suzume 07.05.02, 12:38 zakładam i oczywiście sobie wliczę, i do ankiety wpiszę a co! su Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik jeszcze raz a kuku 07.05.02, 12:44 cześć su tylko, żeby okienek w ankiecie starczyło :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: jeszcze raz a kuku 07.05.02, 12:46 kwik napisał(a): > cześć su > tylko, żeby okienek w ankiecie starczyło :) powitać już mówiłam, że powinni byli uprzedzić, to obywatele by notatki robili i się wzajemnie z dowodów spisywali. ciekawiej by było, co nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: proszę (b)ardzo :-) 07.05.02, 12:47 A ja nie będę musiał wpisać. wot, równość między pciami. dzień spóźnione dobry, .y. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume a może to dlatego 07.05.02, 12:50 że każdy facet i tak wpisałby wszystkie przygody z tysiąca i jednej nocy? ile by na to drzew poszło... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: a może to dlatego 07.05.02, 12:56 na pewno. i każdy by jeszcze z pięć dorzucił lekką ręką, wymyślonych na poczekaniu. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: a może to dlatego IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 13:00 A ja sie wezme za zatajanie. I moze ktos mnie wreszcie za przyzwoita uzna? Dla odmiany... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: a może to dlatego 07.05.02, 13:04 Mia: tiaaaa ;) ydorius: akurat te pięć to mogłoby być prawdziwych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: a może to dlatego IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 13:29 Żeby nie było, że się nie starałam. Więc normę na ten kwartał z przyzwoitości mam wyrobioną... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: a może to dlatego 07.05.02, 13:37 taaaaak, a zdjęcie na tablicy przodowników pracy (?!) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume mia 07.05.02, 13:45 ja myślę, że normę to już wyrobiłaś na najbliższą pięciolatkę kwik ma rację - na tablicę przodowników... kto wie, może nawet rajstopy dostaniesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: mia 07.05.02, 13:50 dobra rada od wujka kwika: zagadaj z su, ona ma chody u starszego brygadzisty, może nawet pachnący goździk się ostał (oczywiście poza przydziałowymi rajstopami z klinem :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: mia 07.05.02, 14:00 kwik napisał(a): > dobra rada od wujka kwika: zagadaj z su, ona ma chody u starszego brygadzisty, > może nawet pachnący goździk się ostał (oczywiście poza przydziałowymi rajstopam > i > z klinem :) klina to wiesz... a rajstopy są ze wzomcnioną piętą, o! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: mia 07.05.02, 14:01 > klina to wiesz... > a rajstopy są ze wzomcnioną piętą, o! nie, nie wiem :) łał, to jakaś turbo-power-version.. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume qrna, kwik 07.05.02, 14:04 zostań przdownicom, to tyż takie dostaniesz może nawet będą z majtkoma Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: qrna, kwik 07.05.02, 14:07 > może nawet będą z majtkoma su, przecież wiesz, że ja majtek i sukenek.... ne ne ne Odpowiedz Link Zgłoś
suzume an ansłer 07.05.02, 14:11 nie opadł, bo suflety to ja umiem piec i podgrzewać ;) a bez majtasków pod sutanną to Cię zimą podwieje... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik łan mor 07.05.02, 14:22 suzume napisał(a): > nie opadł, bo suflety to ja umiem piec i podgrzewać ;) > > a bez majtasków pod sutanną to Cię zimą podwieje... dlatego obstaję przy mundurze suflet - podgrzewać? od kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume faq 07.05.02, 14:28 > dlatego obstaję przy mundurze niech się dzieje wola nieba - z nią się zawsze zgadzać trzeba... > suflet - podgrzewać? od kiedy? piekarnik, kwisi, najpierw nada podgrzać znaczy się - w piecu napalić Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: faq 07.05.02, 14:31 suzume napisał(a): > > dlatego obstaję przy mundurze > > niech się dzieje wola nieba - z nią się zawsze zgadzać trzeba... > > > suflet - podgrzewać? od kiedy? > > piekarnik, kwisi, najpierw nada podgrzać > znaczy się - w piecu napalić suflet? odgrzewać?w piekarniku? to se ne nada! tylko świeżutki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume p r o s t o i w y r a ź n i e 07.05.02, 14:34 kwik napisał(a): > > piekarnik, kwisi, najpierw nada podgrzać > > znaczy się - w piecu napalić > suflet? odgrzewać?w piekarniku? > to se ne nada! tylko świeżutki! :) PODgrzać nie ODgrzać jak wstawisz sufleta do zimnego piecyka, to żebyś nie wiem jak chuchała - nic z tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik to se ne nada 07.05.02, 14:35 > > to se ne nada! tylko świeżutki! :) > > PODgrzać nie ODgrzać > jak wstawisz sufleta do zimnego piecyka, to żebyś nie wiem jak chuchała - nic z > > tego :) podtrzymuję pierwszą wersję; PODgrzewany jest niedobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kwik, bo Ci jakimś pikselem przywalę 07.05.02, 14:38 kwik napisał(a): > podtrzymuję pierwszą wersję; PODgrzewany jest niedobry :) PODgrzewasz piecyk, a sufleta ładujesz do do już nagrzanego (piecyka!) i weź sobie ten tartak, ten las, i tego psa też Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ty mię tu nie strasz 07.05.02, 14:42 suzume napisał(a): > kwik napisał(a): > > > podtrzymuję pierwszą wersję; PODgrzewany jest niedobry :) > > PODgrzewasz piecyk, a sufleta ładujesz do do już nagrzanego (piecyka!) su, PODgrzewany suflet z PODgrzewanego piecyka jest niedobry > i weź sobie ten tartak, ten las, i tego psa też są pewne przeszkody Odpowiedz Link Zgłoś
suzume a co? mam przejść do czynów? 07.05.02, 14:44 kwik napisał(a): > su, PODgrzewany suflet z PODgrzewanego piecyka jest niedobry 1, 2, 3, ..., 10 [ocenzurowano] no, to mi przeszło :) > > i weź sobie ten tartak, ten las, i tego psa też > są pewne przeszkody a konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ile razy można powtarzać: nie strasz mnie 07.05.02, 14:46 > 1, 2, 3, ..., 10 > [ocenzurowano] > no, to mi przeszło :) całe szczęście, już przygotowałam schron przed pikselkami :) > > > i weź sobie ten tartak, ten las, i tego psa też > > są pewne przeszkody > > a konkretnie? biorę wszystko oprócz psa :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume jakbym Cię straszyła 07.05.02, 14:54 to bym robiła buuuuuu (booooo w wersji zagramanicznej) > całe szczęście, już przygotowałam schron przed pikselkami :) taki schron - czy dżewa... > biorę wszystko oprócz psa :) to nim uszczęśliw przyjaciółkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik terefere 07.05.02, 15:03 > taki schron - czy dżewa... taaaaa, pod dżewami dżemiemy... na hamaku, rzecz jasna > to nim uszczęśliw przyjaciółkę :) som znowu przeszkody. ale nie będę kontynuąwać. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume wracamy do kuku? 07.05.02, 15:05 > > taki schron - czy dżewa... > taaaaa, pod dżewami dżemiemy... na hamaku, rzecz jasna z dżemem, oczywizda > som znowu przeszkody. ale nie będę kontynuąwać. nie, no kątynułuj Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a czemuż by nie? 07.05.02, 15:19 > z dżemem, oczywizda taaa, dżemem i z marmeladą. taaa. :) su, a jak tam mazurki na Mazurach? > > nie, no kątynułuj nie bendem uszczęśliwiać nikogo na siłę :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume a czy ja mówię, że nie? 07.05.02, 15:22 kwik napisał(a): > su, a jak tam mazurki na Mazurach? ne wim - gucia spytaj. to on miał przed mrówkami rowerem na mazurach szpanować > nie bendem uszczęśliwiać nikogo na siłę :) cóż za skromność... maestro - pliiz Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a jak nie tak to jak? 07.05.02, 15:33 > ne wim - gucia spytaj. to on miał przed mrówkami rowerem na mazurach szpanować ale gdzieś zniknął. czyżby w kopcu mrówek? > cóż za skromność... nie skromność. to się nazywa siostrzeństwo lub braterstwo, jak kto woli Odpowiedz Link Zgłoś
suzume jak to jak? właśnie tak 07.05.02, 15:35 kwik napisał(a): > ale gdzieś zniknął. czyżby w kopcu mrówek? truteń? raczej jakowymś pszczółkom słodzi > nie skromność. to się nazywa siostrzeństwo lub braterstwo, jak kto woli sisterhood, brotherhood, robin hood Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a niby to dlaczego? i po czyjej stronie? 07.05.02, 15:38 > raczej jakowymś pszczółkom słodzi no i na zdrowie. w końcu po bagniennych libacjach i poligonie też mu się coś od życia należy. > sisterhood, brotherhood, robin hood taaaaaaaaaaaa. i cooker hood :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume nie ważne po czyjej, tylko kto za to płaci 07.05.02, 15:41 > no i na zdrowie. w końcu po bagniennych libacjach i poligonie też mu się coś od > życia należy. zdrowie gucia :) a może on biedaczek naprawdę wpadł do mrowiska? i tylko nóżki sterczą... i fikają... > > sisterhood, brotherhood, robin hood > > taaaaaaaaaaaa. i cooker hood :) albo kokerspaniel uuuups, miało nie być o psach Odpowiedz Link Zgłoś
kwik płaci a może płata? 07.05.02, 15:44 > zdrowie gucia :) > a może on biedaczek naprawdę wpadł do mrowiska? i tylko nóżki sterczą... i > fikają... su, no nie przesadzaj. nie taki biedny w tym mrowisku. :) > albo kokerspaniel > uuuups, miało nie być o psach to może spanish fly? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: płaci a może płata? 07.05.02, 15:46 kwik napisał(a): > su, no nie przesadzaj. nie taki biedny w tym mrowisku. :) wiesz co? raz w życiu chciałam być sympatyczna, a Ty mi popsułaś... > to może spanish fly? 'blue spanish eyes', jak śpiewał artysta... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik fruuuuuuuuuuuuwamy 07.05.02, 15:50 > wiesz co? raz w życiu chciałam być sympatyczna, a Ty mi popsułaś... su, Ty sympatyczna - a tak w ogóle to co to znaczy? > 'blue spanish eyes', jak śpiewał artysta... artyści robiom co kcom. :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: fruuuuuuuuuuuuwamy 07.05.02, 15:58 kwik napisał(a): > su, Ty sympatyczna - a tak w ogóle to co to znaczy? a skąd mam niby wiedzieć? ale fajnie brzmi... > artyści robiom co kcom. :) nie, no pewnie, wszystko przez artystów i plamy na słońcu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik odleciały bociany 07.05.02, 16:00 > a skąd mam niby wiedzieć? ale fajnie brzmi... ale fajnie czy fajnie bo fajnie? :) > nie, no pewnie, wszystko przez artystów i plamy na słońcu ;) i kobiety:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume chyba z afryki? 07.05.02, 16:03 kwik napisał(a): > ale fajnie czy fajnie bo fajnie? :) nie: ale fajnie, bo fajnie, że fajnie > i kobiety:) masonów i cyklistów Odpowiedz Link Zgłoś
kwik africa simone 07.05.02, 16:27 > nie: ale fajnie, bo fajnie, że fajnie a. no to gitowo. i > > i kobiety:) > > masonów i cyklistów a masz coś naprzeciwko cyklistów? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume jaka znowu symonia? 07.05.02, 16:28 kwik napisał(a): > a masz coś naprzeciwko cyklistów? rower Odpowiedz Link Zgłoś
kwik bo kakafonia 07.05.02, 16:32 suzume napisał(a): > kwik napisał(a): > > > a masz coś naprzeciwko cyklistów? > > rower naprzeciwko rovera? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kalafonia? 07.05.02, 16:36 może być i rover, a co mi tam - potem będzie, że wybrzydzam Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a po co mi skrzypce? 07.05.02, 16:55 suzume napisał(a): > może być i rover, a co mi tam - potem będzie, że wybrzydzam dobra, to i trabanta dorzucę. a, moja strata. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume do skrzypienia? 07.05.02, 16:57 kwik napisał(a): > dobra, to i trabanta dorzucę. a, moja strata. to ja Ci w zamian - talon na balon i przedpłatę na prenumeratę Odpowiedz Link Zgłoś