zagubilemsie888
07.03.23, 06:47
Długo się zbierałem z napisaniem tego,zastanawiałem się czy pisanie tego ma sens. A mianowicie z mama mojego dziecka jestem 14lat, mamy syna 9letniego, 3 lata temu poznałem inna dziewczynę na portalu randkowym, miał być niewinny flirt ale jakoś zaczęło nam się bardzo dobrze rozmawiać, gadaliśmy dniami i nocami, po jakiś 5msc postanowiłem się z nią spotkać, ona nie wiedziała o tym, że mieszkam z inna kobietą ... i tak się czasem spotykaliśmy, po pewnym czasie powiedziałem prawde, że mieszkam z kobietą mojego dziecka, co poskutkowało tym iż przestaliśmy się spotykać, po jakimś czasie jednak znowu zaczęliśmy się spotykać, z tym że dziewczyna ta chciała abym zostawił dziecko i matkę jego,były to naciski coraz bardziej intensywne, aż wkońcu to ona postanowiła zerwać że mną kontakt bo już nie wytrzymywała tego że wracam od niej do innej kobiety. Nie chciałem nikogo skrzywdzić ani dziewczyny ani przedewszystkim dziecka. Teraz mija kolejny msc a ja nadal za tą kobietą tęsknię, brakuje mi jej, brakuje rozmow z nią, ja ją chyba kocham nie ma dnia ani nocy abym o niej nie myślał,a z drugiej strony wiem że jak bym odszedł do niej to bardzo skrzywdził bym moje dziecko, jestem załamany i już sam nie wiem co mam robić z swoim życiem. Moja partnerka wiedziała o tym że spotykam się z inną kobietą, widziała nasze rozmowy w moim telefonie, jednak sama nie odeszla nawet nie rozmawiała ze mną o tym.