sloggi 30.04.02, 15:06 Otóż bliska mi przyjaciółka pierze swojemu facetowi slipki, on nigdy sam ich w ręku nie prał. ( nie mówiąc, żeby jej ciuszki uprał ). Jak to jest, że kobiety piorą chłopom gacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellen Re: Czy pierzecie swoim facetom bieliznę w ręku ? 30.04.02, 15:08 Teraz to chyba inne czasy nastały, ale moja babcia prała w balii. Odpowiedz Link Zgłoś
wmr11 Re: Czy pierzecie swoim facetom bieliznę w ręku ? 30.04.02, 15:08 a nie ma pralki ? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Dobre pytanie! 30.04.02, 15:09 Jak już zapewne wiele osób się domyśla, mężowi nie piorę gaci w rękach tylko w pralce. Wczoraj właśnie zrobił se małą przepierkę w miednicy, bo wrócił był z delegacyji. Odpowiedz Link Zgłoś
wmr11 Re: Dobre pytanie! 30.04.02, 15:13 wrócił z delegacji ? więc miałaś trochę wolnego, ale żeby wracającemu mężowi jeszcze pozwolić prać ? U Ciebie pralka jest zastrzeżona ? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Dobre pytanie! 30.04.02, 15:15 wmr11 napisał(a): > wrócił z delegacji ? więc miałaś trochę wolnego, ale żeby wracającemu mężowi > jeszcze pozwolić prać ? U Ciebie pralka jest zastrzeżona ? Bo on się trzy dni nie mył i wszystko bardzo cuchło, i on to zdejmnął z siebie i szybko zamoczył w balii żeby nie śmierdło w koszu! Odpowiedz Link Zgłoś
wmr11 Re: Dobre pytanie! 30.04.02, 15:17 no to ok, uratowałaś honor żony. A tak swoją droga, to gdzie Ty go wysyłasz w te delegacje ? do kanału ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Dobre pytanie! 30.04.02, 15:19 wmr11 napisał(a): > no to ok, uratowałaś honor żony. A tak swoją droga, to gdzie Ty go wysyłasz w > te delegacje ? do kanału ?????? Nie, to był raczej wyjazd prywatny, na tory wyścigowe i spali w ekstremalnych warunkach, że się tak wyrażę. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Dobre pytanie! 30.04.02, 16:35 wmr11 napisał(a): > no to ok, uratowałaś honor żony. A tak swoją droga, to gdzie Ty go wysyłasz w > te delegacje ? do kanału ?????? Proszę mnie uświadomić, co to jest honor żony????..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milla Re: Czy pierzecie swoim facetom bieliznę w ręku ? IP: 194.200.250.* 30.04.02, 15:17 No jasne. Ja piorę tylko i wyłącznie w ręku. Mydłem domowej roboty. Same gacie. Uwielbiam to. To tak jakby być z nim bardzo blisko. Jestem na haju. Do tego jeszcze krochmalę, suszę wyłącznie w słońcu na ukwieconej łące. Na koniec prasuję, po czym równiutko w kostkę układam w szafie przekładając lawendą. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 milla 30.04.02, 15:18 czy hcesz byc moja zona? wlasnie takiej szukam... oprocz gaci dorzuce jeszcze skarpetki...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milla Re: milla IP: 194.200.250.* 30.04.02, 15:23 bukowski27 napisał(a): > czy hcesz byc moja zona? wlasnie takiej szukam... oprocz gaci dorzuce jeszcze > skarpetki...;) Jak sam widzisz, już niestety jestem wprzęgnięta w kierat prania gaci MĘŻCZYZNY. A A posiadanie dwóch lub więcej (mężczyzn) niestety nie jest jescze przyjęte. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: milla 30.04.02, 15:24 Gość portalu: Milla napisał(a): > bukowski27 napisał(a): > > > czy hcesz byc moja zona? wlasnie takiej szukam... oprocz gaci dorzuce jes > zcze > > skarpetki...;) > > Jak sam widzisz, już niestety jestem wprzęgnięta w kierat prania gaci MĘŻCZYZNY > . > A A posiadanie dwóch lub więcej (mężczyzn) niestety nie jest jescze przyjęte. Przepraszam, że się wtrancam, ale to kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no fakt... i musialbys 30.04.02, 15:24 prac na dwie zmiany... a to sie czlowiek zajechac moze... al ejakbys miala jaks kolezanke... to daj znac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milla Re: no fakt... i musialbys IP: 194.200.250.* 30.04.02, 15:29 Cze ręczne pranie gaci to twoje jedyne wymaganie? Jeśli tak, to jesteś jak to się mówi, łatwy w obsłudze. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nie dosc ze latwy 30.04.02, 15:34 w obsludze to jeszcze z instrukcja... ide do domu. czolem. albo: tymczasem. wroce opalony. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: nie dosc ze latwy 30.04.02, 16:40 bukowski27 napisał(a): > w obsludze to jeszcze z instrukcja... ide do domu. czolem. albo: tymczasem. > wroce opalony. A może napalony?????? Miłego łikenda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: Czy pierzecie swoim facetom bieliznę w ręku ? IP: 213.25.31.* 30.04.02, 15:43 Gość portalu: Milla napisał(a): > ... Na koniec prasuję, po czym równiutko w kostkę układam w szafie przekładając > lawendą. Mam nadzieję, ze elegancko i bez kancików :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Czy pierzecie swoim facetom bieliznę w ręku ? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 20:28 > No jasne. Ja piorę tylko i wyłącznie w ręku. Mydłem domowej roboty. Same gacie. > > Uwielbiam to. To tak jakby być z nim bardzo blisko. Jestem na haju. > Do tego jeszcze krochmalę, suszę wyłącznie w słońcu na ukwieconej łące. Na > koniec prasuję, po czym równiutko w kostkę układam w szafie przekładając > lawendą. Buachachachachachacha - Milla jesteś rewelacyjna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Czy pierzecie swoim facetom bieliznę w ręku ? 30.04.02, 15:51 Zapoznaj mnie ze swoją przyjaciółką. Może i mojego faceta upierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Czy pierzecie swoim facetom bieliznę w ręku ? IP: *.ath.spark.net.gr 30.04.02, 16:40 No wicie lundzie, co to sie dzieje? Co z tym praniem gaci rencyma? pralke se kupta, wezta wrzucta wszystko na 60 stopni i po klopocie, pram w rencach ino a jedynie wlasne staniki i koronkowe blunzenczki tyz wlasne, bo nie chcem se ich przekrencic we w pralnicy, poza tym wszystko na 60 stopni i git!! Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: Czy pierzecie swoim facetom bieliznę w ręku ? 30.04.02, 17:09 A nie maja pralki? Odpowiedz Link Zgłoś
ronia1 Re: Czy pierzecie swoim facetom bieliznę w ręku ? 30.04.02, 20:10 ja piorę w nogach, tak mi jest o wiele wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: Czy pierzecie swoim facetom bieliznę w ręku ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 19:26 hihihi ubawiłam się.........pozdrowionka dla wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Czy pierzecie swoim facetom bieliznę w ręku ? IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 05.05.02, 06:08 ronia1 napisał(a): > ja piorę w nogach, tak mi jest o wiele wygodniej. pieeeeeekne :::)))))))) ide prac w nogach hehehehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Czy pierzecie swoim facetom bieliznę w ręku ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 19:14 ja tez bardzo lubie prac gacie Odpowiedz Link Zgłoś