mario2 22.11.04, 10:29 rastaman zarzuci czopl na ramie wroci to reszte zarzuci :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megww Re: rastaman nie klamie 22.11.04, 11:01 no właśnie, kto to jest rastaman? ja też nie wiem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: rastaman nie klamie 22.11.04, 11:10 RASTAMAN Rastaman dziewczynie nie skłamie, Chociaż nie wszystko jej powie, Rastaman zarzuci broń na ramię, Wróci to resztę dopowie. Rastaman, o, o, o, o nie kłamie Kupię sobie karabin i będę wszystkich kochał, Kupię sobie karabin i będę walczył o pokój. Rastaman, o, o, o, o nie kłamie Idą ludzie Babilonu, zginą ludzie Babilonu. Idą ludzie Babilonu, zginą ludzie Babilonu. Rastaman, o, o, o, o nie kłamie Gras porasta gruzy i miasta, Jak zwołuje wszystkich rasta, Staś się chlasta nożem do ciasta, Pederasta też jest rasta. Rastaman, o, o, o, o nie kłamie Rastaman dziewczynie nie skłamie, Chociaż nie wszystko jej powie, Rastaman zarzuci czołg na ramię, Wróci to resztę zarzuci. :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
megww Re: rastaman nie klamie 22.11.04, 11:16 acha, dzięki,:)))) za wyjaśnienie:)), to jakaś piosenka? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: rastaman nie klamie 22.11.04, 11:33 autor Leszek Wydra - EKT Gdynia, a rastaman - szykaj informacji w googlach pod hasłem rastafarianizm, muzyka reggae, Bob Marley itd... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: rastaman nie klamie 22.11.04, 13:11 Kurde, ze ktos jeszcze Wydrow pamieta.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: pamięta, pamięta 22.11.04, 13:18 mam nawet w domu płytę Szymka Wydry :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: pamięta, pamięta 22.11.04, 13:34 dawno temu, jak jeszcze w pieluszki sikalas, jezdzilismy razem w gory :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: pamięta, pamięta 22.11.04, 13:36 sikając w pieluszki nie jeździłam z tobą w góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: pamięta, pamięta 22.11.04, 13:40 z którego jesteś roku, mario? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: pamięta, pamięta 22.11.04, 13:45 osz ty :) na priv napiszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: pamięta, pamięta 22.11.04, 13:55 przeciez niedawno pisalem ile mam lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: pamięta, pamięta 22.11.04, 13:56 ale na priva pisałeś czy na forumie?Czekaj, napiszę ci prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: za późno :/// 22.11.04, 14:02 już ci wysłałam długi list na priva :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: pamięta, pamięta 22.11.04, 13:37 mario2 napisał: > dawno temu, jak jeszcze w pieluszki sikalas, jezdzilismy razem w gory :) jak lena sikała w pieluszki to jeździłeś z nią w góry??????????? Odpowiedz Link Zgłoś