Dodaj do ulubionych

Dziewczyna z wąsem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 19:07
Proszę się nie śmiać. Bardzo podoba mi się dziewczyna: ładna twarz, figura,
rzekłbym nawet piękna, zadbana, kulturalna, wykształcona, i przede wszystkim
wolna, tylko że pod nosem ma delikatny wąsik. To dość częste u kobiet pewnego
typu urody, tzn. brunetki o ciemnej karnacji. I właśnie ten wąsik mnie odrzuca
i chyba przez niego zrezygnuję z bliższego poznania jej. Kurcze! Dlaczego
dziewczyny tolerują wąs pod własnym nosem? A może jednak spróbować z nią i po
jakimś czasie zasugerować jej zgolenie wąsów? Tylko jak ona to odbierze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Max Re: Dziewczyna z wąsem IP: *.mad.east.verizon.net 14.12.04, 19:12
      A moze to facet?
      • Gość: Paweł Re: Dziewczyna z wąsem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 19:18
        Nie, to na pewno nie facet, hehe. A jak facet, to miał dobrego chirurga :)
        • Gość: Max Re: Dziewczyna z wąsem IP: *.mad.east.verizon.net 14.12.04, 19:21
          radze jednak go wymacac!
    • alpepe Re: Dziewczyna z wąsem 14.12.04, 19:17
      sa takie co i brodę hodują, ale to zwykle babki koło 40+. Szczerze? Jak
      sądzisz, dlaczego jest wolna? Bo jednak wielu facetom nawet własne wąsy
      przeszkadzają. A ona raczej nie zgoli, jeśli ma nieco więcej niż 17 lat. Bo
      jeśli chodzi do liceum a nosi wąs, to raczej ani nie jest zadbana anie
      wykształocona, ani dobrze się nie ubiera, raczej zahukana. JEJ to nie
      przeszkadza i sadzę, że ani pach ani nóg nie goli :(
      • Gość: Paweł Re: Dziewczyna z wąsem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 19:20
        Dziewczyna po studiach. Pod pachy jej nie zaglądałem, hehe. Kurde, szkoda, bo
        poza tym wąsem jest super.
        • alpepe Re: Dziewczyna z wąsem 14.12.04, 19:25
          a nieogolone nogi Ci nie przeszkadzają, przecież ona jako brunetka musi mieć
          włosy jak mężczyzna? Nie powiem, moja matka kiedyś szła za facetami,którzy szli
          za rasową brunetką ok. 30 lat. Kobieta w mini z grubachnymi nieogolonymi
          włosami na nogach. Jeden do drugiego: Z taką chciałbym się kochać. Drugi: No, a
          wszystkie tylko golą i golą (z żalem w głosie).
          • Gość: ako Re: Dziewczyna z wąsem IP: *.acn.waw.pl 14.12.04, 19:53
            hahahahaha :)))) sorry ubawiłam się po pachy :)
            kobieta ma poprostu taką urodę...myślę, że pod pachą i na nodze się goli :))))
            a "wąsisków" nie goli bo się boi że jej jeszcze większe urosną i
            czarniejesze...naprawdę aż tak Cię to odstrasza?? popatrz pod nosy innym
            koleżankom, one też mają "wąsy"...ta ma poprostu ciemniejsze... coś za coś...
            • alpepe Re: Dziewczyna z wąsem 14.12.04, 22:24
              hahaha! Są jeszcze pęsety, woski i lasery. Teraz Krysia z Trylogii wąsika by
              nie miała :) I sądzę, że dziewczyna gdzie indziej też się nie goli, ale to
              przecież nie wszystkim przeszkadza :)
          • Gość: margie Re: Dziewczyna z wąsem- do alepe IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 15.12.04, 11:13
            kochana, nie kazda brunetka tak ma. ja jestem brunetka, mam lekki wasik, ale
            skutecznie depilowany prawie zanikl. A zarost na nogach mam wrecz symboliczny,
            tak jak i reszta zarostu na damskim ciele I co to za text ze dlatego jest sama,
            ze ma wasik? Bywa on czaami efektem zaburzen hormonalnych, stad i walka
            metodami kosmetycznymi nie daje rezultatow. Info dla Pawła: moze sprobuj z nia
            na ten temat porozmawiac? w sytuacji duzej bliskosci i umiejetnie pzrekazana
            informacja jesli dziewczynie na tobie zalezy pzryniesie efekt. Moze pozartuj z
            tego wasika, to tez daje efekty.. Swoja droga nie rozumiem, skoro laska jest
            taka fantastyczna, to z powodu naprawde drobniutenkiego defektu (czy to defekt,
            to tez bym polemizowala) rezygnowac z naparwde fajnej kobitki????
            • alpepe Re: Dziewczyna z wąsem- do alepe 15.12.04, 17:13
              kochaniutka, wiem, nie jestem blondynką ;). Moja matka np. nie ma wcale
              owłosionych nóg ani pach i nigdy nie miała. Taka uroda.
    • mamosz Re: Dziewczyna z wąsem 14.12.04, 22:57
      wiesz co Pawelku ,moze ty jej zazdroscisz co?Bo tez chcialbys miec a tu mleko
      ino pod nosem.Zastanow sie chlpczyno czy ta inteligentna i wyksztalcona
      dziewczyna w ogole by na ciebie spojrzala jak ty taki glupiutki jestes
      • Gość: Paweł Re: Dziewczyna z wąsem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:07
        Jednak pojawiły się i takie komentarze. Nie wiesz, że mężczyźni to wzrokowcy?
        Kobiety chyba też lubią być z przystojnymi facetami? Gdybym leciał tylko na
        intelekt i wykształcenie, to mógłbym się związać z 70-letnim profesorem fizyki.
        Golę się już od dawna i źle się czuję nawet z dwudniowym zarostem, dlatego
        dziwi mnie, że niektóre kobiety tolerują wąs u samych siebie.
    • totempotem Re: Dziewczyna z wąsem 14.12.04, 23:13
      a co Ci szkodzi zainteresować się nią bardziej...wtedy zorientujesz się czy to
      tylko wąsy czy też krzaki w gaciach :))
      a jak z czasem napomknie, że lepiej by wyglądala bez wąsów to myślę, że to nie
      będzie aż taki problem...przeciez to nie chodzi o rekonstrukcję nosa :)
    • Gość: listek_a Re: Dziewczyna z wąsem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 09:35
      Moze zgodzi sie na zgolenie wasa, ale pod warunkeim ze brodke bedzie mogla
      zosatwic:D
    • six_a Re: Dziewczyna z wąsem 15.12.04, 09:51
      ciesz się, że bokobrodów nie ma... ;))))
      • black_magic_women Re: Dziewczyna z wąsem 15.12.04, 10:06
        ktoras z bohaterek sienkiewicza miala wasik?moze olenka????
        • Gość: vesna Re: Dziewczyna z wąsem IP: *.torun.mm.pl 15.12.04, 11:36
          Rany, jak się do niej zbliżysz, to jakoś jej zasugeruj, żeby coś z tym zrobiła.
          Usunięcie wąsika woskiem to zabieg, który trwa 5 minut!!! wiem, bom sama
          brunetka. Można też rozjaśnić te włoski, są takie preparaty. To nie jest
          problem. Wbij to sobie do głowy.
        • trzydziecha1 Re: Dziewczyna z wąsem 15.12.04, 11:39
          Helena z ogniem i mieczem, miała puszek pod nosem i brzoskwiniową cerę ")
          • black_magic_women Re: Dziewczyna z wąsem 15.12.04, 11:50
            widzisz,mam slaba pamiec bo myslalam ,ze olenka:)dziex
          • six_a Re: Dziewczyna z wąsem 15.12.04, 11:56
            no właśnie, może najpierw ustalimy, czy dziewczyna jest bardziej podobna do
            Heleny czy do Zagłoby? ;))))
            • totempotem Re: Dziewczyna z wąsem 16.12.04, 22:10

:)))))))

"grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam gdzie chcą"
      • totempotem Re: Dziewczyna z wąsem 16.12.04, 22:08
        Taqkie piękne pekaesy :)
    • trzydziecha1 Re: Dziewczyna z wąsem 15.12.04, 11:40
      To taki puszek chyba, a nie konkretny włoski, jak np. brwi?
      To sie błyskawicznie usuwa woskiem, prawdopodobnie dzieczyna nigdy sobie nawet
      nie uświadomiła, że to sie rzuca w oczy. Najlepiej, jakby podpowiedziała jej
      jakaś koleżanka...
      • alcoola Re: Dziewczyna z wąsem 15.12.04, 11:53
        Wyczytałam kiedyś w autobiografii Magdaleny Samozwaniec ("Maria i Magdalena"),
        że w latach międzywojennych wąsik u kobiet był uznawany za taki
        podniecający "smaczek" i panowie wprost szaleli za brunetkami z puszkiem pod
        nosem.
        Jak widać ta moda przeminęła bezpowrotnie.
        • vvaligora Re: Dziewczyna z wąsem 15.12.04, 11:58
          wasik swiadczy o jej namietnej naturze. Glupek niedojrzaly jestes ktory nie
          zasluguje na prawdziwa kobiete. BAbka ta jest soba, a Ty lepiej poszukaj
          plastykowej sterylnej lalki.
          • Gość: aś Re: Dziewczyna z wąsem IP: *.test.so / 153.19.183.* 15.12.04, 13:48
            oj ma się facetowi prawo nie podobać ten szczegół jej urody, nie wmawiajcie mu
            że to sexi jak on nie lubi zarostu i już. Rozumiem to bo też bardzo mnie
            irytują nawet najdrobniejsze niepotrzebne włoski na twarzy kobiet. Jak też nie
            związałbym się z facetem z brzydkimi zębami nawet jaby był najlepszym
            kochankiem świata :-)). Każdy ma własne potrzeby estetyczne nie powinno się ich
            krytykować. O gustach się nie dyskutuje.
            Moja rada :-) : Skoro już na wejściu coś Ci w panience przeszkadza, odpuść.
            • Gość: vesna Re: Dziewczyna z wąsem IP: *.torun.mm.pl 15.12.04, 23:07
              widzisz, sęk w tym, że to pierdoła, którą można zmienić w pięć minut. Pomysł z
              koleżanką był niezły, można i koleżankę napuścić ;)
              Jak nie depiluję regularnie tych włosków to mam wrażenie, że wyglądam jak
              facet. Wiem, że to paranoja, ale tak mam...
    • Gość: olga Re: Dziewczyna z wąsem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 13:48
      a moze dzieczyna ma problemy hormonalne, wiele kobiet sie meczy, a wystarczy
      wizyta u dobrego endokrynologa i po problemie.
    • agnida Re: Dziewczyna z wąsem 16.12.04, 09:59
      moja siostra zawsze miala obsesje na punkcie wlosow. Zaczela cala twarz
      depilowac (mimo ze kazdy ma troche wlosow). W wyniku ma teraz popekane naczynka
      i b.mocne wlosy gdy odrastaja. Musi to robic coraz czesciej.
    • strapiony8 Wygladają jak Krystyna Feldman 16.12.04, 13:12
      Brzydkie:(((((((((((((((((((((((

ość portalu: Paweł napisał(a):

> Proszę się nie śmiać. Bardzo podoba mi się dziewczyna: ładna twarz, figura,
      > rzekłbym nawet piękna, zadbana, kulturalna, wykształcona, i przede wszystkim
      > wolna, tylko że pod nosem ma delikatny wąsik. To dość częste u kobiet pewnego
      > typu urody, tzn. brunetki o ciemnej karnacji. I właśnie ten wąsik mnie odrzuca
      > i chyba przez niego zrezygnuję z bliższego poznania jej. Kurcze! Dlaczego
      > dziewczyny tolerują wąs pod własnym nosem? A może jednak spróbować z nią i po
      > jakimś czasie zasugerować jej zgolenie wąsów? Tylko jak ona to odbierze?
      • Gość: zbych Re: Wygladają jak Krystyna Feldman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 23:37
        Ktos napisal ze moze ona tego nie widzi...A ja zadam pytanie.A co ku.. lustra
        to ona nie ma??????
    • Gość: ewa Re: Dziewczyna z wąsem IP: *.elpos.net 17.12.04, 00:08
      sa lasery, woski, pesety ale pewnie ja nie stac na laser - ktory i tak za 1 razemn nic nie pomoze.
      od woskow i peset bada jej odrastac jeszcze wieksze i grubsze a poza tym to pewnie strasznie boli jak sie wyrywa.
      jesli na innych czesciach ciala boli to przy ustach pewnie podwojnie
      • Gość: alpepe Re: Dziewczyna z wąsem IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 09:58
        też nosisz wąsa?
        • Gość: ewa nie nosze IP: *.elpos.net 17.12.04, 22:24
          ale wiem bo kolezanki maja a ja jestem kosmetyczka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka