.04.02, 12:50
                    Kwiku, ja Baranki lubiec bardzo:)))))))))))
                    I juz w niedziele zobacze sie z Barankiem Nr. 1 zenskim (moja sis), a w
                    czwartek z BArankiem Nr. 2, moim najukochanszym Barankiem:)))
                    • bukowski27 kasiulek... 24.04.02, 12:52
                      to ty masz mena???? to ja tyle czasu zmitrezylem??? no normalnie... ale wiedz z
                      enie mam ci za zle.. zyjcie dlugo i wogole... kelner!!!!! dzisiaj cala
                      skrzynka...
                      • kasiulek Bukosiu... 24.04.02, 12:54
                        To ja nigdy Ci nie mowilam, ze mam takiego Baranka ukochanego, niewirtualnego,
                        calkiem z krwi i kosci? I ze ma bardzo zgrabny tyleczek? Nie mowilam?
                        Nie???:)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka