broneknotgeld 08.04.04, 20:50 Krziż - w niym ciyrpiynie Dyć i zbawiynie Znak Boga znakym czowieka Razym go dżwigej Już sie niy migej Dugo trza na cie zaś czekać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiodorus Re: Łod Świynta 08.04.04, 20:56 WItaj Bronku!!! DObrze, ze przypomniałeś. Wszak mamy Wielki Tydzień! Sam się łapię na tym, że zapominam. Pozdrowienia dla Ciebie!!! Fiodorus Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Łod Świynta 09.04.04, 05:09 "Za Boże rany łod deski do sciany" We Wielki Piontek dzieciska ołma Zowdy budziyła rano kijoma Niy godom żech był ze tego świynty Ździybko bolały mie yno piynty. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Łod Świynta 09.04.04, 16:46 -Witaj Bronku!!!!!!!!!!! Zzyczę Ci dobrych, spokojnych i radosnych Świąt Zmartwychstania Pańskiego!!!!!!!! Pozdrawiam !!!!!!1 Fiodorus Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Łod Świynta 09.04.04, 17:00 SĄ już Święta!!!!!!!!! Nie zapomninajcie o tym!!!!! Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
husycki Re: Łod Świynta 09.04.04, 17:04 Nie zapominam. A poza tym chciałem pozdrowić Filozosie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz - Jeszcze POEZJA nie zginęłą, póki my żyjemy... IP: 62.233.241.* 09.04.04, 19:00 Dzięki Ci za to, Bronek, że jesteś. Wszyscy czekamy z utęsknieniem na Twoje wspaniałe i na czasie wierszyki. Życzę Ci zdrowych, pogodnych i Wesołych Świąt Wielkiej Nocy. Alleluja i do przodu!!! Trzymaj się dzielnie i pisz! Z HKP harc mistrz Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: - Jeszcze POEZJA nie zginęłą, póki my żyje 09.04.04, 22:55 Nowe życie Bog nom doł W kerym zowdy jest nadzieja Tego Łon w dniu śmierci chcioł Już niy ślintom - dyć sie śmieja. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: - Jeszcze POEZJA nie zginęłą, póki my żyje 09.04.04, 23:03 No toż dziynkuja za życzynia świonteczne. Jo tyż winszuja wszyskim internautom szczyńśliwych i zdrowych Świont Wielkanocnych, kere przeca majom być radosne, kere budzom w nos nadzieja. A że mom tyż ździybko djobła za skorom to dołoncza take trocha zbereźne powinszowania. Wesołego ale luja Wszyskim frelkom jo winszuja Chopom zaś zdrowego jaja Bo bez tego w doma haja. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Łod Świynta 10.04.04, 09:26 No toż był żech już w spowiedzi Dlo mie jakby sztart do świont W robocie sie niy trza biedzić Radość leci nawet stond. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Łod Świynta 10.04.04, 09:27 We Wielko Sobota We Wielko Sobota babowka sie piykło Coby jom na świynta wszyskim tyż wystykło No i wiela jajec na twardo warzyło Z niych se te kroszonki piykne porobiyło. Tako jest i dzisioj - przeca ło tym wiycie Niychej dobrze leci cołke nasze życie. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Łod Świynta 10.04.04, 14:58 Witaj Bronju w Wielką Sobotę jeszcze dzieś pościmy, ale już jutro .... :-))) Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Łod Świynta 10.04.04, 16:16 Tyż witom Ciebie i wszyskich. Świyncone Co było do kustu we koszyk sie kładło Trza przeca w kościele poświyńcić to jadło By na stole potym niy brakło świynconki Przi biydzie to choćby chleba małe kromki. Świyncone już mocie? -No bo u mie taraz Do kościoła ze tym wybrała sie cera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: Łod Świynta IP: 62.233.241.* 10.04.04, 17:10 Aleś trafił, Bronek, tym wierszykiem w samo sedno, bo u mnie w domu z tym koszyczkiem święconego stało się akurat tak samo.(!) Do godziny 17-ej, jak zapowiedzieli, mieli święcić w naszym kościele... Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Łod Świynta 10.04.04, 19:50 Szkryflom jak te życie leci Sama fraszka durś sie kleci. Pozdrowiom. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Łod Świynta 10.04.04, 19:57 Pozdrawiam Bronku :-) Myslałeś żeby wydać swoje wiersze drukiem? Fiodorus Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Łod Świynta 10.04.04, 20:46 Hehe. Fiodorus, na jakim świecie ty żyjesz? Conikerzy paczom krziwo na te moje szkryflanie na forach GW. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=11518549 Ślyź na ziymia. Jo pisza ło tym co ślonske, ze wszyskimi germanizmami familokowymi, kere wleciały mi do ucha. Tego sie przeca u nos niy popiyro,a nojwyży toleruje w kabarecie. Sponsora niy znojda, a na wydanie tomiku fraszek z własnego potmaneja to mie niy stać. Pozdrowiom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóntratynor Śpjyw uode Śwjynta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 23:24 A te kjere niy znauy uaciny, śpjywauy: "Pouno misa mjynsa jes, Alleluja"! Brzmjauo, jak po oryginalnymu. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Łod Świynta 11.04.04, 09:26 ALLELUJA Już momy niydziela - grob cołkym łotwarty A ciała Jezusa w środku wcale niy ma Możno je wykradli - dyć to niy som żarty Z martwych powstoł? Może radować sie ziymia? Maria Magdalyna przi grobie łostała Anioły spytały jom czamu fest ślinto Z niymi ALLELUJA piyrszo zawołała Postać jego przeca ujrzała tyż świynto. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Łod Świynta 11.04.04, 11:32 broneknotgeld napisał: > "Hehe. Fiodorus, na jakim świecie ty żyjesz? Conikerzy paczom krziwo na te moje > szkryflanie na forach GW. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=11518549 > Ślyź na ziymia. Jo pisza ło tym co ślonske, ze wszyskimi germanizmami > familokowymi, kere wleciały mi do ucha. Tego sie przeca u nos niy popiyro,a > nojwyży toleruje w kabarecie. > Sponsora niy znojda, a na wydanie tomiku fraszek z własnego potmaneja to mie > niy stać. > Pozdrowiom." A pestoń Bronku :-))) Sponsor się znajdzie jak poszukosz, myśla Pozdro !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Łod Świynta 11.04.04, 18:04 No ja, terozki nawet niy wiym czy coś szkryfniesz, bo ponoć ci sie łodechciało. Możno jednak blikniesz tu chocioż poczytać. Coś mi sie widzi, że twoj Ślonsk jest inkszy łod mojego. Przjrzyj se tyn link, to dowiysz sie czegoś wiyncyj ło Ślonsku. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=8259768&v=2&s=0 Ciongna już to po Ślonsku sześć lot i tych wystaw grubo ponad seta. W tym czasie nagabywoł żech rożnych vipow i insztytucje ło sponsorowanie abo patronat, no i nic ze tego niy wyszło. Wystawa chodzi po Ślonsku, bo jo arbajtom dodatkowo na ćwierć etatu i te piniondze wkłodom w ta swoja wystawiynniczo-kolekcjonersko działaność. Z czymś takim rachować trza yno na siebie. Czasy zmiyniyły sie ło tela, że terozki żodyn mi w tym niy zawadzo, ale ze wspiyraniym, to my na Ślonsku som jeszcze w krzokach. To jest Ślonsk kery jo znom i wiym, że łon sie poleku zmiynio, ale richtig poleku. Na razie widza to yno po tym, że czasym mom darmowy transport gablot. No toż pozdrowiom cie i wszyskich kierzy to czytajom, jeszcze świontecznie. Alleluja. Bronek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V&Builder Re: ud Świynta tysz IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 11.04.04, 18:17 Autor: broneknotgeld Data: 11.04.2004 18:04 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- No ja, terozki nawet niy wiym czy coś szkryfniesz, bo ponoć ci sie łodechciało. Możno jednak blikniesz tu chocioż poczytać. Coś mi sie widzi, że twoj Ślonsk jest inkszy łod mojego. Przjrzyj se tyn link, to dowiysz sie czegoś wiyncyj ło Ślonsku. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=8259768&v=2&s=0 Ciongna już to po Ślonsku sześć lot i tych wystaw grubo ponad seta. W tym czasie nagabywoł żech rożnych vipow i insztytucje ło sponsorowanie abo patronat, no i nic ze tego niy wyszło. Wystawa chodzi po Ślonsku, bo jo arbajtom dodatkowo na ćwierć etatu i te piniondze wkłodom w ta swoja wystawiynniczo-kolekcjonersko działaność. Z czymś takim rachować trza yno na siebie. Czasy zmiyniyły sie ło tela, że terozki żodyn mi w tym niy zawadzo, ale ze wspiyraniym, to my na Ślonsku som jeszcze w krzokach. To jest Ślonsk kery jo znom i wiym, że łon sie poleku zmiynio, ale richtig poleku. Na razie widza to yno po tym, że czasym mom darmowy transport gablot. No toż pozdrowiom cie i wszyskich kierzy to czytajom, jeszcze świontecznie. Alleluja. Bronek Bronek, ty to mieszasz dwa zdarzenia, tobie sie ino cza uklonic`, ze tako dzialalnos`c` prowadzisz i to, ze mosz na to chynci a jo zawsze zech godol co historja S`loonska je bardzo zlorzono i wola by we krauzie boly Niemcy a reszta na wierhu wesolych s`wiount Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: ud Świynta tysz 11.04.04, 19:21 Dziynki. Toż myśla, że sie rozumiymy. Dlo mie wszysko to co ślonske, polske, niymiecke i czeske jest jednako we wercie. To wszysko jest nasze co na Ślonsku. Starom sie paczeć na to cuzamyn, no i cosik z tym dobrego zrobić. "Na zajonczka" polecom taki link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=8223140&v=2&s=0 Ze świontecznymi pozdrowiyniami. Bronek Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Łod Świynta 12.04.04, 08:45 Dyngus No toż lejymy dzisioj te baby Ło ich uroda dbać przeca trza by Wyńdzie to richtig tyż im na zdrowie I pszonio wiyncyj bydzie we gowie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Łod Świynta 12.04.04, 15:01 Piyknie że dzisioj świyci nom słonko Niyjedna frelka w wodzie sie tonko. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Łod Świynta 13.04.04, 17:05 Dzisioj baba leje chopa Richtig ze tym jest utropa Joch parfinym frelka sikoł A łona mi teroz bryko. ... Odpowiedz Link Zgłoś