reniatoja 05.11.04, 14:24 L'Eau par Kenzo. To jakis zapach bogów jest, cos pięknego. I promocja dzisiaj jest, moge komus kupic taniej o 50 %. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: pięknie pachnie 05.11.04, 14:26 ja nie lubię takich leciutkich i świeżutkich, no może na lato, ale kto się latem perfumuje? Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: pięknie pachnie 05.11.04, 14:30 Ja lubie wlasnie takie - leciutkie i swiezutkie. I perfumuje sie tym rowniez w lecie. Mialam zamiar kupic cos nowego dzisiaj tak dla zmiany i... znowu wygrał Kenzo. I teraz mi tu pieknie pachnie bo sie wypsikalam w sklepie :) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: pięknie pachnie 05.11.04, 14:35 ja lubię:)) i uzywam ich przez cały rok. tak sobie myślę, że jak mi się skończą, to kupię cos zimowego, ciężkiego, ale nic mi się nie podaba - każdy oddaja mamie po miesiącu użytkowania:(( Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: pięknie pachnie 05.11.04, 14:34 ?? A gdzie to (jak możesz odpowiedzieć) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pięknie pachnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:34 A gdzie to jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: pięknie pachnie 05.11.04, 14:37 W Atenach, dziewczyny, w Atenach. Sorry :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: pięknie pachnie 05.11.04, 14:38 Ciepło tam u ciebie? U nas ...ujowo... Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: pięknie pachnie 05.11.04, 14:41 Ciepło,ale nasermater, wieje barszo mocny wiater i trzeba jakas nieprzewiewna kufajke zakladac, bo chyba z osiem w skali Boforta ( no nie mam pojecia jak to sie pisze). A bosman tylko zapiął płaszcz i zaklął ech do czorta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pięknie pachnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:47 tu miało byc 15 ciepła a leje deszcz i zimno :( Odpowiedz Link Zgłoś
odrey Re: pięknie pachnie 05.11.04, 16:46 flower by kenzo.... intrygujące, cięższe, takie ktore potrafi wejść w nos:) (tak jeśli chodzi o wolne refleksje na temat kenzo) Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Re: pięknie pachnie 05.11.04, 21:56 Z zapachow Kenzo w moim prywatnym rankingu bezapelacyjnie wygrywa slon Jungle :)) Odpowiedz Link Zgłoś