Dodaj do ulubionych

Każdemu wywróżę

12.11.04, 00:47
Obserwuj wątek
    • czarownaczarownica ... coś miłego... 12.11.04, 00:47
      • kkkarolina to mogę prosić??? 12.11.04, 00:49

• czarownaczarownica Re: to mogę prosić??? 12.11.04, 00:50
          Ależ oczywiście.
          Podaj wiek, stan serca, ulubionę imię męskie, bez zastanowienia żeńskie, swoje
          imię i datę urodzenia :)
          • kkkarolina Re: to mogę prosić??? 12.11.04, 00:52
            19 (gó..ara, nie :)), pozytywnie stabilny, Daniel, Asia, Karolina, 18.04.85
            • czarownaczarownica Re: to mogę prosić??? 12.11.04, 00:57
              Przyśni dziś Ci się Księżyc w pełni, a pod nim snujące się po morzu statki
              nisace wielorybników płynących w stronę Grenlandii. Rano wsaniesz wypoczęta,
              uśmiechniesz się, otorzysz okno, owieje Cię zimne swieze powietrze i krzykniesz
              co tchu: Jaki piękny dzień!!! I będzie piękny.
              • kkkarolina Re: to mogę prosić??? 12.11.04, 01:00
                o jakie to pozytywne!!
                dziękuję!!
                :)
                ale ten sen to jednak jest troche psychodeliczny :P
                • czarownaczarownica Re: to mogę prosić??? 12.11.04, 01:02
                  Ok, możemy zmienić na słonko, błękitne niebo i statek z białymi żaglami, ale to
                  dopiero po wchodzie słońca.
                  • kkkarolina Re: to mogę prosić??? 12.11.04, 01:05
                    to jest jeszcze bardziej psychodeliczne :)
                    • czarownaczarownica Re: to mogę prosić??? 12.11.04, 01:06
                      Nie wybrzydzaj, tylko bierz, co dają!
                      Do łożka spać i śnić, ale już!
                      • kkkarolina Re: to mogę prosić??? 12.11.04, 01:08
                        Ja śnię na jawie...
                        mmhmmh :))))

dziękuję
                        już nie bede wybrzydzac
                • Gość: kasia Re: to mogę prosić o pilną odp, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:57
                • Gość: aga&kasia Re: to mogę prosić o odp? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:58
                • Gość: kasia&aga Re: to mogę prosić o pilną odpowiedz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:59
                  czy będziemy ustawione życiowo szczęśliwe?
          • Gość: M ;-) Re: to mogę prosić??? IP: *.241.81.adsl.skynet.be 01.12.04, 08:32
            24 lata, spragnione milosci....,Marcin, Kasia, Magdalena,21.10.1980

....czary mary....
            POzdrowienia
            • czarownaczarownica Re: to mogę prosić??? 03.12.04, 00:51
              Nie dręcz się brakiem czegoś w zyciu i urojonymi niebezpieczeństwami.
              Umiłowałaś niezwykłość i wkrótce coś niezwyklego się wydarzy.
              Podziwiasz wszystko co piękne, moze tak więcej krytycyzmu by się przydało?

Twój problem polega na tym, ze dla Ciebie jest jedno wielkie teraz. Odwracasz
              się plecami do smutku i brzydoty. Pamiętaj o przeszłości budując przyszłość.

Wróć tej nocy do przeszłości we śnie.
          • Gość: k:) Re: to mogę prosić??? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 01.12.04, 08:33
            wiek: 24, stan serca: zakochana:))))))), imię męskie: Mariusz, imię kobietki:
            Magda,moje imię: Kasia, 01.08.1981
            • Gość: k:) Re: to mogę prosić??? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 02.12.04, 15:35
              o moim stanie serca najlepiej chyba świadczy fakt, ze nawet swoj wiek błędnie
              zapisałam :))))
            • czarownaczarownica Re: to mogę prosić??? 03.12.04, 00:57
              To nic, pomimo, że słabo liczę, zauważyłam :)

Co neutralizuje cierpki smak? Dowiedz się jak najszybciej.

Obdaruj najbliższych prezentami niewidzialnymi, a zobaczysz jak działają
              prawdziwe czary!!!
              • Gość: k:) Re: to mogę prosić??? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 03.12.04, 15:48
                serdeczne dzieki:) co do niewidzialnych prezentów - cały czas się staram( jeśli
                oczywiście to samo pod tym pojęciem rozumiemy), myślę jednak, że 6 grudnia
                przyjmą one bardziej materialną postać !!!
          • Gość: gosieńka Re: to mogę prosić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 12:21
            Jestem na takim etapie w życiu,że nie wiem co mam dalej robić.Może Twoja wróżba
            mi pomoże ;-)?
            30, zakochana,Michał,Natalia,Małgorzata 12.11.74
            Pozdrawiam.
            • czarownaczarownica Re: to mogę prosić??? 03.12.04, 01:04
              Jesteś dzwoneczkiem. Posiadasz niezwykłą energię. Czyżby jednak Ci Twa zbyt
              hmm... "przerośnięta" godność w czymś przeszkadzała? Może nie pozwala ci
              przyznać się do błędu, albo o coś zapytać?

P.S. zastanów się, czy nie lepiej wybrać dom.
          • Gość: LILA Re: to mogę prosić??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 12:30
            Ja tez moge prosić..........?????
          • Gość: edysia Re: to mogę prosić??? IP: *.chello.pl 02.12.04, 02:11
            25 latek / zakochana ale może już nie a może jeszcze / Mateusz / Emila / moje
            imie Edyta /
            ur.08,04,1979r.
            Uwielbiam wszystko co nie odgadnione.Wróżko prawdę mi powiedz!!!!!
            • czarownaczarownica Re: to mogę prosić??? 03.12.04, 01:15
              Dobrobyt to szczęście, szczęście to dobrobyt
              A dusza czeka...

Hamulec i cała wstecz! Ruszaj na poszukiwanie zaginionej siebie. Pomysłów na
              drogę Ci nie zabraknie, bo umysł Twój jest twórczy.
          • Gość: Gala Re: to mogę prosić??? - mnie też, mnie też!! IP: *.pixs.philips.com 03.12.04, 13:31
            24 lata, wolna, rozczarowana, Janusz, Anna, moje - Gosia, 17.02.1980
          • carlabruni Re: to mogę prosić??? 03.12.04, 16:16
            wiek 25 lat, serce złamane, imię męskie Piotr, żeńskie Kasiam moje imie
            Karolina-16.01.1979
          • Gość: Andzia Re: to mogę prosić??? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 05.12.04, 21:37
            23 lat, 21 pażdziernik 1981, samotnosć, Michał, Sylwia,Ania
      • Gość: Irena Re: ... coś miłego... IP: *.czerwonak.iwg.pl / 83.238.134.* 30.11.04, 00:47
        Mogłabyś mi też coś wywróżyć...
        stan serca: zakochana,imię meskie Mateusz,imię żeńskie Zuzanna,moje imie Irena
        data urodzenia 27 luty 1984
        Dzięki
    • czarownaczarownica Re: Każdemu wywróżę 12.11.04, 00:49
      Kto do K*** nędzy wymyslił, że enter ma być na rogu koło myszki???

Jak się dowiem, rzucę klatwę!
      • Gość: ... Re: Każdemu wywróżę IP: 62.148.89.* 12.11.04, 07:56
        to co z tą klątwą? hihihihi
        • czarownaczarownica Re: Każdemu wywróżę 30.11.04, 01:54
          Poskromilam swoje demony, klatwy nie bedzie, enter ułaskawiony.
    • Gość: virtuallady Re: Każdemu wywróżę IP: *.vline.pl 12.11.04, 08:45
      Ja też chcę! Ja też chcę!
      • czarownaczarownica Re: Każdemu wywróżę 12.11.04, 10:17
        No to podaj stan serca, ulubionę imię męskie, bez zastanowienia żeńskie, swoje
        imię i datę urodzenia :)
        • Gość: virtuallady Re: Każdemu wywróżę IP: *.vline.pl 12.11.04, 11:21
          stan serca: zakochana, ulubione imię męskię: Przemek, imię zęnskie bez
          zastanowienia.. hmm. jednak się zastanawiałam: Iwona, Moje :Justyna, urodziny
          17.04.82
          • czarownaczarownica Re: Każdemu wywróżę 12.11.04, 11:44
            Dziś może Ci się zdarzyć dosłownie wszystko, ale w wiekszości będzie to tylko
            od Ciebie zależało. Jeśli zrobisz dziś swym bliskim miłe nispodzianki,
            zapamietają to na długo i będą się starali Ci życie umilać codziennie aż do
            dnia Odona.
    • Gość: milka Re: Każdemu wywróżę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 10:00
      i ja!!! i ja!!!!
      • czarownaczarownica Podaj dane j.w n/t 12.11.04, 10:18
        • Gość: Gala Re: Podaj dane j.w n/t IP: *.chr13.1000lecie.pl 13.11.04, 00:57
          ja też! :-)) podaję potrzebne dane: stan serca - sama, już trochę samotna,
          ulubione imię meskie - Marcin, żeńskie - Ola, moje imię to Gosia (Małgosia,
          Małgorzata - ma jakies znaczenie??), data ur. 17.02.1980.

• czarownaczarownica Re: Podaj dane j.w n/t 13.11.04, 01:13
            Uchuchu, a co ta zmarszczka na czole robi za dnia???

Wysuń nos spod kołdry, dzień dobry
            To ja - głos nadziei Twej

Dzień dobry
            Dzień dobry
            Dzień dobry

okraszone uśmiechem
            opałci się :)
            • Gość: Irena Re: Podaj dane j.w n/t IP: *.czerwonak.iwg.pl / 83.238.134.* 30.11.04, 00:50
              Witaj
              stan serca:zakochana
              imię męskie Mateusz, imię żeńskie Zuzanna
              moje imie Irena data ur.27.02.1984
              Dzięki
              • Gość: Ewela Re: Podaj dane j.w n/t IP: *.localdomain / *.acn.waw.pl 30.11.04, 01:19
                zakochana
                Igor
                Marta
                Ewelina
                11.09.1980

:)))
                • czarownaczarownica Re: Podaj dane j.w n/t 30.11.04, 01:52
                  Hmm, nie bądź zbyt szorstka, jeśli zastopujesz z krytyką, zjednasz sobie więcej
                  ludzi. Normalnie ich zamagnesujesz. Czy dobrze widzę? Lubisz hodowac kwiatki,
                  albo jakieś zwierzątka? Do tego bywasz czasem swatką? Perypetie miłosne to
                  twoja specjalność. Ale, umiesz dotrzymać tajemnicy. Można Ci zaufać. Jetseś
                  niezalezna... a raczej starasz się taką być. Kup sobie dziś cukierka, albo inny
                  drobiazg, który sprawi ci przyjemność. Jego słodkość i przyjemne doznania
                  zneutralizują Tawą cierpkość. Włóż coś miękkiego na siebie, miłego,
                  delikatnego. Zadbaj dziś o swą delikatność.
                • Gość: Irena Re: Podaj dane j.w n/t IP: *.czerwonak.iwg.pl / 83.238.134.* 30.11.04, 08:47
                  Mogłabyś napisać,która wróżba jest dla mnie,bo ktoś jeszcze pode mna prosił cię
                  o wróżbę i nie jestem pewna,która jest moja....
                  • Gość: Irena Re: Podaj dane j.w n/t IP: *.czerwonak.iwg.pl / 83.238.134.* 30.11.04, 08:57
                    Mogłabyś napisać,która wróżba jest dla mnie,bo ktoś jeszcze pode mna prosił cię
                    o wróżbę i nie jestem pewna,która jest moja....

• czarownaczarownica Re: Podaj dane j.w n/t 30.11.04, 21:13
                      Post wysłany przeze mnie 30.11.2004 01:37 był dla Ciebie.
              • czarownaczarownica Re: Podaj dane j.w n/t 30.11.04, 01:37
                Z zakochanymi sa największe trudności...
                ale spróbujemy, co mi szkodzi? Jednoznacznie stwierdzam, że jest dobrze i
                będzie jeszcze lepiej. Może dlatego, że jesteś wierną przyjaciółką? Wnosisz
                dużo dobra, jesteś szlachetna, ale nie bądź zbyt ufna. Naiwność to jednak wada.
                Kurcze, wszystkie znaki mi mówią, że jesteś aniołem :)) Choć dośc łatwo Cię
                zranić, nie chowasz długo urazy.

Daj buziaka swemu ukochanemu, a odwdzięczy się tym samym.
                • Gość: troche-smutna Re: Podaj dane j.w n/t IP: 133.30.192.* 30.11.04, 03:12
                  wiek 21
                  imie Gotfryd
                  kobiece Roksana
                  moje Weronika
                  aha, stan serca: jedna wielka niewiadoma
                  • czarownaczarownica Musisz podać dokładną datę urodzin. n/t 30.11.04, 21:15
                  • Gość: troche-smutna juz podaje, ale wywroz mi cos milego IP: 133.30.192.* 01.12.04, 02:59
                    28 lipca 1983
                    • czarownaczarownica Re: juz podaje, ale wywroz mi cos milego 01.12.04, 22:40
                      Niech ktoś zatrzyma wreszcie świat. Ja wysiadam! Jutro rozpisz sobie plan dnia,
                      wprowadź harmonogram, włącz Mozarta, jak nie lubisz, to Norah Jones, albo coś,
                      co Cię uspokoi. Potrzebujesz harmonii. Harmonii i spokoju. Schowaj zazdrość do
                      kieszeni. Twa juz i tak towarzyska natura na tym zyska.

Powodzenia, mądra filozofko!
    • Gość: megan Re: Każdemu wywróżę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 09:17
      wiek 37
      stan serca: sama nie wiem (ale chyba początki zakochania:)
      Mateusz
      Ewa
      Małgosia 1.11.1967r.
      • czarownaczarownica Re: Każdemu wywróżę 30.11.04, 21:29
        Bardzo kobiecą masz naturę, jesteś ostrożna, ale nie przesadzaj z tą
        nieufnoscią w najblizszym czasie. Wykorzystaj fakt, że pieknie już potrafisz
        odróżnić dobro od zła. Twa dojrzałośc moralna sprawia, ze śpiące w Tobie
        zwierzęce namiętności przebudzają się i mogą śmiało ujrzeć światło dzienne. A
        może już ujrzały? Co dalej?

Twa chytrość niech się w mądrośc zmieni, a okrucieństwo w silną wolę.
        Cierpliwie czakaj na swe przeznaczenie, Ty to potrafisz.
        • kolorka2 Re: Każdemu wywróżę 30.11.04, 21:34
          kochana zakochana, Mikołaj, Kasia, Matylda, 17.11.1975 - czarownaczarownico
          dostanę jakąś wróżbę?
          • czarownaczarownica Re: Każdemu wywróżę 01.12.04, 00:58
            Ach, energiczna i niepraktyczna istoto! Dobrze, że jesteś zakochana! :) Jesteś
            stworzona do bycia mamuśką:) Cos się kroi? jakieś powiekszenie społeczeństwa?
            Pomimo, że świetnie czujesz się w domowych pieleszach, jestes niekonfliktowa,
            ale lubisz zwracać na siebie czasem uwagę, oj lubisz. Poza tym, wyluzuj i nie
            obrazaj się tak, bo czekają Cię pewne trudności, które jednak przezwycięzysz, a
            Twój charakter zostanie wzmocniony.

Zadanie dla Ciebie: zamiast się obrażać na innych i zatruwac sobie tym watrobę,
            policz do 10 i pomyśl o różowej żyrafie jadącej na rowerze, jesli nie pomoże,
            to o niebieskim słoniu, a następnie zrób głupią minę do lustra, jesteś dobrą
            aktorką, więc nie powinnaś mieć z tym większych trudności.
            • kolorka2 Dziekuję! :) n/txt 01.12.04, 12:52
    • Gość: Dzidzia Re: Każdemu wywróżę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:38
      zakochana, Andrzej, Ewelina, Marta 26.05.1986r. Dziękuję :)
      • Gość: willow_charity Re: Każdemu wywróżę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:49
        czarownico, powróż mi!
      • czarownaczarownica Re: Każdemu wywróżę 01.12.04, 01:06
        Aleś ty bojowo nastawiona! :) Nie myślalaś nigdy o pójściu do wojska? Podobno
        już i kobiety przyjmują. Czeka Cię powodzenie w interesach/szkole/pracy dzięki
        systematyczności, zdrowemu rozsądkowi i dążeniu do celu.

Acha, bedziesz wierna swej miłosci.

P.S. Jesli zaryzykujesz w jakiejś grze, masz szansę wygrać. Ale uwaga! Nie licz
        na szczęscie, tylko na własne zdolności. Totolotek więc odpada :)
    • Gość: ciekawa Re: Każdemu wywróżę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:56
      21, szczęśliwa, Mikołaj, Emma, Martyna, 14.11.1983

proszę o wróżbę =)
      • czarownaczarownica Re: Każdemu wywróżę 01.12.04, 01:12
        Najdzie Cię natchnienie na tworzenie. Intuicja Cię nie zawiedzie. Najpewniej
        podejmiesz trafną decyzję. Tak, wiem, że nie lubisz, by Ci rozkazywano, ale
        może ktos jednak przewidzi niebezpieczeństwo, bo o ile jesteś kreatywna, tak
        mozesz się łatwo wpedzić w kłopoty.

Acha, i nie wybrzydzaj jutro przy jedzeniu.
        • Gość: ciekawa Re: Każdemu wywróżę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 19:04
          dzięki =)
    • Gość: brrrrr Re: Każdemu wywróżę IP: *.wirt.pl / *.sopot.wirt.pl 30.11.04, 22:25
      Witaj!! Stan serca:???????????????????????????Imie meskie:Mariusz, imie
      zenskie:Magda, moje:Agnieszka24.09.1980
      Dziekuje i pozdrawiam
      • Gość: Kobietka21 Re: Każdemu wywróżę IP: *.devs.futuro.pl 01.12.04, 00:29
        Pozdrawiam !!!!!!!!!!!!
      • czarownaczarownica Re: Każdemu wywróżę 01.12.04, 01:22
        Świetna z Ciebie psycholog i obserwatorka.

zadanie na najblizsze dni. Uśmiechaj się i choćby Cię korciło by strzelić
        zmarszczaka na czole, wojowniczko, daj sobie siana. Nie szukaj zaczepki.
        powinnas zacząć ćwiczyć jogę, albo inne medytacje, bo potrzebujesz zdaje się
        wyciszenia. Jak będziesz dalej tak paplać bez zastanowienia, zyskasz niechęc
        otoczenia. Poszukaj czegoś optymistycznego i wyciszającego.

Znasz się na ludziach, odgaduj ich uczucia, gdy jedziesz w autobusie,
        rozmawiasz, z nimi, przebywasz. I uwaga! Staraj się liczyć z tymi uczuciami. To
        bardzo ważne.
        • Gość: beznadziejna Re: Każdemu wywróżę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 09:02
          to moze jeszcze ja??
          na imie mi wiola
          meskie imie tomek
          zenskie monia
          stan serca?? jedna wielka niewiadoma
    • Gość: . czy bede miliarderem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 08:51
      i czy bede znany na cały swiat.

no i jak?
    • Gość: taki jeden Re: Każdemu wywróżę IP: *.greiner.at 01.12.04, 11:45
      24, podkochany, michal, ewa, jarek, 07.05.80

facet tez dostanie wrozbe? :)))
      • czarownaczarownica Re: Każdemu wywróżę 03.12.04, 01:25
        Ćwiczenie dla Ciebie:
        - pomyśl o kwestii kontrowersyjnej, w której masz wyrobione swoje zdanie i sie
        go tawrdo trzymasz. Nastepnie przypomnij sobie wszystkie argumenty Twoich
        przeciwników w tej sprawie i spróbuj się wczuć w ich rolę. Staraj się być
        przekonywujący, jakbyś chcial sam siebie przekonać do czegoś, z czym absolutnie
        nie zgadzasz. Czy taka rozmowa z samym sobą jest dla Ciebie możliwa? Wyniki
        mogą być dla Ciebie zaskakujące.
    • Gość: tralalala Ja tez!juz stoje na górze...i slicznie dziekuje:)) IP: *.slowiki.org / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 12:02
      Stan serca- zakochane i teskniace, moje imie - magda - 27.09.1981, Kuba, Kaśka
    • narcyza1 Re: Każdemu wywróżę 01.12.04, 12:40
      27, zmęczenie, Jeremi, Kasia, Agnieszka, 23.04.77
      • Gość: gosieńka Dane jw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:24
        Za wysoko wpisałam,wiec powtarzam:
        Jestem na takim etapie w życiu,że nie wiem co mam dalej robić.Może Twoja wróżba
        mi pomoże ;-)?
        30, zakochana,Michał,Natalia,Małgorzata 12.11.74
        Pozdrawiam.
        • Gość: betty Re: Dane jw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:46
          Agnieszka, Marek, Monika , 1977r. moje serce właśnie krwawi:-(
    • Gość: ttralalalla Re: Każdemu wywróżę IP: *.slowiki.org / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:39
      p/w
    • Gość: ania Re: Każdemu wywróżę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:49
      no tp zgodnie z obietnica/tytułem postu moze i mi powrozysz??
      serducho-niepewne..tzn nie wie czego chce-jest rozdarte
      wiek - 20
      data urodzenia- 11.01.1884
      imie meskie-michał
      imie damskie-asia
      moje-ania

i cio??moge liczyc na jakas wrozbe?? :D
      pozdrawiam
    • Gość: brrrrr Re: Każdemu wywróżę IP: *.wirt.pl / *.sopot.wirt.pl 01.12.04, 22:22
      I nie doczekalam sie:(((( Szkoda!
      • czarownaczarownica doczekałaś się 02.12.04, 02:33
        sprawdź uwaznie.

Dziś niestety już nie wrózę, zainteresowanych proszę o cierpliwe czekanie do
        jutrzejszej nocy. Najlepiej się wróży nocą:))
    • Gość: edysia Re: Każdemu wywróżę IP: *.chello.pl 02.12.04, 02:17
      Latek mam 25 /Zakochana chyba jeszce jestem / Mateusz /Emila / moje imie Edyta
      Ur.08,04,1979 r.WROŻKO POWIEDZ MI PRAWDĘ!!!!!!!!!!!!!111
    • julia-lilo Re: Każdemu wywróżę 02.12.04, 07:20
      a mi powrozysz? 24,milosne, Patryk,Adrianna, Marta 07.03.1980
      • Gość: EDYSIA Re: Każdemu wywróżę IP: *.chello.pl 02.12.04, 10:20
        CZEKAM ZACZAROWANA CZAROWNICO!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: laska bez rączki co za ciemnogrod n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 12:28
    • Gość: xxx Re: Każdemu wywróżę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 12:51
      to moze i mi wywróżysz coś fajnego...:)))?! 23; samotna; Pawł; Dominika; Iwona;
      02.07.81 - zobaczymy co tam gwiazdy mi zapisały...
      • ariels Re: Każdemu wywróżę 03.12.04, 08:49
        Poproszę o wróżbę :)
        32 lata, strach, Andrzej, Joanna, Agnieszka, 9.11.1972
    • Gość: lilianna Re: Każdemu wywróżę IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 11:44
      Bardzo prosze o wróżbę:
      30 lat / stabilizacja ale ciagle mało poczucia szczęścia / Maciek / Viktoria /
      Lila / 14.07.1974

Dziękuję
    • Gość: lili Re: Każdemu wywróżę IP: *.bg.pwr.wroc.pl 03.12.04, 17:54
      24, zakochana, Marcin, Ewa, Agata, 27.12.1980
    • Gość: agata.z3 czarownico gdzie jesteś? IP: 195.136.77.* 03.12.04, 20:38
      czekamy na wróżby...
    • Gość: Ewa Każdemu wywróżę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:15
      To ja równiez poproszę:
      stan serca: spokojne, zakochane, ale nie najszczęśliwsze
      ulubione imiona: Wojtek, Ewa
      Moje imie: Ewa
      data ur. 06.02.1971
    • Gość: brrrr Re: Każdemu wywróżę IP: *.wirt.pl / *.sopot.wirt.pl 03.12.04, 22:46
      Dobrze!Czytam uwaznie i czekam;)Mam nadzieje ze bedzie cos szczerego!
      dziekuje,ucze sie cirpliwosci!
      zycze udanej weny tworczej nocą!
      pozdrawiam
      • Gość: Ona Hej, brrrr! IP: *.pl / 193.24.200.* 03.12.04, 23:40
        Ten post był chyba do Ciebie:

Świetna z Ciebie psycholog i obserwatorka.

zadanie na najblizsze dni. Uśmiechaj się i choćby Cię korciło by strzelić
        zmarszczaka na czole, wojowniczko, daj sobie siana. Nie szukaj zaczepki.
        powinnas zacząć ćwiczyć jogę, albo inne medytacje, bo potrzebujesz zdaje się
        wyciszenia. Jak będziesz dalej tak paplać bez zastanowienia, zyskasz niechęc
        otoczenia. Poszukaj czegoś optymistycznego i wyciszającego.

Znasz się na ludziach, odgaduj ich uczucia, gdy jedziesz w autobusie,
        rozmawiasz, z nimi, przebywasz. I uwaga! Staraj się liczyć z tymi uczuciami. To
        bardzo ważne.
        • Gość: brrrr Re: Hej, brrrr! IP: *.wirt.pl / *.sopot.wirt.pl 03.12.04, 23:52
          OOO!
          Ulala! Jak milo!Hm, Ona-Czarownaczarownica?
          Tresc bardzo interesujaca,az intrygujaca!Jestem pod wrazeniem choc w takie
          rzeczy nie wierzylam! Obserawtorium moze i dobre ale wobec wlasnej osoby ciezko
          byc obiektywnąi stanac trzezwo obok i sobie pomoc!
          Nie powiem,strzal w 10 z kilkoma spostrzezeniami!!Ale jakim sposobem??
          Zaskakujace!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka