Gość: k.w IP: 57.66.193.* 03.12.04, 11:24 po ilu spotkaniach, dniach, miesiącach, nie wiem....., jaki jest rekordowo krótki czas, czy można wierzyć w takie wyznania? podzielcie się wrażeniami,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotekkk Re: po jakim czasie usłyszałyście of faceta "koch 03.12.04, 11:34 po roku ponad i do dzisaj nie wiem czy to nie za późno :( Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: po jakim czasie usłyszałyście of faceta "koch 03.12.04, 11:35 To moj facet jest jak petarda!!!Po trzech miesiacach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sun Re: po jakim czasie usłyszałyście of faceta "koch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 11:40 moj ostatni po 1,5 miesiaca. przerazil mnie tym tempem. rozeszlismy sie po 2latach z jego inicjatywy, ale on podobno kocha nadal. ja niestety tez :( Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: po jakim czasie usłyszałyście of faceta "koch 03.12.04, 12:05 Na pierwszym spotkaniu, po wymianie listów i rozmowach telefonicznych. I tak mi mówi już cały rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.w do glonik IP: 57.66.193.* 03.12.04, 12:36 ojej, to coś podobnie jak u mnie, sądziłam,że to dziwne ale widzę zdarzają się takie historie; a jak się poznaliście? rany, mam nadzieję,że to nie ten sam facet :-) Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: do glonik 03.12.04, 13:05 Gość portalu: k.w napisał(a): > ojej, to coś podobnie jak u mnie, sądziłam,że to dziwne ale widzę zdarzają się > takie historie; a jak się poznaliście? rany, mam nadzieję,że to nie ten sam > facet :-) Dziki przypadek, choć bodajże to ks. Twardowski napisał, że "przypadek, to interwencja boska w wersji dla niewierzących" - lekko strawestowałam, bo dokładnie nie pamiętam. Czy to nie ten sam? Chyba nie...bo nie wiem, czy starczyłoby mu sił na nas obie ;-). To fajnie, że nie tylko mnie się coś takiego przytrafiło, bo już myślałam, że przekroczyłam swoją i tak już nienormę :P. Szczęścia i dłuuuuuugich dobrych wspólnych lat Wam życzę :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glonik - owy Re: po jakim czasie usłyszałyście of faceta "koch IP: 20.133.32.* 03.12.04, 12:40 glonik napisała: Na pierwszym spotkaniu, po wymianie listów i rozmowach telefonicznych. I tak mi mówi już cały rok. Oj! - skłamała, bo było wcześniej, hmmmm....., znacznie wczesniej i trwa :-)) PS -a może to nie o mnie chodzi ??? ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: po jakim czasie usłyszałyście of faceta "koch 03.12.04, 13:11 > Oj! - skłamała, bo było wcześniej, hmmmm....., znacznie wczesniej i trwa :-)) > > PS > -a może to nie o mnie chodzi ??? ;-((( Oj, Kochanie...znowu panikujesz..."na żywca" się liczy :P . I bardzo dobrze wiesz, że o Ciebie chodzi, ale możesz być odrobinę zazdrosny...ODROBINĘ!!! ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozpuszczona oj szybko! IP: *.crowley.pl 03.12.04, 21:00 ja po 3 dniach znajomości dostałam sms: 'kocham Ciebie, ble, ble.." i tak już mija czwarty rok, to słowa mają za każdym razem inny wydźwięk, a co najważniejsze- ja TO czuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granna Re: po jakim czasie usłyszałyście of faceta "koch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 12:38 Jeden mówił po tygodniu i to było dośc oczywiste, bo po latach znajomości się zakochaliśmy prawie z dnia na dzień. miał kochać do końca zycia ale w końcu sił mu nie starczyło. Śmiac mi się chce kiedy przypominam sobie te super powazne i ważne deklaracje:0 Teraz jestem z innym, spotykamy się 3 miesiące i nic. Ja też wcale się nie spieszę, choc tak na prawdę chyba się zakochałam. I tak sobie myslę, że na tym facecie bardziej mozna polegać jesli chodzi o ważenie i znaczenie słów. Ale zobaczymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: po jakim czasie usłyszałyście of faceta "koch IP: *.icpnet.pl 03.12.04, 13:05 W drugim dniu naszej znajomości, na romantycznym spacerze, powiedziałam mu: "Wiesz co, chyba sie w Tobie zakocham" A on na to: "Wiesz co, ja Ciebie kocham". Czy to rekordowo krótki czas? Kiedy go zobaczyłam od razu poczułam coś niezwykłego - jakiś spokój i pewność. Trwa to już 5 lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia1980 Re: po jakim czasie usłyszałyście of faceta "koch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:07 ja sama nie jestem jakość szczególnie wylewna i z trudem przychodzi mi mówienie o uczuciach i na takich samych facetów trafiałam. poprzedni chłopak wyznał mi miłość po 1,5 roku naszej znajomośći, ale byłam pewno, ze było to szczere. niestety skonczyło sie po 3,5 roku naszej znajomosci, w momencie gdy poznałam mojego obecnego chłopaka :) to była miłość od pierwszego wejrzenia z mojej strony, mój chłopak zakochiwał sie we mnie powoli. wyznał mi miłość w te andrzejki, a jestesmy razem rok i 6 miesiecy. i wiem, ze to jest to bo planujemy sie pobrac w przyszłym roku. moim zdaniem na te wyznania warto czekac i usłyszec je, jak sie jest pewnym tego co sie czuje. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: po jakim czasie usłyszałyście of faceta "koch 04.12.04, 10:39 Coś koło 1,5 miesiąca - to było bardzo miłe i naprawde wyczekiwane:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: po jakim czasie usłyszałyście of faceta "koch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 13:56 no rzeczywiście czekałaś długo ;) lol Odpowiedz Link Zgłoś
jazz_b Re: po jakim czasie usłyszałyście of faceta "koch 04.12.04, 20:20 Po 2 tygodniach!Skandal jakis!Jak smial! Potem sie troche obrazil jak go niezle zjechalam za takie wyznania po 2 tygodniach znajomosci. Bo to mi sie nie miescilo w glowie takie "hop,siup" Ale jak mi co wieczor /od prawie 2 lat/na dobranoc caluje w glowe i mowi lamana polszczyzna "Kocham cie moj skarbie" to ciesze sie jak dziecko,ze nie przyszlo mu wtedy do glowy obrazic sie na mnie na dobre za to,ze tak mu zmylam glowe za jego pierwsze wyznanie milosne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: po jakim czasie usłyszałyście of faceta "koch IP: *.bredband.comhem.se 04.12.04, 22:31 Caluje w glowe? Tego bym nie chciala; moj byly powiedzial mi po 3 tygodniach, po 5 miesiacach juz zdradzil a zostawil po roku i 8 miesiacach. A kochal mnie ponad zycie i do konca zycia mialo byc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jazz_b Re: po jakim czasie usłyszałyście of faceta "koch 04.12.04, 23:10 Dla mnie buziaczek w glowe jak juz zasypiamy przytuleni jest wyrazem ogromnej czulosci... Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: po jakim czasie usłyszałyście of faceta "koch 05.12.04, 10:50 jazz_b napisała: > Dla mnie buziaczek w glowe jak juz zasypiamy przytuleni jest wyrazem ogromnej > czulosci... Bo jest. Dla mnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
grzecznagrzeszna Re: po jakim czasie usłyszałyście of faceta "koch 05.12.04, 02:15 Po tygodniu!!! Minęły 3 lata, jesteśmy dalej razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: po jakim czasie usłyszałyście of faceta "koch IP: *.elpos.net 05.12.04, 11:01 po miesiacu :D i jeszcze tego nie odwolal :P razem juz jestesmy 1,3 :D Odpowiedz Link Zgłoś