deep_deep_red 11.12.04, 19:49 wlasnie kupilam sobie ostatnie wydanie elle. Najbardziej rozśmieszyło mnie zdjęcie p.Jolanty Fraszyńskiej z 14-letnią córką wypinającą pupę w bluzeczce z napisem "sex is my favorite business". hmmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deep_deep_red Re: znajomość angielskiego jest powszechna jak wi 11.12.04, 20:10 he he chyba nie tak powszechna jak sie wydaje...gdyby moja córka ubrała taką bluzeczkę to chyba bym zawału dostała :) a tak na poważnie to nigdy nie zwracałam uwagi na kobiece pisma w tym sensie, ze kupowałam i czytałam , oglądałam, ale nie brałam wszystkiego poważnie, ale od jakiegos czasu zaczełam jakos uważniej sie przyglądać i to co widzę to trochę żenadka. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: znajomość angielskiego jest powszechna jak wi 11.12.04, 21:19 ja już dawno czytam wyłącznie wysokie obcasy, dla paru artykułów, niestety, bo też zeszły na pchły a z zagranicznych Amica lub Freundin wyłącznie dla języka, no, prawie że ;) Odpowiedz Link Zgłoś