Dodaj do ulubionych

proszę (b)ardzo :-)

07.05.02, 12:38
zakładam
i oczywiście sobie wliczę, i do ankiety wpiszę
a co!

su
Obserwuj wątek
    • kwik jeszcze raz a kuku 07.05.02, 12:44
      cześć su
      tylko, żeby okienek w ankiecie starczyło :)

• suzume Re: jeszcze raz a kuku 07.05.02, 12:46
        kwik napisał(a):

> cześć su
        > tylko, żeby okienek w ankiecie starczyło :)

powitać

już mówiłam, że powinni byli uprzedzić, to obywatele by notatki robili i się
        wzajemnie z dowodów spisywali. ciekawiej by było, co nie? :)
    • ydorius Re: proszę (b)ardzo :-) 07.05.02, 12:47

A ja nie będę musiał wpisać.
      wot, równość między pciami.

dzień spóźnione dobry,
      .y.
      • suzume a może to dlatego 07.05.02, 12:50
        że każdy facet i tak wpisałby wszystkie przygody z tysiąca i jednej nocy? ile
        by na to drzew poszło...
        ;)
        • ydorius Re: a może to dlatego 07.05.02, 12:56

na pewno.
          i każdy by jeszcze z pięć dorzucił lekką ręką, wymyślonych na poczekaniu.

.y.
          • Gość: Mia Re: a może to dlatego IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 13:00
            A ja sie wezme za zatajanie.

I moze ktos mnie wreszcie za przyzwoita uzna? Dla odmiany... :))
            • suzume Re: a może to dlatego 07.05.02, 13:04
              Mia: tiaaaa ;)

ydorius: akurat te pięć to mogłoby być prawdziwych...
              • Gość: Mia Re: a może to dlatego IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 13:29
                Żeby nie było, że się nie starałam.

Więc normę na ten kwartał z przyzwoitości mam wyrobioną... ;)
                • kwik Re: a może to dlatego 07.05.02, 13:37
                  taaaaak, a zdjęcie na tablicy przodowników pracy (?!)

• suzume mia 07.05.02, 13:45
                  ja myślę, że normę to już wyrobiłaś na najbliższą pięciolatkę
                  kwik ma rację - na tablicę przodowników... kto wie, może nawet rajstopy
                  dostaniesz ;)
                  • kwik Re: mia 07.05.02, 13:50
                    dobra rada od wujka kwika: zagadaj z su, ona ma chody u starszego brygadzisty,
                    może nawet pachnący goździk się ostał (oczywiście poza przydziałowymi rajstopami
                    z klinem :)

• suzume Re: mia 07.05.02, 14:00
                      kwik napisał(a):

> dobra rada od wujka kwika: zagadaj z su, ona ma chody u starszego brygadzisty,
                      > może nawet pachnący goździk się ostał (oczywiście poza przydziałowymi rajstopam
                      > i
                      > z klinem :)

klina to wiesz...
                      a rajstopy są ze wzomcnioną piętą, o!
                      • kwik Re: mia 07.05.02, 14:01
                        > klina to wiesz...
                        > a rajstopy są ze wzomcnioną piętą, o!

nie, nie wiem :)
                        łał, to jakaś turbo-power-version..
                        • suzume qrna, kwik 07.05.02, 14:04
                          zostań przdownicom, to tyż takie dostaniesz
                          może nawet będą z majtkoma
                          • kwik Re: qrna, kwik 07.05.02, 14:07
                            > może nawet będą z majtkoma

su, przecież wiesz, że ja majtek i sukenek....
                            ne ne ne

• kwik łan kłeszczyn 07.05.02, 14:09
                            a jak wczorajszy suflet? nie opadł?

:)
                            • suzume an ansłer 07.05.02, 14:11
                              nie opadł, bo suflety to ja umiem piec i podgrzewać ;)

a bez majtasków pod sutanną to Cię zimą podwieje...
                              • kwik łan mor 07.05.02, 14:22
                                suzume napisał(a):

> nie opadł, bo suflety to ja umiem piec i podgrzewać ;)
                                >
                                > a bez majtasków pod sutanną to Cię zimą podwieje...

dlatego obstaję przy mundurze
                                suflet - podgrzewać? od kiedy?
                                • suzume faq 07.05.02, 14:28
                                  > dlatego obstaję przy mundurze

niech się dzieje wola nieba - z nią się zawsze zgadzać trzeba...

> suflet - podgrzewać? od kiedy?

piekarnik, kwisi, najpierw nada podgrzać
                                  znaczy się - w piecu napalić
                                  • kwik Re: faq 07.05.02, 14:31
                                    suzume napisał(a):

> > dlatego obstaję przy mundurze
                                    >
                                    > niech się dzieje wola nieba - z nią się zawsze zgadzać trzeba...
                                    >
                                    > > suflet - podgrzewać? od kiedy?
                                    >
                                    > piekarnik, kwisi, najpierw nada podgrzać
                                    > znaczy się - w piecu napalić
                                    suflet? odgrzewać?w piekarniku?
                                    to se ne nada! tylko świeżutki! :)

• suzume p r o s t o i w y r a ź n i e 07.05.02, 14:34
                                      kwik napisał(a):

> > piekarnik, kwisi, najpierw nada podgrzać
                                      > > znaczy się - w piecu napalić
                                      > suflet? odgrzewać?w piekarniku?
                                      > to se ne nada! tylko świeżutki! :)

PODgrzać nie ODgrzać
                                      jak wstawisz sufleta do zimnego piecyka, to żebyś nie wiem jak chuchała - nic z
                                      tego :)
                                      • kwik to se ne nada 07.05.02, 14:35
                                        > > to se ne nada! tylko świeżutki! :)
                                        >
                                        > PODgrzać nie ODgrzać
                                        > jak wstawisz sufleta do zimnego piecyka, to żebyś nie wiem jak chuchała - nic z
                                        >
                                        > tego :)

podtrzymuję pierwszą wersję; PODgrzewany jest niedobry :)
                                        • suzume kwik, bo Ci jakimś pikselem przywalę 07.05.02, 14:38
                                          kwik napisał(a):

> podtrzymuję pierwszą wersję; PODgrzewany jest niedobry :)

PODgrzewasz piecyk, a sufleta ładujesz do do już nagrzanego (piecyka!)

i weź sobie ten tartak, ten las, i tego psa też

• kwik ty mię tu nie strasz 07.05.02, 14:42
                                            suzume napisał(a):

> kwik napisał(a):
                                            >
                                            > > podtrzymuję pierwszą wersję; PODgrzewany jest niedobry :)
                                            >
                                            > PODgrzewasz piecyk, a sufleta ładujesz do do już nagrzanego (piecyka!)

su, PODgrzewany suflet z PODgrzewanego piecyka jest niedobry

> i weź sobie ten tartak, ten las, i tego psa też
                                            są pewne przeszkody

• suzume a co? mam przejść do czynów? 07.05.02, 14:44
                                              kwik napisał(a):

> su, PODgrzewany suflet z PODgrzewanego piecyka jest niedobry

1, 2, 3, ..., 10
                                              [ocenzurowano]
                                              no, to mi przeszło :)

> > i weź sobie ten tartak, ten las, i tego psa też
                                              > są pewne przeszkody

a konkretnie?
                                              • kwik ile razy można powtarzać: nie strasz mnie 07.05.02, 14:46
                                                > 1, 2, 3, ..., 10
                                                > [ocenzurowano]
                                                > no, to mi przeszło :)
                                                całe szczęście, już przygotowałam schron przed pikselkami :)

> > > i weź sobie ten tartak, ten las, i tego psa też
                                                > > są pewne przeszkody
                                                >
                                                > a konkretnie?
                                                biorę wszystko oprócz psa :)
                                                • suzume jakbym Cię straszyła 07.05.02, 14:54
                                                  to bym robiła buuuuuu (booooo w wersji zagramanicznej)

> całe szczęście, już przygotowałam schron przed pikselkami :)

taki schron - czy dżewa...

> biorę wszystko oprócz psa :)

to nim uszczęśliw przyjaciółkę :)
                                                  • kwik terefere 07.05.02, 15:03
                                                    > taki schron - czy dżewa...
                                                    taaaaa, pod dżewami dżemiemy... na hamaku, rzecz jasna

> to nim uszczęśliw przyjaciółkę :)
                                                    som znowu przeszkody. ale nie będę kontynuąwać.

• suzume wracamy do kuku? 07.05.02, 15:05
                                                    > > taki schron - czy dżewa...
                                                    > taaaaa, pod dżewami dżemiemy... na hamaku, rzecz jasna

z dżemem, oczywizda

> som znowu przeszkody. ale nie będę kontynuąwać.

nie, no kątynułuj
                                                  • kwik a czemuż by nie? 07.05.02, 15:19
                                                    > z dżemem, oczywizda
                                                    taaa, dżemem i z marmeladą. taaa. :)

su, a jak tam mazurki na Mazurach?

>
                                                    > nie, no kątynułuj
                                                    nie bendem uszczęśliwiać nikogo na siłę :)

• suzume a czy ja mówię, że nie? 07.05.02, 15:22
                                                    kwik napisał(a):

> su, a jak tam mazurki na Mazurach?

ne wim - gucia spytaj. to on miał przed mrówkami rowerem na mazurach szpanować

> nie bendem uszczęśliwiać nikogo na siłę :)

cóż za skromność...
                                                    maestro - pliiz
                                                  • kwik a jak nie tak to jak? 07.05.02, 15:33
                                                    > ne wim - gucia spytaj. to on miał przed mrówkami rowerem na mazurach szpanować
                                                    ale gdzieś zniknął. czyżby w kopcu mrówek?

> cóż za skromność...
                                                    nie skromność. to się nazywa siostrzeństwo lub braterstwo, jak kto woli
                                                  • suzume jak to jak? właśnie tak 07.05.02, 15:35
                                                    kwik napisał(a):

> ale gdzieś zniknął. czyżby w kopcu mrówek?

truteń?
                                                    raczej jakowymś pszczółkom słodzi

> nie skromność. to się nazywa siostrzeństwo lub braterstwo, jak kto woli

sisterhood, brotherhood, robin hood

• kwik a niby to dlaczego? i po czyjej stronie? 07.05.02, 15:38
                                                    > raczej jakowymś pszczółkom słodzi

no i na zdrowie. w końcu po bagniennych libacjach i poligonie też mu się coś od
                                                    życia należy.

> sisterhood, brotherhood, robin hood

taaaaaaaaaaaa. i cooker hood :)

• suzume nie ważne po czyjej, tylko kto za to płaci 07.05.02, 15:41
                                                    > no i na zdrowie. w końcu po bagniennych libacjach i poligonie też mu się coś od
                                                    > życia należy.

zdrowie gucia :)
                                                    a może on biedaczek naprawdę wpadł do mrowiska? i tylko nóżki sterczą... i
                                                    fikają...

> > sisterhood, brotherhood, robin hood
                                                    >
                                                    > taaaaaaaaaaaa. i cooker hood :)

albo kokerspaniel
                                                    uuuups, miało nie być o psach
                                                  • kwik płaci a może płata? 07.05.02, 15:44
                                                    > zdrowie gucia :)
                                                    > a może on biedaczek naprawdę wpadł do mrowiska? i tylko nóżki sterczą... i
                                                    > fikają...
                                                    su, no nie przesadzaj. nie taki biedny w tym mrowisku. :)

> albo kokerspaniel
                                                    > uuuups, miało nie być o psach
                                                    to może spanish fly?

• suzume Re: płaci a może płata? 07.05.02, 15:46
                                                    kwik napisał(a):

> su, no nie przesadzaj. nie taki biedny w tym mrowisku. :)

wiesz co? raz w życiu chciałam być sympatyczna, a Ty mi popsułaś...

> to może spanish fly?

'blue spanish eyes', jak śpiewał artysta...
                                                  • kwik fruuuuuuuuuuuuwamy 07.05.02, 15:50
                                                    > wiesz co? raz w życiu chciałam być sympatyczna, a Ty mi popsułaś...
                                                    su, Ty sympatyczna - a tak w ogóle to co to znaczy?

> 'blue spanish eyes', jak śpiewał artysta...

artyści robiom co kcom. :)
                                                  • suzume Re: fruuuuuuuuuuuuwamy 07.05.02, 15:58
                                                    kwik napisał(a):

> su, Ty sympatyczna - a tak w ogóle to co to znaczy?

a skąd mam niby wiedzieć? ale fajnie brzmi...

> artyści robiom co kcom. :)

nie, no pewnie, wszystko przez artystów i plamy na słońcu ;)
                                                  • kwik odleciały bociany 07.05.02, 16:00
                                                    > a skąd mam niby wiedzieć? ale fajnie brzmi...

ale fajnie czy fajnie bo fajnie? :)

> nie, no pewnie, wszystko przez artystów i plamy na słońcu ;)
                                                    i kobiety:)
                                                  • suzume chyba z afryki? 07.05.02, 16:03
                                                    kwik napisał(a):

> ale fajnie czy fajnie bo fajnie? :)

nie: ale fajnie, bo fajnie, że fajnie

> i kobiety:)

masonów i cyklistów
                                                  • kwik africa simone 07.05.02, 16:27
                                                    > nie: ale fajnie, bo fajnie, że fajnie

a. no to gitowo. i
                                                    > > i kobiety:)
                                                    >
                                                    > masonów i cyklistów
                                                    a masz coś naprzeciwko cyklistów?

• suzume jaka znowu symonia? 07.05.02, 16:28
                                                    kwik napisał(a):

> a masz coś naprzeciwko cyklistów?

rower
                                                  • kwik bo kakafonia 07.05.02, 16:32
                                                    suzume napisał(a):

> kwik napisał(a):
                                                    >
                                                    > > a masz coś naprzeciwko cyklistów?
                                                    >
                                                    > rower

naprzeciwko rovera?
                                                  • suzume kalafonia? 07.05.02, 16:36
                                                    może być i rover, a co mi tam - potem będzie, że wybrzydzam
                                                  • kwik a po co mi skrzypce? 07.05.02, 16:55
                                                    suzume napisał(a):

> może być i rover, a co mi tam - potem będzie, że wybrzydzam

dobra, to i trabanta dorzucę. a, moja strata.
                                                  • suzume do skrzypienia? 07.05.02, 16:57
                                                    kwik napisał(a):

> dobra, to i trabanta dorzucę. a, moja strata.

to ja Ci w zamian - talon na balon i przedpłatę na prenumeratę

• suzume kwisiu, do jutra 07.05.02, 17:00
      albo do następnego razu
      :)
      • kwik su, do kiedyśtam (ntxt) :))))))))))))))))))))))))) 07.05.02, 17:02

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka