Gość: zuza IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.11.04, 13:19 Pokochałam faceta młodszego od siebie, kto ma podobne doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boski.zawodowiec tak tak znamy to on cierpi stara babo przez ciebie 05.11.04, 13:21 znajdz sobie kogos w swoim wieku a nie wykorzystuj niewinne istoty wchodzace w dorosłe zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza wiesz co bosk Re: tak tak znamy to on cierpi stara babo przez c IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.11.04, 13:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: sorry nic nie wiem bo nic nie napisałas:) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.11.04, 13:32 niestety mylisz mnie z ta 31 lat i jej kolesiem ktoremu brak odwagi zeby podjąc jakas decyzje.Wszyscy faceci sa tacy jak wali im sie grunt pod nogami, nie wiedza co zrobic, bo sie boja.moj facet jest ode mnie mlodszy tylko 2 latai jakos mu to nie przeszkadza.chciałam sie tylko podzielic doswiadczeniami z innymi dziewczynami ktore maja mlodszych facetow. przykro ze tak mnie potraktowałes, nawet nie wiedząc do konca kim jestem , a to forum dla dziewic nie dotyczy mnie, wiec nie skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec ten amadeusz to ja czyli płachta dla 30tek:) 05.11.04, 13:35 i poszukiwaczek młodszych, wiesz wy sie tak wkurzacie gdy sie wam mowi ze nie nadajacie sie dla młodszych:) nawet dwa lata to kawał czasu , on sie rodił ty juz mowiłas i chodziłas wiec roznica jest spora, pozatym men sie starzeje wolniej niz kobieta i juz około 35 roku zycia zobaczysz ze jednak roznice sa widoczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: ten amadeusz to ja czyli płachta dla 30tek:) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.11.04, 13:38 całe szczescie ze wygladam bardzo mlodziutko Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec to nie ma znaczenia ze młodziutko bo w pewnym 05.11.04, 13:40 momencie wszystko wroci do normy czyli w jednej chwili cała młodosc prysnie i bedziesz wygladac na tyle ile masz:) taka pradwa kotku:)) a ile masz lat to ci powiem ile jeszcze sie ta młodosc utrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: to nie ma znaczenia ze młodziutko bo w pewnym IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.11.04, 13:43 czy ty chcesz mnie zdołowac, o kotku nie uda ci sie Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: to nie ma znaczenia ze młodziutko bo w pewnym 05.11.04, 13:46 po co cie mam dołowac skarbie? poprostu mowie jak jest a ty sie nawet wstydzisz przyznac do wieku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: to nie ma znaczenia ze młodziutko bo w pewnym IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.11.04, 13:54 a czego mam sie wstydzic , mam 27 lat a ty Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec ja bede miał 18 kwietnia 25lat i uwazam ze jestes 05.11.04, 13:56 za stara i chyba bysmy sie zanudzili ze sobą, no pwoedz sama przeciez to inne pokolenie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: ja bede miał 18 kwietnia 25lat i uwazam ze je IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.11.04, 14:01 a nam jest ze sobą po prostu bosko Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec bo pewnie on jest niewyjsciowy i brał co było 05.11.04, 14:03 nie wierze normlanie zefacet ktory wyglada normlanie musi sie porywac na starsza babcie no nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: bo pewnie on jest niewyjsciowy i brał co było IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.11.04, 14:05 oj kotku jakbys mnie zobaczył i poznał to by ci szczeka opadła Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec wiec cos z toba nie tak bo skoro wygladasz ok 05.11.04, 14:06 to dlaczego nie wybierasz sobie faceta w swoim wieku ktory jest odpowiedni dla cibie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: ps. ja tez wygladam tak ze szczeka opada:) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.11.04, 14:11 nie bądz taki pewny, znałam kiedys takiego ktory był pewien ze zadna mu nie odmowi, a ja mu odmowiłam i przestał sie do mnie odzywac ijak to swiadczy o facetach Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec ja tez bym sie przestał odzywac bo to chamstwo 05.11.04, 14:12 twoj młodzian tez by sie napewno obraił gdybys mu powiedziała w oczy cos takiego. Ja sie podobam a ze sie damy boja spojrzec bo odrazu sie czerwienią to juz nie moj problem kotku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
slonko76 ja też tak mam 05.11.04, 13:37 moj facet jest też 2 lata ode mnie młodszy i musze powiedzieć, że nie odczuwam żadnej różnicy... czasem sobie mysle i nawet mu mówie że mógłby mieć o 4 lata młodszą od siebie a to jest 6 lat ode mnie ale on od razu ze jakby chciał to by mial ale chce mnie i już! to miło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: ja też tak mam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.11.04, 13:40 moj tez nie czuje tej róznicy, a ostatnio mi nawet powiedział ze sie cieszy ze jestem starsza i ze chce byc z nim Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Pokochałam ... 05.11.04, 14:08 boski na pewno ma, on to zawsze na stare wybrzydza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.1 Re: Pokochałam ... 05.11.04, 14:39 Nie przejmuj sie. :) Najwazniejsze, zebyscie byli szczesliwi, a szczescie polega u kazdego na czym innym. Nie musisz wiec czytac opinii osob trzecich. :) Zreszta kilka lat roznicy to zadna roznica, jest tylko kwestia czasu, ze wszyscy sie z tym oswoją. Dbaj o siebie bardziej, wyjdzie Ci to na dobre :) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Pokochałam ... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.11.04, 14:52 Dzięki Lenka Odpowiedz Link Zgłoś
noelka28 Re: Pokochałam ... 05.11.04, 15:37 ja tez tak mam, jakos starsi sie mna nigdy nie interesowali bo zawsze wygladalam na szczeniare ale jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Pokochałam ... IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 05.11.04, 17:08 noelka28 napisała: > ja tez tak mam, jakos starsi sie mna nigdy nie interesowali bo zawsze > wygladalam na szczeniare > > ale jest ok Ja też mam ten problem:-) Większość facetów, którzy zaczepiali mnie to byli młodsi i dużo młodsi. Już myślałam, że nie spotkam kogoś fajnego w moim wieku, albo najlepiej starszego. Raz już nie wytrzymałam i powiedziałam jednemu, że za stara jestem dla niego. Był z kumplami i trochę jego to ścieło:-) A, wciąż mnie małolaty zaczepiają. Jak idę z koleżanką na tańce, to nie mam od nich spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś