Dodaj do ulubionych

Współczuje grubokościstym paniom.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 22:51
Chodzi o panie o grubokościstej budowie.Wiadomo że najfajniejsze są
te drobne szczuplutkie,kobiece a te o grubej budowie kości choć nie
muszą być same otyłe to mi sie kojarzą że na wsi w polu powinny
wymiatać i plewić.Sorry nie wasza wina,tak was natura obdarzyła no
ale taka jest prawda.
Obserwuj wątek
    • martyna14 Re: Współczuje grubokościstym paniom. 22.11.04, 23:00
      Gość portalu: verte napisał(a):

> Chodzi o panie o grubokościstej budowie.Wiadomo że najfajniejsze są
      > te drobne szczuplutkie,kobiece a te o grubej budowie kości choć nie
      > muszą być same otyłe to mi sie kojarzą że na wsi w polu powinny
      > wymiatać i plewić.Sorry nie wasza wina,tak was natura obdarzyła no
      > ale taka jest prawda.

hihihi nie wspolczuj wyobraz sobie , ze kazda potwora znajdzie swego amatora

Jedengo tylko nie rozumiem dlaczego sadzisz, ze ktokowliek przejmuje sie tym z
      czym Ci sie kojarza grubokosciste kobiety.
    • Gość: Spoza Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.04, 23:15
      Jestem za tęga, owszem, ale wierzę, że uprawiając sport dam radę schudnąć.
      Natomiast bardzo mi się podoba, że jestem z natury mocno zbudowana i nie
      przekonasz mnie, że ładne są tylko wątłe i słabiutkie dziewczątka.
      • Gość: verte Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 23:23
        Gość portalu: Spoza napisał(a):

> Jestem za tęga, owszem, ale wierzę, że uprawiając sport dam radę schudnąć.

Bardzo mi się podoba Twoja postawa choć zamiast ćwiczeń proponowałbym raczej
        mniej jeść np.polowe tego co do tej pory.To takie proste.

> Natomiast bardzo mi się podoba, że jestem z natury mocno zbudowana i nie
        > przekonasz mnie, że ładne są tylko wątłe i słabiutkie dziewczątka.

Jasne,babochłopy też mają amatorów ale też głównie u gości o budowie pyknicznej.
        Takich gości też nie lubie.Ja jestem asteniczny.
        • Gość: Spoza Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.04, 23:44
          > Bardzo mi się podoba Twoja postawa choć zamiast ćwiczeń proponowałbym raczej
          > mniej jeść np.polowe tego co do tej pory.To takie proste.

A ja nie zamierzam, uważam, że mam prawo czerpać przyjemność z jedzenia. Sport
          jest tysiąc razy przyjemniejszy, niż zabranianie sobie wzięcia do ust pół
          batonika.

> Jasne,babochłopy też mają amatorów
          No cóż, jeżeli zakładamy, że siła jest stuprocentowo niekobieca... :-/
        • martyna14 Re: Współczuje grubokościstym paniom. 23.11.04, 03:26
          Bardzo mi się podoba Twoja postawa choć zamiast ćwiczeń proponowałbym raczej
          > mniej jeść np.polowe tego co do tej pory.To takie proste.

Gdyby to bylo takie proste tylko jesc o polowe to wszystkie osoby po
          operacyjnym zmniejszeniu brzucha by byly szcczuple a to nieprawda. Czesto
          metabolizm szybko przystosowuje sie do zmniejszonej ilosci pokarmu i przestaje
          sie chudnac a dieta to 80% sukcesu w odchudzaniu.
          • Gość: verte Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 14:45
            martyna14 napisała:

> Gdyby to bylo takie proste tylko jesc o polowe to wszystkie osoby po
            > operacyjnym zmniejszeniu brzucha by byly szcczuple a to nieprawda

Nie,to jest nielogiczne co napisałaś.A jak nie połowę to 1/4 w takim razie.
            Poza tym ja preferuję au naturelle.Żadne tam odsysanie,pokłute igłami,
            pociachane skalpelem.Nawet u grubasa potrafię znaleźć fajne rzeczy bo taki
            wrażliwy jestem.Lepszy taki już naturalny spaślak niż taki po zabiegach.

• natka33 Re: Współczuje grubokościstym paniom. 22.11.04, 23:55
      Do grubokościstych dziewczyn- facet plecie bzduy, ja jestem właśnie
      drobnokoścista i Wam zazdroszczę, musiałabym 10 godz. ćwiczyć przez 20 lat,
      zeby nabrać choc trochę bardziej sportowego wyglądu. Mężowi co prawda się
      podobam, ale wiem ,że podobają mu się też te mocniej zbudowane... Uważam też,
      że na Was lepiej leżą ciuchy...Pozdrawiam Natka
      • Gość: verte Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 23:58
        natka33 napisała:

> Do grubokościstych dziewczyn- facet plecie bzduy, ja jestem właśnie
        > drobnokoścista i Wam zazdroszczę, musiałabym 10 godz. ćwiczyć przez 20 lat,
        > zeby nabrać choc trochę bardziej sportowego wyglądu. Mężowi co prawda się
        > podobam, ale wiem ,że podobają mu się też te mocniej zbudowane... Uważam też,
        > że na Was lepiej leżą ciuchy...Pozdrawiam Natka

Ludziom nie dogodzisz,zawsze coś im źle.
    • kkkarolina Re: Współczuje grubokościstym paniom. 23.11.04, 00:24
      Gość portalu: verte napisał(a):

> Chodzi o panie o grubokościstej budowie.Wiadomo że najfajniejsze są
      > te drobne szczuplutkie,kobiece a te o grubej budowie kości choć nie
      > muszą być same otyłe to mi sie kojarzą że na wsi w polu powinny
      > wymiatać i plewić.Sorry nie wasza wina,tak was natura obdarzyła no
      > ale taka jest prawda.

Verte, ty masz jakiś kompleks z tą wsią
      • Gość: verte Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:26
        kkkarolina napisała:

>
        > Verte, ty masz jakiś kompleks z tą wsią

Ale jaki mogę mieć jak jestem miastowy od urodzenia.

• kkkarolina Re: Współczuje grubokościstym paniom. 23.11.04, 00:27
          nie wiem, może ci jej podswiadomie brakuje?
          • Gość: verte Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 14:46
            kkkarolina napisała:

> nie wiem, może ci jej podswiadomie brakuje?

Zostaje poddać się psychoanalizie w taki razie.Ja tego nie czuje(świadomie).
    • Gość: men GRUBOKOSCISTE SA ROZWLECZONE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:31
      panuje tez teoroa ze gruboskosciste maja wieksze, rozwleczone pochwy a to duza
      wada
      • Gość: verte Re: GRUBOKOSCISTE SA ROZWLECZONE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:37
        Gość portalu: men napisał(a):

> panuje tez teoroa ze gruboskosciste maja wieksze,rozwleczone pochwy a to duza
        > wada

I podobno są płytsze.
      • Gość: zdziwiona Re: GRUBOKOSCISTE SA ROZWLECZONE IP: *.echostar.pl 23.11.04, 00:55
        Frustraci, pewnie żadna Was nie chce.... Bo kobiety lubią TYLKO facetów z burzą
        loków i szerokimi ramionami. Tacy jak Wy nie mają szans...
        • alpepe Re: GRUBOKOSCISTE SA ROZWLECZONE 23.11.04, 09:48
          Ja mam takiego chłopa z burzą loków i szerokimi barami, a sam jestem
          grubokoścista, ale b. szczupła i fajnie to wygląda, mam budowę ciała
          gimnastyczki od gimnastyki artystycznej :)
          • Gość: verte Re: GRUBOKOSCISTE SA ROZWLECZONE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 14:49
            alpepe napisał:

> Ja mam takiego chłopa z burzą loków i szerokimi barami, a sam jestem
            > grubokoścista, ale b. szczupła i fajnie to wygląda, mam budowę ciała
            > gimnastyczki od gimnastyki artystycznej :)

Nie,to niezrozumienie jakieś.Te od gimnastyki to właśnie takie kurczaczki
            drobnokościste.
            • alpepe Re: GRUBOKOSCISTE SA ROZWLECZONE 23.11.04, 19:43
              trochę trenowałam tej gimnastyki nawet, zanim urosłam zbyt wiele:). chyba nie
              oglądałeś nigdy występów gimnasyczek, są szczupłe, nawet bardzo, ale grubej
              kości.
            • Gość: maari kurczaczki...skąd to - WIEJSKIE-skojarzenie :)? IP: *.icpnet.pl 25.11.04, 19:10
    • Gość: men Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 01:17
      pewnie zdziwiona jest sama rozjechana grubokoscista feministk aktora musi sobie
      kupowac 30 cm wibrator bo przecteny 12 cm penis jest ju zza maly ;)))
      • Gość: wredna Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.echostar.pl 23.11.04, 01:29
        No, Men, jak masz 12 cm, to rzeczywiscie kiepsko.
        • Gość: chicarica Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 11.02.05, 23:11
          Hehe, z czym do ludzi? ;)
          12 cm - stary, kabanosiki to w mięsnym, a nie w majtkach ;)
    • kobbieta Re: Współczuje grubokościstym paniom. 23.11.04, 06:38
      daj przyklad Twojego idealu kobiecego. Kogos ze znanych kobiet.
      • Gość: verte Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 14:50
        kobbieta napisała:

> daj przyklad Twojego idealu kobiecego. Kogos ze znanych kobiet.

Nie dam bo zaraz forumowe raszple by wjechały na mój ideał.Ale mnie się podoba
        tak co ósma laska na ulicy +6/-10 lat.
    • kadka Re: Współczuje grubokościstym paniom. 23.11.04, 06:46
      ja Ci wspolczuje verte, ze jestes taki chudziutki niemeski kogucik
      i szukasz malej mizernej kobiety, by sie dowartosciowac, bo przy niej bedziesz
      wiekszy :-) Powodzenia, moze Ci sie udac tylko ze...

Kazda kobieta chce duzego mezczyzne
    • Gość: Ren Ja tobie Współczuje IP: 212.160.172.* 23.11.04, 09:29
      natura nie dała ci prawdziwie męskiej postury, to marudzisz.
      Wszystkie "grubokościste" dziewczyny, które znam, mają świetnych facetów, a te
      drobniutkie - różnie, często niestety, jakiś niewyrośniętych leszczy z
      nieprzyjemnym charakterkiem (takie szczekające ratlerki...)
      • alpepe Re: Ja tobie Współczuje 23.11.04, 09:50
        no wlaśnie, te małe to często szczekające i gryzące w łydkę ratlerki :)
        • Gość: verte Re: Ja tobie Współczuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 14:56
          alpepe napisał:

> no wlaśnie, te małe to często szczekające i gryzące w łydkę ratlerki :)

Ja tam nie wiem ale że znam się trochę na kynologii to powiem że ratlerki
          i to o psach mówie wyłącznie choć małe mają zawsze wielką pytę taką jak
          pół swojej głowy lub inne nawet 4-krotnie większe psy.Tak jest u ratlerków
          wystarczy spojrzeć na takiego.Ale nie wiem czy to o czymś mówi....
    • pimpek_sadelko przepraszam:))) 23.11.04, 09:50
      jestes lekarzem? znasz sie az tak dobrze na anatomii, z wiesz kto jakiej budowy
      kosci jest?
      masz rtg w oczach tak jak renia beger ku..ki?
      • Gość: verte Re: przepraszam:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 14:57
        pimpek_sadelko napisała:

> jestes lekarzem?znasz sie az tak dobrze na anatomii, z wiesz kto jakiej budowy
        > kosci jest?
        > masz rtg w oczach tak jak renia beger ku..ki?

Nie,nie to widać poprostu tak samo jak czy jesteś wysoka czy niska.
    • Gość: Spoza Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.11.04, 09:50
      Komentarz do kilku postów naraz.
      1. Jestem zdumiona, ale właściwie było do przewidzenia, że i tu przyplącze się
      temat "rozjechania"... :| ILE MOŻNA?!!!
      2. Czy każda kobieta chce wielkiego mężczyznę? Niekoniecznie. Ja wolę
      delikatnego; nie jakiegoś słabeuszka, ale na pewno nie macho.
      • Gość: alfa Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 09:57
        A Verte, jak zwykle wsadził kij w mrowisko, i jak zwykle mu się udało, ha,ha...
        • Gość: Spoza Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.11.04, 10:06
          Też lubię wsadzać kij w mrowisko. :] Tyle że on próbuje wpędzać w kompleksy
          kobiety o budowie odbiegającej od wyznaczonego ideału, a ja chcę tym, co piszę,
          pokazywać ludziom, że nie ma przymusu życia na jeden określony sposób.
          • Gość: alfa Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 10:12
            Myślę, że to co pisze Verte należy traktować zawsze z przymrużeniem oka. Wogóle
            takie bycie całkiem serio jest męczące. Trochę dystansu do świata, ludzi, a
            przede wszystkim do siebie szalenie ułatwia życie.
          • Gość: verte Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:00
            Gość portalu: Spoza napisał(a):

> Też lubię wsadzać kij w mrowisko. :] Tyle że on próbuje wpędzać w kompleksy
            > kobiety o budowie odbiegającej od wyznaczonego ideału,a ja chcę tym,co piszę,
            > pokazywać ludziom, że nie ma przymusu życia na jeden określony sposób.

Pewnie że nie ma.Nieroba z pod budki z piwem też do pracy nie przymusisz.
            Jego wybór,woli socjale.Ale jak piszesz że wolisz batony jeść zamiast
            schudnąć to mnie się przekręca.A miałem co do Ciebie pewne plany.A tak..
            A skąd wogóle jesteś Spoza(spoza czego??).
    • Gość: wena Jestes wspanialy verte IP: 62.148.79.* 23.11.04, 10:09
      Ze masz takie dobre serce i tyle wspolczucia w nim az po prostu zarazasz swa
      dobrocia ja tez Ci wspolczuje ze tu ciagle gnijesz ze prawdopodobnie masz
      malenkie jak fistaszek przyrodzenie i ani grubokoscista ani drobnokoscista lecz
      taka pusta zupelnie bez kosci a za to nadmuchana powietrzem jest Twoja wybranka.
      Jakze mi Cie zal, malenki flaczku-biedaczku
      • Gość: mmm Re: Jestes wspanialy verte IP: 83.144.125.* 23.11.04, 10:29
        zalezy kto jaki jest
        ale z reguly przysadziste kobiety sie mniej podobaja mezczzyznom
        tak jak nisc y mezczyzni kobietom
        tak juz jest i koniec
        • Gość: alfa Re: Jestes wspanialy verte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 10:42
          Z reguły wysokim mężczyznom podobają się drobne kobiety, ale życie pełne jest
          odstępstw od reguł.
      • safrane1 Z tego co verte napisał wyłania się 23.11.04, 13:52
        obraz małego i chuderlawego facecika, o wąskich ramionach; ot taki niepozorny
        fizycznie i-jak widać z jego wpisów-także intelektualnie :D
        • Gość: verte Re: Z tego co verte napisał wyłania się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:05
          safrane1 napisała:

> obraz małego i chuderlawego facecika, o wąskich ramionach; ot taki niepozorny
          > fizycznie i-jak widać z jego wpisów-także intelektualnie :D

Następna do Weny podobna.Nic ciekawego,ani nawet śmiesznego chociaż.
      • Gość: verte Re: Jestes wspanialy verte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:03
        Gość portalu: wena napisał(a):

> Ze masz takie dobre serce i tyle wspolczucia w nim az po prostu zarazasz swa
        > dobrocia ja tez Ci wspolczuje ze tu ciagle gnijesz ze prawdopodobnie masz
        > malenkie jak fistaszek przyrodzenie i ani grubokoscista ani drobnokoscista
        > lecz taka pusta zupelnie bez kosci a za to nadmuchana powietrzem jest Twoja
        > wybranka.Jakze mi Cie zal, malenki flaczku-biedaczku

Wena tobie chyba weny zabrakło i to już od dawna.A jak chcesz kogoś zj..bać
        to postarałabyś się bardziej.A ty tylko potrafisz wykrzesać:maleńkie
        przyrodzenie,podmuchaj se lale.Prostacka jesteś.Więcej finezji kobieto(?).
    • Gość: a Na pewno baaaardzo im na tym wspólczuciu zależy!nt IP: 213.17.175.* 23.11.04, 11:45
      • Gość: verte Re: Na pewno baaaardzo im na tym wspólczuciu zale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:06
        Ja myślę że tak.Tacy zabiegani jesteśmy w tym życiu.Żadko jest okazja by tak
        szczerze pochylić się nad bliźnim i powspółczuć.Myślę że to ma swoją wartość.
        • Gość: wena Do verciaszka-fistaszka IP: 62.148.79.* 23.11.04, 15:38
          No wlasnie maly fistaszku verciaszku. Zostales wybrany... W mym kryzysie i
          opadzie skrzydel tworczych mam ochote sie powyzywac wlasnie na Tobie, to znaczy
          mam ochote sie pochylic nad Toba i Ci powspolczuc, bo ja taka prosta, wielka,
          grubokoscista baba, a jednak w swych przeblyskach inteligencji watpliwej jakze
          sklonna do empatii.
          Ale do meritum... Nie martw sie biedaczku, ze konczyles jakas podrzedna bude, w
          ktorej Cie nie nauczyli nawet podstaw ortografii nie mowiac o savoir vivrze.
          Najwazniejsze jest w zyciu to serce, ta dusza czysta i niewinna, ktora
          niewatpliwie gdzies posiadasz pomiedzy waskimi ramionkami a zapewne ponizej
          mlodzienczych pryszczy na swej marnej fizys.

I blagam Cie nie ran mnie wiecej i zanotuj sobie laskawie ze rzadko pisze sie
          przez "rz".
          • Gość: verte Re: Do verciaszka-fistaszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:45

> No wlasnie maly fistaszku verciaszku. Zostales wybrany... W mym kryzysie i
            > opadzie skrzydel tworczych mam ochote sie powyzywac wlasnie na Tobie, to
            znaczy
            >
            > mam ochote sie pochylic nad Toba i Ci powspolczuc, bo ja taka prosta, wielka,
            > grubokoscista baba, a jednak w swych przeblyskach inteligencji watpliwej
            jakze
            > sklonna do empatii.
            > Ale do meritum... Nie martw sie biedaczku, ze konczyles jakas podrzedna bude,
            w
            >
            > ktorej Cie nie nauczyli nawet podstaw ortografii nie mowiac o savoir vivrze.
            > Najwazniejsze jest w zyciu to serce, ta dusza czysta i niewinna, ktora
            > niewatpliwie gdzies posiadasz pomiedzy waskimi ramionkami a zapewne ponizej
            > mlodzienczych pryszczy na swej marnej fizys.
            >
            > I blagam Cie nie ran mnie wiecej i zanotuj sobie laskawie ze rzadko pisze sie
            > przez "rz".

I cały ten długaśny wywód tylko po to by wytknąć z satysfakcją literówkę.
            To od czytania takich jak ty czasem już nie jest się pewien co jak się piszę.
            • Gość: wena och teraz bedzie krociutenko moj IDEALE! IP: 62.148.79.* 23.11.04, 15:50
              W polskiej odmianie "nie jest sie pewnym" a nie "nie jest sie pewien" - mow do
              mnie jeszcze Koteczku. Mam ochote Cie polknac.
              • dori7 Re: och teraz bedzie krociutenko moj IDEALE! 26.11.04, 01:41

> W polskiej odmianie "nie jest sie pewnym" a nie "nie jest sie pewien" - mow
                do
                > mnie jeszcze Koteczku. Mam ochote Cie polknac.

Tylko uwazaj na jego kosci!! :P
    • ciiekawa Re: Współczuje grubokościstym paniom. 23.11.04, 11:49
      ja tam nie wiem ale lubie (jak i wszystkie moje znajome) faceta ponad 1.85m
      i napewno NIE chudego.
      • Gość: verte Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:07
        ciiekawa napisała:

> ja tam nie wiem ale lubie (jak i wszystkie moje znajome) faceta ponad 1.85m
        > i napewno NIE chudego.

Chudzielca,patyczaka wiadomo że nie.Ale szczupłego.
    • Gość: men NIE CHCIALEM ZADNEJ URAZIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:05
      ale taka jest prawda bo sam testoealem grubokosciste ze maja
      wieksze ,luzniejsze pochwy i pod tym wzgledem sa ' gorsze" no ale zawsze jest
      operacja zwezania, pomyslcie nad tym
      • Gość: wena men... Moze sprobuj o tym porozmawiac IP: 62.148.79.* 23.11.04, 12:11
        Z seksuologiem albo z innym specjalista... Malutki penis to faktycznie wielki
        problem dla faceta. Rozumiem ze Ci zle i ze jestes sfrustrowany tylko nie
        odwracaj wszystkiego do gory nogami, kotku. Masz problem to sie lecz. Tak mi
        Cie zal...
      • pimpek_sadelko Re: NIE CHCIALEM ZADNEJ URAZIC 23.11.04, 12:13
        Gość portalu: men napisał(a):

> ale taka jest prawda bo sam testoealem grubokosciste ze maja
        > wieksze ,luzniejsze pochwy i pod tym wzgledem sa ' gorsze" no ale zawsze jest
        > operacja zwezania, pomyslcie nad tym
        zmien nicka moze na TESTER?:P:D
        a moze zapros panie, ktoe "testowalas", apytamy jaki Ty chojrak byles,
        zobaczymy ile panien udawlo orgzmy i czy masz z czym do ludzi wychodzic:D
    • six_a Re: Współczuje grubokościstym paniom. 23.11.04, 12:20
      skąd Ci się wzięło, że to wina kości????
    • agata.z3 Re: Współczuje grubokościstym paniom. 23.11.04, 12:29
      A czego tu współczuć??
      Czy tylko w wyglądzie zawiera sie wartość kobiety? - a feee

Kiedy kobiety będą naprawdę równouprawnione z mężczyznami?
      - Wtedy, kiedy idąc ulicą, grube i łyse będą myślały: "wyglądam tak świetnie,
      że każdy facet chciałby mnie przelecieć..."
    • Gość: Kinga K. Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 13:26
      Nie każdy lubi wymokłe świtezianki, kotuś.
      • Gość: verte Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:09
        Gość portalu: Kinga K. napisał(a):

> Nie każdy lubi wymokłe świtezianki, kotuś.

Nie spoufalaj się to po pierwsze.A za topielicami też nie przepadam.
    • borsuczyca Re: Współczuje grubokościstym paniom. 23.11.04, 14:29
      przesadzasz, przynajmniej nie dosięgnie ich osteoporoza
      • Gość: verte Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:09
        borsuczyca napisała:

> przesadzasz, przynajmniej nie dosięgnie ich osteoporoza

Nie,to nie ma związku.
    • Gość: kohol Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.crowley.pl 23.11.04, 14:30
      Dziękuję, verte, że nareszcie otworzyłeś mi oczy.
      Idę się powiesić.
      • Gość: verte Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:11
        Gość portalu: kohol napisał(a):

> Dziękuję, verte, że nareszcie otworzyłeś mi oczy.
        > Idę się powiesić.

Nieee,nie rób tego!!!Wiem że otworzyłem.Jestem takie zwierciadło społeczne ale
        nic nie ściemniam i mówię samą prawdę.
        • Gość: nutka Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 23.11.04, 15:12
          > nic nie ściemniam i mówię samą prawdę.

Gowno prawda
          • Gość: verte Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:15
            > Gowno prawda

Ależ merytorycznie.
    • inezja21 A ja współczuję tobie gruoskórności. 23.11.04, 15:09

• Gość: nutka Wiecie co, mam takie wrażenie IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 23.11.04, 15:10
      że jak ktoś pisze tego typu posty to chyba jest strasznie zakompleksiony i się
      chce dowartościować czy coś :-) Albo jest nierobem i tak się potwornie sam ze
      sobą nudzi, że aż musi se ulżyć wypisując na forum sowje wyimaginowane zalety.

No nie wiem, taka mnie refleksja nachodzi jak widzę takie przechwałki :-)
      Co za BZDURA

• Gość: verte Re: Wiecie co, mam takie wrażenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:14
        Gość portalu: nutka napisał(a):

> że jak ktoś pisze tego typu posty to chyba jest strasznie zakompleksiony i
        się
        > chce dowartościować czy coś :-) Albo jest nierobem i tak się potwornie sam ze
        > sobą nudzi, że aż musi se ulżyć wypisując na forum sowje wyimaginowane zalety

Gdzie ja tu wypisywałem swoje zalety?Hę???

> No nie wiem, taka mnie refleksja nachodzi jak widzę takie przechwałki :-)

Jakie przechwałki jeszcze raz pytam?Czym sie niby przechwalam???Podstawą
        obecności na forum powinna być zdolność rozumienia pisanego tekstu.
        • inezja21 Verte,nie udawaj idioty. 23.11.04, 15:16
          Jak się kogoś za coś krytykuje,to staje się jasne,że ten,kto krytykuje uważa,że
          jest w danym aspekcie lepszy od tego,którego krytykuje.
        • Gość: nutka Re: Wiecie co, mam takie wrażenie IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 23.11.04, 15:22
          Ach, żal cię czytać, szkoda oczu!

Nie wiem jaki masz cel wypisując takie bzdury na forum (te są piękne a te nie)
          i jeszcze bezczelnie twierdząc, że twoje gowno warte zdanie jest zdaniem
          większości (wiadomo, że najfajniejsze są te szuplutkie itp.).

Wiesz, jak tak czytam posty takich żałosnych osób jak ty to zawsze uśmiecham
          się na myśl o tym, kim na prawdę jesteś. Facecina - założę się. Marny facecina,
          który umniejsza grubokościstym lecz często bardzo zadbanym kobietom, a sam jest
          zgrabniutkim bezguściem z przetłuszczonymi włosami, krzywymi paznokciami, w
          smierdzących skarpeciskach (jest jeszcze kilka innych możliwości)
          Spójrz w lustro, verte. Kosci to nie wszytsko.
          • Gość: verte Re: Wiecie co, mam takie wrażenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:33
            Gość portalu: nutka napisał(a):

> Ach, żal cię czytać, szkoda oczu!

Ach och ale czytsz namiętnie nie?

>
            > Nie wiem jaki masz cel wypisując takie bzdury na forum(te są piękne a te nie)
            > i jeszcze bezczelnie twierdząc, że twoje gowno warte zdanie jest zdaniem
            > większości (wiadomo, że najfajniejsze są te szuplutkie itp.).
            >

Co się tak pokurzasz i gównami rzucasz jak szympans?

> Wiesz, jak tak czytam posty takich żałosnych osób jak ty to zawsze uśmiecham
            > się na myśl o tym,kim na prawdę jesteś. Facecina - założę się. Marny facecina,
            > który umniejsza grubokościstym lecz często bardzo zadbanym kobietom,a sam jest
            > zgrabniutkim bezguściem z przetłuszczonymi włosami, krzywymi paznokciami, w
            > smierdzących skarpeciskach (jest jeszcze kilka innych możliwości)
            > Spójrz w lustro, verte. Kosci to nie wszytsko.

Projektujesz sobie architektko?
            • Gość: nutka Ha ha ha!!! Żałosne! nt IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 23.11.04, 15:36
          • Gość: chicarica Re: Wiecie co, mam takie wrażenie IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 11.02.05, 23:12
            i z 12 cm wackiem :)
    • Gość: Spoza [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 18:17
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: mariusz [...] IP: *.ipt.aol.com 23.11.04, 19:54
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Ześrodka [....] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 06:57
        Coś ty Spoza musiała napisać że cię usunęli?Myślałam że takie kulturalne z
        ciebie dziewczę.
    • Gość: Beti Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.hcg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 20:30
      Ludzie troszke kultury,verte Ty wiesz jak wyciagnac z ludzi .......
      • Gość: verte Re: Współczuje grubokościstym paniom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 20:46
        Gość portalu: Beti napisał(a):

> Ludzie troszke kultury,verte Ty wiesz jak wyciagnac z ludzi .......

.....wszytsko co najlepsze. :-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka