Gość: Liver IP: 157.25.84.* 17.05.02, 13:48 Kobiety mają torebki a faceci kieszenie. Co prawdziwy mężczyzna powinien mieć na codzień w kieszeni ? Ja noszę portfel i scyzoryk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anE Re: KIESZEŃ. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.05.02, 13:51 a prezerwatywa? kiedys bylam na valentina w GroundZero i dawali bryloczki z prezerwatywami. ktorys z Panow nosi prezerwatywy przy sobie (nie, nie na sobie, żebyśmy sie dobrze zrozumieli, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: KIESZEŃ. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.05.02, 14:19 a co? tak mi się skojarzyło, że skoro nie nosicie chociaż tych "chuj-steczek" (jak to okresliła wierna1), to moze cos bardziej praktycznego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: KIESZEŃ. IP: 157.25.84.* 17.05.02, 14:10 Nie, jak mam pusto w portfelu to chlastam się scyzorykiem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: KIESZEŃ. 17.05.02, 14:14 viola2 napisał(a): > w węża, to niby zaden nie ma? hę? E, tam, żaden, Co drugi! Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: Prezerwatywę :) 17.05.02, 14:19 Ty to masz żonę, to prezerwatywy trzyma sie w szufladzie, a nie... no chyba, ze jednak idziecie dzis na miasto hihihi:) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Prezerwatywę :) 17.05.02, 14:21 viola2 napisał(a): > Ty to masz żonę, to prezerwatywy trzyma sie w szufladzie, a nie... > no chyba, ze jednak idziecie dzis na miasto hihihi:) Cicho, nie mów o tym głośno - bo nie będę mógł znaleść intymnego miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: Prezerwatywę :) 17.05.02, 14:30 a fakt:) hihi... sorki:) ciiii....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Prezerwatywę :) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.05.02, 14:24 pokaż, co masz w kieszeni, a powiem Ci kim jesteś, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Prezerwatywę :) IP: 62.233.139.* 17.05.02, 14:34 Gość portalu: anE napisał(a): > pokaż, co masz w kieszeni, a powiem Ci kim jesteś, :-) kluczyki od samochodu, drobne pieniadze (a wtylnej kieszeni nawet wieksze), klucze od domu, od biurka, jakies kwitki ze sklepu. Kim jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Prezerwatywę :) 17.05.02, 14:36 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Gość portalu: anE napisał(a): > > > pokaż, co masz w kieszeni, a powiem Ci kim jesteś, :-) > > kluczyki od samochodu, drobne pieniadze (a wtylnej kieszeni nawet wieksze), > klucze od domu, od biurka, jakies kwitki ze sklepu. > > Kim jestem? Burżujem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Prezerwatywę :) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.05.02, 14:44 ha hahaha jakbyś miał jakiś kwiatek to byłbyś może romantykiem.. a ja żartowałam, nie czuje się na siłach :-) żeby takie oceny wystawiać. tera już spadam, miłego popołudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Prezerwatywę :) IP: 62.233.139.* 17.05.02, 14:46 Kwiatek w kieszeni? A jak ktos nie ma nic w kieszeni? To jest nikim?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Prezerwatywę :) IP: powar* / *.man.polbox.pl 20.05.02, 08:31 to pytanie natury egzystencjonalnej, za wysoki poziom, jak na forum, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 co jest chlopaki??? a grzebien??? 20.05.02, 08:36 juz nikt nie nosi grzebienia??? czarno widze przyszlosc narodu... czarno widze... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no z przodu toby mi 20.05.02, 08:40 nie wszedl... takie obcisle dzinsy nosze... ale z tylu to i owszem... czerwony... z raczka... natomisat nie nosze prezerwatyw w kieszeni.. znaczy sie w kieszonce w dzinsach w tej takiej malej... prezerwatywy firmy TROJAN nie mieszcza sie w tej malej kieszonce... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik no dobrze ale 20.05.02, 08:44 z rączką? czerwony? eeee. czarlee, obowiązkwo brązowy lub czarny i bez rączki. a lusterko z babką mieści się w kieszeniach tych obcisłych dżinsów, czy przeglądasz się w szybach przejeżdżających pekaesów? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 pekaesy=baki 20.05.02, 08:50 mam. od jakichs 10 lat mam pekaesy. i tylko raz je zgolilem... normalnie je pszyszczygam... lusterka z gola baba nie osze w tylnej kieszeni od czasu jak usiadlem na jednym i (wyobraz sobie!!!)ono mi sie nie sprofilowalo z profilem mojego puldupka... od wtedy pozyczam od przechodzacych dziewczyn... co je od razu podrywam... ale ogolnie to lajcik... duzo szpinaki jem... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik jadą wozy kolorowe 20.05.02, 08:55 o ile mnie pamięć nie zawodzi (a nie zawodzi mnie nigdy) to pekaesy miał twój chomik. czyli teoria o upodabnianiu się pana do zwierzątka lub na odwrót) została potwierdzona. a ten szpinak to z jajkiem? bleeeeeeeeeeeee. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: co jest chlopaki??? a grzebien??? IP: powar* / *.man.polbox.pl 20.05.02, 08:42 juz nie mowiac o szczotce do przeczesywanie tu i ówdzie, :-) hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: W kwestii prezerwatyw 20.05.02, 09:49 Ktoś tu wspomniał o prezerwatywie noszonej w kieszeni. Przeciż do tego macie osobną kieszonkę? Zawsze się dziwiłam do czego służy ta mała kieszonka w dżinsach. Wymyślił ją pewnie jakiś rasowy samiec, żeby można było ją szybko w spodniach odszukać, albo przed wśibskimi żonami, grzebiącymi w kieszeniach mężowskich spodni. Odpowiedz Link Zgłoś