edzia-fredzia 11.12.04, 08:50 Jak dla mnie to snieg by mogl spasc na swieta, no i mrozik zlapac. A po Nowym Roku to niech juz bedzie tak jak teraz do samiutkiej wiosny - to znaczy ja tak chce :DDD... A wy jak? Lubicie zime? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zienkiewicz Re: niecierpię zimy :/ 11.12.04, 09:16 jest mi cały czas zimno, ubieram się tak, że jakby ktoś chciał mnie zgwałcić to na 100 % trafiłby go szlag zanim by siędo mnie dobrał :/ Ale zdrugiej strony nie wyobrażam sobie świąt bez śniegu.Mam nadzieję, że spadnie go chociaż trochę w tym okresie <świątecznym> :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: niecierpię zimy :/ 11.12.04, 09:27 Mnie to nawet nikt nie bedzie chcial zgwalcic, bo wygladam jak chodzaca reklama Michelin-a tyle ciuchow mam na sobie :DDD... Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Sprawa sniegu na swieta :D 11.12.04, 10:51 Na Swięta oczywiście musi być:-) Później nie, ale jak tak lekko popruszy to ładnie jest. Lepszy jest lekki śnieżek, niż mroźna zima bez śniegu. Tak bywało. Brrrrr Najlepiej, jak zima krótka będzie i szybko wiosna przyjdzie. Byle do wiosny:-) A, tymczasem miłego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Sprawa sniegu na swieta :D 11.12.04, 10:55 Dla Ciebie tez :DDD... A ja sobie jeszcze popracuje :D PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: Sprawa sniegu na swieta :D IP: *.iscnet.pl 11.12.04, 11:34 w regionie w którym mieszkam jak snieg jest przez tydzien to góra:( uwielbiam snieg zima, a najbardziej lubie po nim szybciutko szusowac w dól:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Sprawa sniegu na swieta :D 11.12.04, 11:42 A ty co hiszpanka? :DDD... Gdzie mieszkasz jak to nie sekret bo ja tam tez chce :) SERIO, SERIO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: Sprawa sniegu na swieta :D IP: *.iscnet.pl 11.12.04, 11:52 Mieszkam w Szczecinie i to specyfika tego miasta, bo 50 km dalej snieg lezy normalnie dluzej. Ale zima jest szaro - buro i zawsze wilgotno, wcale nie ladnie. Jakby byl snieg, to by przynajmniej to wszystko przykryl. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Sprawa sniegu na swieta :D 11.12.04, 11:53 To ja chce do Szczecina :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: Sprawa sniegu na swieta :D IP: *.iscnet.pl 11.12.04, 12:00 daj spokój, chyba nigdy tu nie bylas... Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Sprawa sniegu na swieta :D 11.12.04, 12:04 Bylam raz :) Ty przyjedz do mnie, to bedziesz na peichte uciekac do siebie :) Ja mieszkam w rodzinnym miescie Oli G. (filmowej Tereski) czyli Pabianice k/Lodzi :D wierz mi czegos gorszego nie widzialas na pewno :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: Sprawa sniegu na swieta :D IP: *.iscnet.pl 11.12.04, 13:00 ale na pewno macie mnóstwo sniegu zima:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Sprawa sniegu na swieta :D 11.12.04, 17:55 W gorach to maja sniegu :DDD... U nas jakos malo tez :P Odpowiedz Link Zgłoś