Dodaj do ulubionych

Komplementy od obcych mężczyzn

28.02.22, 15:51
Jak przyjmujecie niespodziewane komplementy od obcych mężczyzn? Na żywo czy w social mediach? Takie gorące i szczere. Pytam, bo dziś komplementy stały się dwuznaczne. Z jednej strony mogą mile łechtać ego, wzmacniać, sprawiać przyjemność, z drugiej wprawiać w poczucie zakłopotania, dyskomfortu czy wręcz zagrożenia.
Obserwuj wątek
    • obrotowy Takie komplementy sa zawsze dwuznaczne... 28.02.22, 17:45
      bo moga oznaczac szczery podziw, jak tez probe podrywu i nie sposob od razu ocenic, o ktora opcje chodzi.

- te pierwsze trza spokojnie przeczekac. dopiero nastepnee (od tej samej osoby) mowia nieco wiecej...
    • lumeria Re: Komplementy od obcych mężczyzn 28.02.22, 23:05
      Zależy co jest komplementowane.

Jeśli osiągnięcia, wyniki mojej pracy, uczestnictwo w X - ogólnie komplementy dotyczące tego co robię - to takie komplementy odbieram z przyjemnością.

Za to bardzo niefajne i czasami mocno niepokojące jest zainteresowanie moim ciałem, wyglądem, kim jestem.
      • obrotowy ale, ale... 28.02.22, 23:18
        lumeria napisała:
        > Za to bardzo niefajne i czasami mocno niepokojące jest zainteresowanie moim ciałem, wyglądem, kim jestem.

a po co sie podrywa kobiete ?

no chyba po to, ze ma cialo, wyglad i charakter i osiagniecia...

tylko desperaci i humanisci zabieraja sie za inne...
        • lumeria Re: ale, ale... 28.02.22, 23:52
          Skoro jej nie znasz i nie poznasz, to po co dzielić się z obca kobieta twoimi opiniami na temat jej ciała?

A jak poznasz, to przestaje być obca...
          • obrotowy miekniesz :) 01.03.22, 00:06
            lumeria napisała:
            > Skoro jej nie znasz i nie poznasz, to po co dzielić się z obca kobieta twoimi o
            > piniami na temat jej ciała?

- nigdy nie wiadomo :)

2/3 kobiet ktore podrywalem, odpowiedziala : -NIE !

ale ta (pozytywna) 1/3... - paluszki lizac...
            >
            > A jak poznasz, to przestaje być obca...

- nosz chyba o to chodzi, ale jako trzeba zaczac...
          • stasi1 Re: ale, ale... 05.03.22, 17:35
            Ale skoro jej nie znasz to po co się dzielić z nią jej sukcesami?
            • obrotowy no bo, 12.07.22, 17:26
              stasi1 napisał:
              > Ale skoro jej nie znasz to po co się dzielić z nią jej sukcesami?

no bo sukcesami sie dzielic - jest przyjemnie.

tylko desperaci i marudy - dziela sie porazkami.

• eriu Re: Komplementy od obcych mężczyzn 01.03.22, 12:53
      Komplementy dwuznaczne? No chyba tylko dla troglodytów, którzy umieją tylko powiedzieć, że kobieta ma ładny tyłek albo cycki i nic więcej. Jeśli się w kobiecie widzi tylko ciało i tylko jego elementy umie się skomplementować no to wystawia się sobie świadectwo i to powiedzmy otwarcie niezbyt pochlebne. Nic dziwnego wtedy, że kobiety czują zagrożenie. Kto chce być mięsem?
    • tapatik Re: Komplementy od obcych mężczyzn 01.03.22, 21:04
      Z socjal mediów nie korzystam, na żywo na szczęście nie miałem okazji.
    • sheppa Re: Komplementy od obcych mężczyzn 07.03.22, 18:26
      To zalezy o co chodzi z komplementami. Jezeli mają typowo smalcowy podtekst implikujący że powinnam spełniać ich standardy to mają szanse, że ich opieprzę. Jeżeli to komplement w stylu "dobrze coś powiedizałas" to miło.
    • xdanax Re: Komplementy od obcych mężczyzn 11.07.22, 18:14
      Zdarzają się, nie reaguję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka