Dodaj do ulubionych

Nutrikosmetyki. Krem w tabletce

IP: *.dip.t-dialin.net 26.10.04, 13:41
Jesli juz pisze sie artykul na dany temat i zachwala cos, to mozna by sie
pofatygowac i podac pare konkretnych przykladow. Przydaly by sie choc ze dwie
nazwy tych nutikosmetykow, bo inaczej jest to zwykle "lanie wody".
Obserwuj wątek
    • Gość: florest Re: Nutrikosmetyki. Krem w tabletce IP: *.gdynia.mm.pl 28.10.04, 09:31
      Ja biorę Omega3,od trzech miesięcy i zayważyłam znaczną poprawę nie tylko skóry
      ale i zdrowia.
      • Gość: kewah Re: Nutrikosmetyki. Krem w tabletce IP: *.dip.t-dialin.net 31.10.04, 21:16
        Dziekuje. Tez sprobuje, bo wydaje mi sie, ze wraz ze zblizajaca sie zima gorzej
        sie mam. Pozdrowienia.
        • Gość: ania Re: Nutrikosmetyki. Krem w tabletce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:53
          Codzi pewnie o kapsulki "Anti-Age" Merz Special. I jakies sie teraz drugie
          pokazaly. Ale nie pamietam nazwy.
    • Gość: sceptyk Re: Nutrikosmetyki. Krem w tabletce IP: *.dip.t-dialin.net 05.11.04, 19:16
      Nutrikosmetyki sa bardzo drogie. Przeciez to witaminy i inne skladniki, ktore
      mozna sobie kupic w aptecie jako multiwitamine, omega 3 itp. Po co placic
      ciezka kase? A zestarzec sie i tak musimy...
    • Gość: memento mori Re: Nutrikosmetyki. Krem w tabletce IP: *.dip.t-dialin.net 05.11.04, 19:17
    • Gość: wusia Re: Nutrikosmetyki. Krem w tabletce IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 07.11.04, 20:46
      Zażywam fermete inneov rozprowadzane przez Vichy.Trzeba systematycznie zażywać
      żeby efekty były widoczne.Moja kuracja trwa już 4 miesiące i efekty są na
      skórze, samopoczucie lepsze. Minimum zażywania 6 m-cy.Miesięczny koszt ok.100PLN

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka