Dodaj do ulubionych

skuteczny środek na wypadanie włosów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 16:46
Czy znacie jakiś skuteczny, nie drogi, łatwy w uzyciu srodek na wypadanie
włosów.

Obserwuj wątek
    • kochanica.francuza Re: skuteczny środek na wypadanie włosów 07.11.04, 17:12
      Gość portalu: Madzia 24 napisał(a):

> Czy znacie jakiś skuteczny, nie drogi, łatwy w uzyciu srodek na wypadanie
      > włosów.
      >
      > Drożdże,takie do pieczenia.Odkrajasz pół kostki,zalewasz wrzątkiem,chwilę
      gotujesz (dwie minuty).Pijesz w dowolnej temperaturze.

Czarna rzepa (do dostania na bazarach,nie w sklepach).Zetrzeć,wycisnąć,sok
      wetrzeć we włosy i tak pochodzić z pół godzinki.

Kupuj też wszelkie szampony i odżywki z rzepą - są dosyć tanie.
      >
      • Gość: ona Re: skuteczny środek na wypadanie włosów IP: *.238.84.87.adsl.inetia.pl 08.11.04, 08:09
        szampony dla ludzi po chemioterapii dostepne w aptekach
    • abigail_g Re: skuteczny środek na wypadanie włosów 07.11.04, 19:36
      Gość portalu: Madzia 24 napisał(a):

> Czy znacie jakiś skuteczny, nie drogi, łatwy w uzyciu srodek na wypadanie
      > włosów.
      >
      >
      >
      to 24 to wiek? jak w takim wieku wypadaja Ci wlosy, to radzilabym przemyslec i przeremontowac diete
      • ancyk.62 merc Special 07.11.04, 19:39
        Tani to nie jest,ale jedyny skuteczny w moim przypadku.
        Dobra jest też czarna rzepa.Nie zniechecaj sie strasznym smrodkiem i pieczeniem
        skóry głowy.To też jest baqrdzoi skuteczne
    • Gość: anka Re: skuteczny środek na wypadanie włosów IP: 195.117.187.* 08.11.04, 09:24
      Polecam kosmetyki firmy Radical - miałam odżywkę, teraz kupiłam mgiełkę do
      włosów. Poza tym możesz łykać cynk i drożdże w tabletkach - systematyczne
      stosowanie wzmacnia włosy i poprawia cerę. No i rzeczywiście, jakaś zdrowa
      dieta - warzywa, owoce itp. Mi włosy i cerę (przy okazji figurę) prawie
      zrujnował tragiczny sposób odżywiania się, na szczęście przerzuciłam się na
      zdrowsze jedzonko i jest ok.
    • Gość: mm Re: skuteczny środek na wypadanie włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 09:59
      Sok z czarnej rzepy,do wewnątrz preparaty skrzypu polnego,po za tym dobrze było
      by ustalic dlaczego tak sie dzieje,czasem ma to podłoze np.nerwowe i trzeba
      brac jeszcze dodatkowe preparaty na uspokojenie.
    • six_a Re: skuteczny środek na wypadanie włosów 08.11.04, 10:01
      Szampon z okresu PRL (patrz Miś :))))
      • Gość: Ewa Re: skuteczny środek na wypadanie włosów IP: 213.25.91.* 08.11.04, 10:13
        a czy czarna rzepa może być dla naturalnych blondynek? Włosy nie będą rosły
        ciemniejsze? Bo np. skuteczne jest nacieranie skóry głowy olejem rycynowym,
        podgrzanym trochę, ale włosy ciemnieją od tego :((
        • Gość: mm Re: skuteczny środek na wypadanie włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 10:21
          Nie ciemnieją :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka