Gość: Madzia 24 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 16:46 Czy znacie jakiś skuteczny, nie drogi, łatwy w uzyciu srodek na wypadanie włosów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica.francuza Re: skuteczny środek na wypadanie włosów 07.11.04, 17:12 Gość portalu: Madzia 24 napisał(a): > Czy znacie jakiś skuteczny, nie drogi, łatwy w uzyciu srodek na wypadanie > włosów. > > Drożdże,takie do pieczenia.Odkrajasz pół kostki,zalewasz wrzątkiem,chwilę gotujesz (dwie minuty).Pijesz w dowolnej temperaturze. Czarna rzepa (do dostania na bazarach,nie w sklepach).Zetrzeć,wycisnąć,sok wetrzeć we włosy i tak pochodzić z pół godzinki. Kupuj też wszelkie szampony i odżywki z rzepą - są dosyć tanie. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: skuteczny środek na wypadanie włosów IP: *.238.84.87.adsl.inetia.pl 08.11.04, 08:09 szampony dla ludzi po chemioterapii dostepne w aptekach Odpowiedz Link Zgłoś
abigail_g Re: skuteczny środek na wypadanie włosów 07.11.04, 19:36 Gość portalu: Madzia 24 napisał(a): > Czy znacie jakiś skuteczny, nie drogi, łatwy w uzyciu srodek na wypadanie > włosów. > > > to 24 to wiek? jak w takim wieku wypadaja Ci wlosy, to radzilabym przemyslec i przeremontowac diete Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk.62 merc Special 07.11.04, 19:39 Tani to nie jest,ale jedyny skuteczny w moim przypadku. Dobra jest też czarna rzepa.Nie zniechecaj sie strasznym smrodkiem i pieczeniem skóry głowy.To też jest baqrdzoi skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: skuteczny środek na wypadanie włosów IP: 195.117.187.* 08.11.04, 09:24 Polecam kosmetyki firmy Radical - miałam odżywkę, teraz kupiłam mgiełkę do włosów. Poza tym możesz łykać cynk i drożdże w tabletkach - systematyczne stosowanie wzmacnia włosy i poprawia cerę. No i rzeczywiście, jakaś zdrowa dieta - warzywa, owoce itp. Mi włosy i cerę (przy okazji figurę) prawie zrujnował tragiczny sposób odżywiania się, na szczęście przerzuciłam się na zdrowsze jedzonko i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: skuteczny środek na wypadanie włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 09:59 Sok z czarnej rzepy,do wewnątrz preparaty skrzypu polnego,po za tym dobrze było by ustalic dlaczego tak sie dzieje,czasem ma to podłoze np.nerwowe i trzeba brac jeszcze dodatkowe preparaty na uspokojenie. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: skuteczny środek na wypadanie włosów 08.11.04, 10:01 Szampon z okresu PRL (patrz Miś :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: skuteczny środek na wypadanie włosów IP: 213.25.91.* 08.11.04, 10:13 a czy czarna rzepa może być dla naturalnych blondynek? Włosy nie będą rosły ciemniejsze? Bo np. skuteczne jest nacieranie skóry głowy olejem rycynowym, podgrzanym trochę, ale włosy ciemnieją od tego :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: skuteczny środek na wypadanie włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 10:21 Nie ciemnieją :-) Odpowiedz Link Zgłoś