uri_ja Re: UWAGA! UWAGA! DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW!!!! 11.11.04, 17:59 ten watek jest już od dawna na aktualnościach. warto tam wejść i poczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: UWAGA! UWAGA! DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW!!!! 11.11.04, 18:00 Może może - ale nie wszyscy tam zaglądają (np. ja :)), ale dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: UWAGA! UWAGA! DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW!!!! 11.11.04, 19:49 on się tam nazywa "prośba o pomoc..." a ponieważ naaktualnościach wątki mnożą się jak króliki, wyrzuciłam go na początek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkarolina Re: UWAGA! UWAGA! DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW!!!! 11.11.04, 20:12 Wiem, to okrutne, ale chyba szansa, że 2- i 3-latka, które zaginęły w lipcu przeżyły do tej pory jest bardzo mała... Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: UWAGA! UWAGA! DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW!!!! 11.11.04, 20:18 To zależy, co się z nimi stało - na moje ktoś je uprowadził. Gdyby same gdzieś polazły, na pewno ktoś odprowadziłby je na policję. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkarolina Re: UWAGA! UWAGA! DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW!!!! 11.11.04, 20:22 Być może, ale chyba mało jest uprowadzeń dla samego posiadania dzieci. Bo jeżeli dla okupu to już by się odezwali. Ale matce i bliskim bardzo współczuję. Paskudna historia Odpowiedz Link Zgłoś
julia001 Re: UWAGA! UWAGA! DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW!!!! 11.11.04, 21:08 Jejku współczuję matce tych dzieci. Ta wiadomość pojawiła się już na oficjalnej stronie internetowej mojego miasta. Szkoda, że nikt nie wpadł na ten pomysł wcześniej. Mam nadzieję, że to pomoże w znalezieniu dzieciaków, chociaż zgadzam się z Kkkaroliną... Wydaje mi sie, że szanse na odnalezienie ich żywych są raczej nikłe. Mimo wszystko istnieje jakaś nadzieja, że jednak tak nie jest, czego z całego serca życzę rodzicom zaginionych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: UWAGA! UWAGA! DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW!!!! 12.11.04, 10:29 Wyciągam wątek na wierzch, bo się schował... Odpowiedz Link Zgłoś