six_a 23.11.04, 12:26 Wątek wyłącznie dla Pań :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: ładne są grube ;P 23.11.04, 12:27 six_a napisała: > Wątek wyłącznie dla Pań :) penisy? nooo masz racje;) cienkie sa do dupy;)yyyyyy tzn sa kiepskie;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: ładne są grube ;P 23.11.04, 12:28 że cienkie tylko tam, to się akurat zgodzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: ładne są grube ;P 23.11.04, 12:29 six_a napisała: > że cienkie tylko tam, to się akurat zgodzę :) heheheheeh, jeju, ja glupieje z wiekiem;) to nie prawda, ze z latami rozumu przybya! przynajmniej nie na forum kobieta:DDD a wracajac do tematu, to cienkie sa bezuzyteczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: ładne są grube ;P 23.11.04, 12:39 > a wracajac do tematu, to cienkie sa bezuzyteczne:) no, można by im było parę zastosowań wymyśleć, np. jako termometr, serdelek zamiast tradycyjnej berlinki i takie tam... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: ładne są grube ;P 23.11.04, 12:40 > no, można by im było parę zastosowań wymyśleć, np. jako termometr, serdelek > zamiast tradycyjnej berlinki i takie tam... ;))) haczyk na recznik albo na te nieszczesna srajtasme o ktoej byl taki mily watek ostatnio, czytalas?:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: ładne są grube ;P 23.11.04, 12:42 czytałam, to był bardzo udany wątek :)))) ale haczyk wymagałby wstrzyknięcia botoksu, żeby tak zesztywniał we właściwym kształcie, a to podwyższa koszty eksploatacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: ładne są grube ;P 23.11.04, 12:43 heheheh no to powiedzmy ze to moze byc "ostatnia deska ratunku" w chwilach rozpaczy.... wiesz.... z braku laku to i kit dobry;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: ładne są grube ;P 23.11.04, 12:59 hmmm, w chwilach rozpaczy? no może racja, bo rozpacz musi być czarna (i ślepa chyba :), żeby zamiast na haczyku powiesić ręcznik na facecie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: ładne są grube ;P 23.11.04, 13:00 six_a napisała: > hmmm, w chwilach rozpaczy? > no może racja, bo rozpacz musi być czarna (i ślepa chyba :), żeby zamiast na > haczyku powiesić ręcznik na facecie :))) oczywiscie jednorazowy!:D Odpowiedz Link Zgłoś
e-xtaza Re: ładne są grube ;P 23.11.04, 13:07 Widzę siostry że wy tu niezły bur..l macie. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Dobrze, 23.11.04, 13:10 że to widzisz. Wstęp tylko dla sióstr, za okazaniem legitymacji. Masz, wchodzisz, nie masz... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: No są, ale 23.11.04, 13:13 tylko, jeśli nie jesteś transwestytą. Piszesz się na listę oczekujących? Odpowiedz Link Zgłoś
e-xtaza Re: Ja mogę 23.11.04, 13:21 Po co te nerwy zgadzam się na twoje warunki tylko mnie nie wyganiaj Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Dobrze, 23.11.04, 13:13 e-xtaza napisała: > Są karnety ze zniżkami? mozesz za darmo powiesic recznik na "haku":D Odpowiedz Link Zgłoś
e-xtaza Re: Dobrze, 23.11.04, 13:15 Czy to służy tylko do ręczników czy można to wykorzystać bardziej intymnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Dobrze, 23.11.04, 13:16 e-xtaza napisała: > Czy to służy tylko do ręczników czy można to wykorzystać bardziej intymnie. mozna, ale kto by chcial cienkiego bolka?:/ no chyba, ze desperado jestes, to bierz....;) Odpowiedz Link Zgłoś
e-xtaza Re: Dobrze, 23.11.04, 13:18 Podobno po użądleniu przez osę każdy osiąga niezłe rozmairy Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Dobrze, 23.11.04, 13:19 e-xtaza napisała: > Podobno po użądleniu przez osę każdy osiąga niezłe rozmairy czy po ukaszeniu szerszenia bedzie jeszcze wiekszy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Dobrze, 23.11.04, 13:22 e-xtaza napisała: > Wystarczający dla niedźwiedzicy. czyli rozmiar niedzwiedzi? tylko nigdy u niedziwedzia nie widzialam:((( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: ładne są grube ;P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 13:14 no ale chyba musi tez miec odpowiednia długosć bo jak.. mały i gruby??? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: ładne są grube ;P 23.11.04, 13:15 Gość portalu: mm napisał(a): > no ale chyba musi tez miec odpowiednia długosć bo jak.. mały i gruby??? fakt! dziekuje za uzupelnienie danych:D kartofle nam nie sa potrzebne:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: ładne są grube ;P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 13:20 kartofle..ja nie wydolę :-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: ładne są grube ;P 23.11.04, 13:21 Gość portalu: mm napisał(a): > kartofle..ja nie wydolę :-))))))))))))))))))))) male i okragle.... no wypisz wymaluj kartofel!:D Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 hehe!:) 23.11.04, 13:22 chylę czoło!:) no a co powiecie na akcję: -koleś fantastyczny! no ale niestety..malutki, cieniutki haczyk.. totalna poracha! i wiecie jak nazywa to maleństwo.. - "pan parówka".. ała!!!!:))))) no i jak zachowac powagę w takiej sytuacji..??hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: hehe!:) 23.11.04, 13:24 grubaska20 napisała: > > wiecie jak nazywa to maleństwo.. - "pan parówka".. ała!!!!:))))) > berlinka znaczy sie?:D albo.. u mnie w sklepie w olsztynie sa takie cienie kielbaski biale: nazywaja sie "kielbaski babuni":D Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 kiełbaska babuni!:)))) 23.11.04, 13:29 hehe, ciekawe czy by mu sie spodobało..:) i czy faktycznie miał na myśli berlinke..:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: kiełbaska babuni!:)))) 23.11.04, 13:31 grubaska20 napisała: > hehe, ciekawe czy by mu sie spodobało..:) i czy faktycznie miał na myśli > berlinke..:))))) na pasztetowa to "to" nie wygladalo:D Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: kiełbaska babuni!:)))) 23.11.04, 13:36 :))no zdecydowanie, z całą pewnością !!!:) biedny on..:)) ps. pimpek, jesteś moim guru:))hehe, normalnie you're my idol!!:)) 3city pozdrawia olsztyn;) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: kiełbaska babuni!:)))) 23.11.04, 13:41 grubaska20 napisała: > :))no zdecydowanie, z całą pewnością !!!:) > biedny on..:)) > > ps. pimpek, jesteś moim guru:))hehe, normalnie you're my idol!!:)) > 3city pozdrawia olsztyn;) kocham 3miasto!:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: hehe!:) 23.11.04, 13:59 kiełbaska babuni to jakieś nieporozumienie ;) powinno być kiełbaska dziadunia :D Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: hehe!:) 23.11.04, 14:01 six_a napisała: > kiełbaska babuni to jakieś nieporozumienie ;) powinno być kiełbaska dziadunia : > D heheheh albo ksywka tego swietej pamieci gangstera "dziad":D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: hehe!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 14:31 jak dziadunia to chyba sucha;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: hehe!:) 23.11.04, 14:42 Gość portalu: mm napisał(a): > jak dziadunia to chyba sucha;-)) krakowska:D Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca skoro tak, to ;P 23.11.04, 13:52 ja byłam dzisiaj na solariummmmmmmmmmmmm ps. zgadzam się, odbiegam od tematu, ale czy całkowicie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: skoro tak, to ;P 23.11.04, 13:55 to zależy, ile kartofli tam widziałaś ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: skoro tak, to ;P 23.11.04, 13:58 kartofli kartofli, to nie widziałam, ale może nazywasz kartoflami coś czego ja nie nazywam kartoflami, a jeśli tak to kogo, co? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: skoro tak, to ;P 23.11.04, 13:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=17927676&a=17930011 niestety jak tego nie zrozumiesz ( wcale sie nie zdziwie) to caly watek nalezy poczytac:D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: skoro tak, to ;P 23.11.04, 14:01 nie, nie, to byś musiała trochę wyżej przeczytać o kartoflach :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: skoro tak, to ;P 23.11.04, 13:55 ja też pewnie dzisiaj pójdę, hehe, ale nie widzę zwiazku..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: skoro tak, to ;P 23.11.04, 13:58 hehehe dziewczyna wziela tytul watku doslownie no:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsukowa Re: skoro tak, to ;P IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.04, 13:59 związek?, już przybliżam:), ponieważ nie jestem gruba, a też chcę być ładna, to poszłam na solarium;) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: skoro tak, to ;P 23.11.04, 14:00 Gość portalu: borsukowa napisał(a): > związek?, już przybliżam:), ponieważ nie jestem gruba, a też chcę być ładna, to > > poszłam na solarium;) p[oryczalam sie ze smiechu!:) hej, tematem watku sa penisy;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsukowa Re: skoro tak, to ;P IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.04, 14:07 temat wątku można potraktować w różny sposób, ale przeczytałam pobieżnie ten wasz wątek i faktycznie chodzi o penisy, ponieważ penisy nie mieszczą się w spektrum moich zaiteresowań jestem zmuszona przeprosić was za tą ingerencję, to się więcej nie powtórzy PS. na swoje usprawiedliwienie dodam, że ... nie będę się usprawiedliwiać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: skoro tak, to ;P 23.11.04, 14:08 wazne, ze po solarium jests opalona;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: skoro tak, to ;P 23.11.04, 14:18 opalona nie jestem, ale jak pójdę jeszcze z raz, to może stracę bladość nocnego marka, a raczej mary;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: O nie, nie 23.11.04, 14:09 wątek jest uniwersalny i każdy może dodawać, co mu się skojarzy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: O nie, nie 23.11.04, 14:16 ach dzięki Ci o Sixo Wątku Tego Założycielko za twą wielką łaskawość;) Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 hehe:) pozdro dla "borsuczycy"!:) 23.11.04, 14:07 borsuki łączcie się!:) ała!:) ta laska nic nie kuma..:)))) ps. no ja tez nie jestem gruba, hehe!:) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: hehe:) pozdro dla "borsuczycy"!:) 23.11.04, 14:24 borsuk to zwierzę stadne, to fakt, ale zimuje samotnie, ew. z potomstwem jeśli je ma, niestety ja nie mam czasu zimować, dlatego muszę wziąść sobie dwie czerwone, albo różowe, a na razie biorę żółte, bo mi się nie chce iść do apteki;) PS. z tym kumaniem to pojęcie względne..., ale to chyba za trudny i nazbyt płynny temat jak na forum i tą porę, takie tematy zwykłam poruszać między 1 a 6 w nocy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: hehe:) pozdro dla "borsuczycy"!:) 23.11.04, 14:28 hehe:) no tak, zdecydowanie samotne zimowanie jest jakąś alternatywą dla zimowania z haczykie czy kartoflem..heheheh:) kartoflom i haczykom mówimy stanowcze, zdecydowane - NIE!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: hehe:) pozdro dla "borsuczycy"!:) 23.11.04, 14:36 masz uraz do wybrakowanych penisów?, jakoś nie miałam nigdy do czynienia z wybrakowanym, nie mnie oceniać, ale moja koleżanka twierdzi, że panowie posiadacze tych wybrakowanych już podczas pierwszej rozmowy, zdradzają się z tym, że coś z nimi nie tak, być może, że mam niebywałą intuicję. skoro nie zetknęłam się przez tyle lat z "kartoflem, ani haczykiem itp";)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm he he aż dziw ze żaden facet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 14:34 tu nie zajrzał znaczy w ten watek ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: he he aż dziw ze żaden facet 23.11.04, 14:36 pewnie nie chcą się stresować, no i taktowni są: napisano dla kobiet, to dla kobiet :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: he he aż dziw ze żaden facet 23.11.04, 14:42 na pewno zagladali, ale sie wstydza:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: he he aż dziw ze żaden facet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:58 pewnie maja czego, bo tu na forum to faceci pisza ze 12cm jest ok....a ja mam dłuższy długopis ;-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: he he aż dziw ze żaden facet 23.11.04, 16:54 Gość portalu: mm napisał(a): > pewnie maja czego, bo tu na forum to faceci pisza ze 12cm jest ok....a ja mam > dłuższy długopis ;-))))))))))))))) a ja grubszy marker:D Odpowiedz Link Zgłoś