Dodaj do ulubionych

"Moda na sukces"-serial tv-sonda

IP: *.krosno-odrzanskie.sdi.tpnet.pl 23.11.04, 06:57
Oglądam ten serial od pierwszego odcinka, choć nie pamiętam, co w nim było...
(?!).Teraz robię to rzadko, ale i tak wiem, o co chodzi, bo akcja toczy się
dość wolno (np. kawę potrafią pić przez 5 odcinków...) Czy Was też tak
wciągnął? A może uważacie, że to "pierdoły" i szkoda na to czasu...
Interesuje mnie Wasza opinia. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • alpepe pierdoły, ale moja mama ogląda :) 23.11.04, 09:51
    • six_a Re: "Moda na sukces"-serial tv-sonda 23.11.04, 12:29
      ja nie mogę oglądać, bo mnie denerwują zbliżenia twarzy, niedługo będą zbliżać
      tak, że tylko źrenicę będzie komuś widać :)))
      • Gość: Yk Re: "Moda na sukces"-serial tv-sonda IP: *.aster.pl 23.11.04, 12:34
        Ja z doskoku czasem kilkanaście odcinków i znowu znikam.
        Pamiętam jak kilka lat temu Ridge miał inną żonę i STRRRRASZNIE ją kochał, a
        potem miał następną i STRRRRASZNIE ją kochał, a potem był z inna kobietą i... ;)
        Więc ten serial jest
        1. zabroniony dla młodych dziewcząt, bo zobaczą jak dwulicowi i wstrętni
        potrafią być mężczyźni
        2. wskazany dla młodych dziewcząt, bo zobaczą jak dwulicowi i wstrętni potrafią
        być mężczyźni
        I w ogóle często ludzie tam źli są ;)
        • marzenocha Nie zgadzam się 23.11.04, 13:01
          Dlaczego piszesz tylko o tym że to Ridge tylko zmienia żony. Popatrz na Brooke,
          ona też nie tylko Ridgowi mówiła że będzie go kochać wiecznie, był też Erick i
          ten co teraz za niego wyszła.
          • Gość: Yk Re: Nie zgadzam się IP: *.aster.pl 23.11.04, 13:03
            Ale widzę, że tak STRRRRASZNIE to tylko Ridge'a kochała... Tamci tak dla zabawy
            byli.
            A Ridge tak gra, że ja natychmiast mu wierzę, że on kocha na zabój!
    • boski.zawodowiec Ridge Brooke Taylor, Eric, Stefani,Shelea, i inni 23.11.04, 12:31
      Ja sie utożsamam z Ridge i przez to moge miec kazda.
      • pimpek_sadelko Re: Ridge Brooke Taylor, Eric, Stefani,Shelea, i 23.11.04, 12:32
        boski.zawodowiec napisał:

> Ja sie utożsamam z Ridge i przez to moge miec kazda.

jak bedziez z kazda to na pwno jakiegos syfa zlapiesz.... poza tym porzadna
        kobieta Cie nie zechce, taki zuzyty juz bedziesz:/
        ;)
        • boski.zawodowiec Re: Ridge Brooke Taylor, Eric, Stefani,Shelea, i 23.11.04, 12:35
          Nie złapioe syfa, pozatym ja mam inne cele zyciowe niz miłosc, nie przyszedłem
          na swiat w celu zakładania rodziny.
          • pimpek_sadelko Re: Ridge Brooke Taylor, Eric, Stefani,Shelea, i 23.11.04, 12:36
            boski.zawodowiec napisał:

> Nie złapioe syfa, pozatym ja mam inne cele zyciowe niz miłosc, nie
            przyszedłem
            > na swiat w celu zakładania rodziny.

w to ostatnie nikt nie watpi;)
      • six_a Re: Ridge Brooke Taylor, Eric, Stefani,Shelea, i 23.11.04, 12:33
        przez to to możesz co najwyżej zgłupieć do reszty...
        • boski.zawodowiec Re: Ridge Brooke Taylor, Eric, Stefani,Shelea, i 23.11.04, 12:36
          dokładnie ale serial zna stad ze czesto latajac popołudniu po kanałach TV
          wpadam na to.
          • six_a Re: Ridge Brooke Taylor, Eric, Stefani,Shelea, i 23.11.04, 12:41
            co Ty, po południu już okupujesz TV? no i nie bądź taki skromy, że tylko
            wpadasz, bo jeśli się utożsamiasz, to musisz wpadać na amen!
    • thistle Re: "Moda na sukces"-serial tv-sonda 23.11.04, 13:36
      Kawę piją pieć odcinków,reanimują tydzień, a niemowlak w ciągu trzech lat staje
      się nastolatkiem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • Gość: kohol Re: "Moda na sukces"-serial tv-sonda IP: *.crowley.pl 23.11.04, 14:15
      Nie oglądam - szkoda czasu...
    • uubawiona Re: "Moda na sukces"-serial tv-sonda 23.11.04, 15:04
      Nie ogladam. Raz probowalam, ale nie moglam sie polapac, nim zdanie skonczyli,
      ja juz czyms innym bylam zajeta. Po tygodniu spogladam w ekran a tam jakis inny
      film. No i wszystko mi sie poplatalo :(((((
    • inezja21 Re: "Moda na sukces"-serial tv-sonda 23.11.04, 15:12
      jak dla mnie zero akcji.Nie oglądam.
    • aleksandrynka Re: "Moda na sukces"-serial tv-sonda 23.11.04, 17:27
      od paru miesięcy ślędzę losy bohateró bo sięedzę z dzieckiem w domu i wariuję.
      Przy każdym odcinku mam ochotę wyłączać telewizor, tak mnie ten serial
      denerwuje. Kilka razy tak zrobiłam, mimo to następnego dnia oglądam.
      Scenarzyści muszą mieć niezły ubaw pisząc dialogi, denne jak dno dna :), fabuła
      jest pretensjonalna, tak jak większość postaci, relacje międzyludzkie kruche i
      mało wiarygodne, przyjaciele z dnia na dzień stają się śmiertelnymi wrogami z
      błahego powodu, pary nie rozmawiają ze sobą jak normalni ludzie, za to ślepo
      wierzą najgłupszym plotkom, reakce i miny wydumane i nieadekwatne, sztuczne,
      egzaltowane... I to morze głupoty przedstawione w środowisku ludzi niby
      inteligentnych, wykształconych... Niezrównoważeni psychiatrzy doprowadzają mnie
      do łez, ze śmiechu, oczywiście, że o innych nie wspomnę. Z resztą żadna
      osobowość nie jest tam stabilna i psychologicznie wiarygodna, wszystkie
      działania bohaterów podporządkowane sa impulsom... Nie wiem, kto wpada na takie
      pomysły, ale póki trzepią kasę, a ktoś ogląda... Na przykład ja ;) Ale to chyba
      tak z przekory.
    • marzenocha Kogo teraz wybierze Eric??? 24.11.04, 08:14
      Teraz podobno Eric ma się ożenić ze swoją byłą żoną Stephani, ale on kocha
      chyba inną ( taka młodsza - ale nie wiem jak ma na imię :-) )
      Kogo wybierze - jak myślicie???
      • Gość: pocahontas Re: Kogo teraz wybierze Eric??? IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 24.11.04, 12:43
        Ja zerkam jak mi sie przypomni.Ale ogladam go na France2 a tam to juz ho,ho....
        Maly Eric (syn Brooke i Erica seniora) ma z jakies 22 lata,zone i jej syna z 1
        malzenstza. A Brooke ma malenka coreczke z bylym juz mezem swojej corki
        Briget.Poklocily sie na smierc i zycie (nie dziwi...)a facet zniknal z ich
        zycia.
        Poza tym pojawila sie corka Jamesa i Sheeli o imieniu Erica (nomen omen)i
        pracuje jako nianka malego synka Erica juniora.
        Stephanie poszla na noze z Laureene bo dowiedziala sie,ze Eric senior
        odwiedzal ja nocami z domku dla gosci,a przeciez mieli sie pobrac (nie wiem po
        raz ktory,bo mam luke miedzy tym co w Polsce a tym co we Francji)
        Pojawila sie Christen (inna aktorka) i wyszla za maz za projektanta Sally
        Spectry,ktory jest chory na Aids i zaadoptowali chlopca z sierocinca z Afryki.
        Maly Clarc (syn Spectry i Garissona) schudl i wyprzystojnial,ma teraz tez kolo
        22 lat i zerka coraz czesciej w strone Briget,gdyz ta po aferze z mama,ktora
        odebrala jej meza,rzucila prace u Forresterow i pracuje jako kelnerka w knajpie
        syna Spectry. A tu na horyzoncie zjawia sie przystojny lekarz kolo 28 lat,ktory
        namawia Briget na studia medyczne.Ikazuje sie on byc Markiem,synem Garrisona i
        niejakiej Margo,ktora dawno temu pracowala u Foresterow. Obaj Garisonowie
        (Clarky i Mark) oczywiscie nie maja pojecia,ze sa bracmi i rozpoczyna sie walka
        na smierc i zycie o Briget!
        Zapomnialam dodac,ze Stephanie odebrala porod Brooke,kiedy ta rodzila w domku
        w gorach.Coreczka ma na imie Hope i pogodzila obie panie.Niewiarygodne ale od
        tego czasu Stephanie i Brooke po prostu sie uwielbiaja!!!

I jak? Nie pogubiliscie sie?
        Przysiegam,ze niczego nie zmyslilam!
        • aleksandrynka Re: Kogo teraz wybierze Eric??? 24.11.04, 22:12
          wow...
          :)
          może dotrwam!
          • Gość: pocahontas Re: Kogo teraz wybierze Eric??? IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 25.11.04, 11:57
            To tylko ....pare lat!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka