Dodaj do ulubionych

UWAGA! UWAGA! DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW!!!!

11.11.04, 17:56
skwara.no-ip.biz/
Obserwuj wątek
    • uri_ja Re: UWAGA! UWAGA! DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW!!!! 11.11.04, 17:59
      ten watek jest już od dawna na aktualnościach. warto tam wejść i poczytać.
      • bzz_bzz Re: UWAGA! UWAGA! DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW!!!! 11.11.04, 18:00
        Może może - ale nie wszyscy tam zaglądają (np. ja :)), ale dzięki!
    • uri_ja Re: UWAGA! UWAGA! DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW!!!! 11.11.04, 19:49
      on się tam nazywa "prośba o pomoc..." a ponieważ naaktualnościach wątki mnożą
      się jak króliki, wyrzuciłam go na początek.
      Pozdrawiam.
    • kkkarolina Re: UWAGA! UWAGA! DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW!!!! 11.11.04, 20:12
      Wiem, to okrutne, ale chyba szansa, że 2- i 3-latka, które zaginęły w lipcu przeżyły do tej pory jest bardzo mała...
      • bzz_bzz Re: UWAGA! UWAGA! DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW!!!! 11.11.04, 20:18
        To zależy, co się z nimi stało - na moje ktoś je uprowadził. Gdyby same gdzieś
        polazły, na pewno ktoś odprowadziłby je na policję.
        • kkkarolina Re: UWAGA! UWAGA! DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW!!!! 11.11.04, 20:22
          Być może, ale chyba mało jest uprowadzeń dla samego posiadania dzieci. Bo jeżeli dla okupu to już by się odezwali.
          Ale matce i bliskim bardzo współczuję.
          Paskudna historia
    • julia001 Re: UWAGA! UWAGA! DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW!!!! 11.11.04, 21:08
      Jejku współczuję matce tych dzieci. Ta wiadomość pojawiła się już na oficjalnej
      stronie internetowej mojego miasta. Szkoda, że nikt nie wpadł na ten pomysł
      wcześniej. Mam nadzieję, że to pomoże w znalezieniu dzieciaków, chociaż zgadzam
      się z Kkkaroliną... Wydaje mi sie, że szanse na odnalezienie ich żywych są
      raczej nikłe. Mimo wszystko istnieje jakaś nadzieja, że jednak tak nie jest,
      czego z całego serca życzę rodzicom zaginionych dzieci.
    • bzz_bzz Re: UWAGA! UWAGA! DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW!!!! 12.11.04, 10:29
      Wyciągam wątek na wierzch, bo się schował...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka