IP: *.chello.pl 21.11.04, 02:15
Mialyscie kiedys schize ze ktos mogl was zarazic hivem????? Czy tez wam sie
zdaza miec stosunek przerywany z kolesiem po powiedzmy 2 tygodniowej
znajomosci lub przypadkowy jednorazowy???? Czy tylko ja jestem taka
nieodpowiedzialna. Ale czasem chyba trudno powiedziec NIE! a mnie ma w
poblizu prezerwatywy...Czy poprzez stosunek przerywany tez mozna sie czyms
zarazic????
Obserwuj wątek
    • Gość: SIUR NAUCZYCIEL [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 02:18
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • cycolinka Re: HIV 21.11.04, 11:17
      siur ma racje. nie dosc ze moze juz dawno masz hiv to jeszcze zarazasz innych.
      przez stosunek przerywany tez mozna sie zarazic i jak mu robisz laske bez
      polykania tez wiec szoruj na badania i skoncz z tym pieprzeniem z byle kim!
      • Gość: dawca krwi Re: HIV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 11:29
        Kiedyś miałem.Młody byłem i rozczarowanie mnie naszło nad łatwością tzw.kobiet.
        To się poszedłem badać.A że kasy nie miałem na to to postanowiłem zostać
        honorowym krwiodawcą.To i przebadali mi krew pod tym kątem.Wszystko cool.
        Ale nigdy ku.. już nie oddam krwi.Koszmar.A do szmat nadal mam obrzydzenie.
        • Gość: yoo Re: HIV IP: *.crowley.pl 21.11.04, 11:44
          Głupku, badania na obecność wirusa HIV są w tym kraju bezpłatne. Jesteś pierwszorzędnym kretynem. Gratulacje.

• Gość: dawca krwi Re: HIV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 11:46
            Gość portalu: yoo napisał(a):

> Głupku, badania na obecność wirusa HIV są w tym kraju bezpłatne.Jesteś pierwsz
            > orzędnym kretynem. Gratulacje.

Debilu to był '95 rok.
            • Gość: yoo Re: HIV IP: *.crowley.pl 21.11.04, 11:50
              Fajo głupia, w tym kraju ZAWSZE badania na obecność wirusa HIV były bezpłatne. I wiąże się to od zawsze z polityką zdrowotną państwa zmierzającą do przeciwdziałania rozprzestrzeniania się choroby AIDS. Dalej jesteś więc kretynem. Idź oddaj krew, może znowu coś dostaniesz żebraku bezpłatnie, hehehe. A ponieważ jesteś głupi, czego wyraz dałeś już tutaj, to może tomografię tego jednego zwoju w tym twoim pustym łbie będą ci chcieli zrobić za free.
              • Gość: ! Re: HIV IP: *.chello.pl 21.11.04, 17:39
                ?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka